Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz szundybence #18107 üzenetére

Szövegértelmezésből szerintem menj el továbbképzésre, mert ez így nagyon gáz.
    A (18048)-as hozzászólásban a hangsúly azon van, hogy a kulccsal mi történik abban az esetben azokkal az előzményekkel, tehát hogy aktiválódjon a rendszerem és legális legyen. Maga a windows telepítés hogyanja kizárólag ebből a szempontból érdekes. Másrészt nem is tudom, hogy a fenébe klónozzam le a 10-est tartalmazó partíciót utólag? Csak mert ebből:
    aztán tegnap néhány nap után feltettem megint a 8.1-et, nem sokkal utána a BIOS-t is frissítettem, akkor ha legközelebb majd 10-re váltásra adom a fejem
    szerintem egyértelmű kellene legyen, hogy az már nincs.
    Magyarul írtál egy félreértelmezett hozzzászólásra egy irreleváns választ.
    Ezen felül kiderült, hogy a partíciómentésről megvan a magam véleménye. Nem biztos, hogy megalapozott, mindenesetre az ssd-s topikokban láttam néhány negatív tapasztalatot a dologgal kapcsolatban, így engem nem is igazán érdekel annyira a téma, hogy mélyebben beleássam magam, jelenleg nem tartom létfontosságúnak. Ha naponta csinálnám a rendszerújratelepítést, más lenne a helyzet, de ideális esetben 1 évben egyszer csinálom legfeljebb. Tehát nem érdekel és pont. A komplex, nehezen érthető dolgoktól, tudod, roppantul irtózom matematikusként. ;]

törölt tag

válasz szundybence #18107 üzenetére

Nem ezt írta. Az volt a kérdés, hogy BIOS-frissítés és 8.1 telepítés után hogy rakja fel a 10-et úgy, hogy aktivált legyen.

"amikor saját maguk mutatják a butaságukat"
    Ez az egyik. Rögtön butaság (és buta), ha valaki nem úgy tesz, ahogy jónak gondolod. Korábban is volt már ilyen, mikor rögtön lehülyéztél valakit, aki nem értett egyet. Erről beszélek, nem arról, hogy segíteni akarsz. Azt lehet úgy is, hogy az ilyen jelzőket és megjegyzéseket kihagyod.

Egyébként ha a 10 nem indul, akkor vagy magától bejön a helyreállító menü, vagy be kell lépni, és ott lesz a rendszer-visszaállításra a lehetőség.

Karcsi1001: Akkor sajnos nincs most ötletem. Nekem is volt ilyen, akkor a tűzfal akadályozta, de ha nem csináltál semmit, akkor valami más lesz... rendszerfrissítés, újraindítás is volt már?

StLui: Nem egyszerre kapja meg minden gép, ráadásul ha a frissítő alkalmazás szerint valami nem kompatibilis (pl. egy driver), akkor nem is dobja még fel a lehetőséget. Várj még vele, vagy rakd fel kézzel.

Új hozzászólás Aktív témák