- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
King Unique #157443 üzenetére
Hát, nem tudom milyen fényt vetne a Microsoftra ha befejezné egy olyan rendszer támogatását amit még most is 2x annyian használnak globálisan, mint a legújabb rendszert, ami már közel 4 éves...
Én továbbra is azt mondom, habár eddig az ilyen példátlan volt a Windows-ok életében, de az utoló pillanatban kitolják a határidőt mindenkinek anélkül, hogy fizetni kellene érte. Aztán majd ezután jöhet az ESU program amivel szintén kitolható lesz a határidő. Ha a globális adatokat nézzük, akkor a Windows-os gépek kb 60%-a win10-es, ez kb 350-400 millió számítógépet jelent. A vállalatok egy része is csak nemrég tért át win7-ről és az is nagyon nagy erőforrást emésztett fel.
A 0patch a legjobb opció annak, aki hosszabb távra tervez még a win10-el, többek között én is habár heti szinten ajánlja fel a rendszer a win11-es frissítést, de nekem egyszerűen használhatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest