- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Szerintem az elvárása twofatcat-nak jogos (a kevésbé releváns frissítéseket, amik miatt újra kell indítani a gépet, időben jobban optimalizálni kéne), de a ms-t ez nem érdekli.
Az embereket nem lehet nevelni és nem is kell. Anno én is hasonló állásponton voltam, mint te, de megváltozott a véleményem. Leegyszerűsítve ez a gép van értem, vagy én vagyok a gépért vita.
King Unique:
"Ráadásul megint kb. a széllel szemben vagy, mert most nem meglepő módon megint többen nem voltak itt azonos véleményen"
Szerintem nem kéne dedósan +1-ezni itt embereknek (hogy ki kivel van), ez nem lenne jó, így ne is terelj ilyen irányba kérlek.Már nem tudom mióta húzódik ez a vita, és beszéltek el egymás mellett. Mindketten tudjátok mit mond a másik, ismeritek egymás véleményét, most már elbeszéltek egymás mellett, így ennek a vitának nincs további értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest