Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
King Unique #122151 üzenetére
ez a gép kb 3-6 hónapja előtt összerakva, telepítve, és szerintem azóta nincs.mármint sosem volt
1607-es verzió, az van meg telepítő cd-n, még nem frissítettem, de eddig egy gépen egy windows se csinálta ezt. a z egér mindenhol működik, a tálcán is előhozza a jobb klikkes menüt, ez a 3 dolog halt el.
az UAC se lehet nagyon széttúrva mert ez egy vidéki gép, szüleimnél, néha hétvégeken ha itt vagyok, akkor van bekapcsolva.
vannak furcsaságai, de az inkább hardveres. egy sabbertooth alaplap, itta fórumon vert át vele valaki, és gondoltam ha már a hajamra kenni se tudom, összeraktam belőle egy gépet
a hibái hardveresek, a PCI slot egyik lába elhajlott ezért egy hangkarit se fogad, az alaplapi optikai kimenet és hangkártyakimenet is halott.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest