Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Szerintem az elvárása twofatcat-nak jogos (a kevésbé releváns frissítéseket, amik miatt újra kell indítani a gépet, időben jobban optimalizálni kéne), de a ms-t ez nem érdekli.
Az embereket nem lehet nevelni és nem is kell. Anno én is hasonló állásponton voltam, mint te, de megváltozott a véleményem. Leegyszerűsítve ez a gép van értem, vagy én vagyok a gépért vita.
King Unique:
"Ráadásul megint kb. a széllel szemben vagy, mert most nem meglepő módon megint többen nem voltak itt azonos véleményen"
Szerintem nem kéne dedósan +1-ezni itt embereknek (hogy ki kivel van), ez nem lenne jó, így ne is terelj ilyen irányba kérlek.Már nem tudom mióta húzódik ez a vita, és beszéltek el egymás mellett. Mindketten tudjátok mit mond a másik, ismeritek egymás véleményét, most már elbeszéltek egymás mellett, így ennek a vitának nincs további értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest