Hirdetés
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
liszi70 #107041 üzenetére
Ha már valaki összevissza kísérletezni akar a beállítások babrálásával, új programokkal, akkor ilyen célra szokás pl. egy tesztrendszert fenntartani, aztán azon lehet gyakorolni.
Ha az elsődleges rendszerén csinálja, az szép, de ilyenkor is lehetne előtte visszaállítási pontot létrehozni, vagy még jobb komplett rendszermentést készíteni. Vagyis ha netán sikerül is valamit elbarmolni, akkor sem feltétlen kell újratelepíteni. Persze lehet az utóbbit is és mindent kezdeni a 0-ról, ha valakinek ez nem gond, annyira ráér, az a mániája.
-
Dilikutya
félisten
válasz
liszi70 #107041 üzenetére
Így sem igazán értem. Ti mégis mi a fenét csináltok a gépetekkel? Miféle beállításokat barmoltok el, meg hány programot telepítetek? Az itthoni gépem sincs lestrapálva, pedig ilyen olyan dolgokra én valóban sok programot felteszek, különböző kép-, videó-, hangszerkesztők, letöltők, mert mindig van valamire az előzőek nem megfelelőek és kell még egy, mégsem pusztul semmi. Játék is mindig csak települ a Steam-ről, Origin-ről, ha el nem felejtem, el is indítom, Steam-ről vagy 30-40 játék van telepítve most is. Még az XP is éveket húzott újratelepítés nélkül mindig, pedig azt könnyebb volt tönkretenni is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest