Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Apple asztali gépek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)

- 

PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Krystal_s
addikt
válasz

cs.zs.

üzenetére
						1. Win 7 alatt indítottam el pendriveról az új Win telepítőt. Igazából akár felfrissítés is lehetne, csak ott többnyire megszokták hagyni a személyes fájlokat, programokat és a minden adat törlést választottam.
Ennek ellenére maradt a Windows.old mappa..... azért kérdeztem rá, mert magamnak soha nem így szoktam telepíteni.2. Nem fogalmazok rosszul. Az a laptop nem ismeri fel boot közben az USB 3 eszközöket. Sőt ki is fagy, ha bent hagyom a portban. Nincs USB 3 port, csak USB 2....
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy elviekben mennie kéne, mert visszafele kompatibilis szokott lenni és még nem volt ilyen problémám más gépekkel.
Win alatt működik a pendrive, de nincs USB3 port, csak 2.3. Ez nem látja. Egy régebbi gép, alap a Legacy / MBR.....BIOS jól van beállítva.... Sokszor telepítettem már rá, vagy állítottam vissza rendszert USB 2 penről.... csak a 3-ast nem kezeli.
Ez most 16 GB-os volt NTFS-re formázva.....a telepítő 5,x GB. Ez volt pont kéznél, előtte pár nappal telepítettem másik gépre.Tudtam volna más módon telepíteni.
 Nem számított, mert csak teszt volt és gyorsan ez volt a legkényelmesebb. Nem ez volt a kérdés, hogy még hogyan lehet pl másik partíció, külső hdd, ssd stb módokon, hanem hogy akkor ilyen helyzetben akár egy másik gépnél, ha Rendszer alól van indítva a telepítés, akkor hiába választom minden adat törlése opciót végül mégsem lesz tiszta telepítés?
Látszatra nem maradt semmi a régi rendszerből, és telepített programokból, reg. bejegyzéseket nem néztem... 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Tesla topik
 - AliExpress tapasztalatok
 - Nintendo Switch 2
 - Star Trek Online -=MMORPG=-
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - World of Tanks - MMO
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- Gombászkönyvek egyben
 - Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem számított, mert csak teszt volt és gyorsan ez volt a legkényelmesebb. Nem ez volt a kérdés, hogy még hogyan lehet pl másik partíció, külső hdd, ssd stb módokon, hanem hogy akkor ilyen helyzetben akár egy másik gépnél, ha Rendszer alól van indítva a telepítés, akkor hiába választom minden adat törlése opciót végül mégsem lesz tiszta telepítés?