- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
pendre54 #79199 üzenetére
Eddig 1 hónappal ezelőttig nemvolt vele gond. 1x csak random elkezdte, 1 nap 1-2x utána többször volt olyan is hogy 6x megcsinalta ezt. pedig mindenből csak ugyanazt teszem fel, és a legfrisebb programokat a szokásosakat rakom fel. ezért is nem értem. De kimegy a játék is akkor, nem? Ha revoval csinálom. pl. vegyük az erőszakos eltávolítást a speciális opcióval.
-
válasz
Ga3rieL #79188 üzenetére
Szerencsére nem, de az is igaz, hogy nálam az összes játék külön, egy másik SSD-re van telepítve, nem arra, amin a rendszer van. Bár nem valószínű, hogy a nálad lévő hiba összefüggene azzal, hogy hová van telepítve az Uplay.
Én a helyedben azt csinálnám, hogy leszedném az Uplayt egy olyan progival, ami a registry-t kitakarítja a visszamaradt szeméttől (én pl. a Revo Uninstalert használom), majd tisztán újratelepíteném. Amennyiben ismét jelentkezne a probléma, akkor megpróbálnám egy másik merevlemezre, hogy ott is jelentkezik-e a hiba. -
-
válasz
helixP #79192 üzenetére
Én simán leformázom a pendriveot, felmountolom a .ISO filet meghajtóként [kép] és átmásolom a penre a tartalmát. (win7 -en Virtual CloneDrive-t használok)
(Csak arra kell figyelni hogy előtte a Rufus ne babrálja össze a pent, ne csináljon rá rejtett partíciót, mert akkor nem fog tudni bootolni ezen módszerrel) -
King Unique
titán
válasz
helixP #79189 üzenetére
"Mivel a 4 giga feletti képfájl nem ment át FAT32-es pendrivra, formáztam NTFS-re. "
Ha a ~ 4,25 GB-os ISO-fájlt 1:1 -ben akarod egy FAT32-re formázott pendrive-ra rámásolni, akkor az úgy nyilván nem fog menni, pláne nem lesz bootolható...
Pont azt a lényeg, hogy nem magát a képfájlt, hanem felcsatolás után a tartalmát kell átmásolni! Az
.iso
kiterjesztésű lemezképfájlokat a Windows 8.x/10 natívan tudja csatolni a fájlkezelőben, a Windows 7 viszont nem, ahhoz külső program kell. Azt pedig a fórumtárs szemléltette, hogy az ISO-n belül azinstall.wim
mérete (nyilván) nem nagyobb 4 GB-nál, tehát bőven jó a FAT32 fájlrendszer is. Pláne, hogy ha netán UEFI-s telepítés történik, akkor nem minden hardvernél lehet ilyenkor NTFS fájlrendszerű eszközről bootolni a telepítőt, általánosan úgymond a FAT32 a "szabványos". De amúgy már többször volt szó erről a topikban is, legutóbb pl. ebben a hozzászólásban.(#79196) Doky586:
Azt már korábban kitárgyaltuk, hogy UEFI_NTFS segédpartíciót normál esetben eleve nem hoz létre, max. akkor, ha a felhasználó maga állítja be úgy a programot. Meg akkor lehet szükséges, ha külső forrásból származó integrált telepítőt használ. De még akkor sem muszáj, mert akár a.wim
fájl.swm
fájlokra történő darabolása is opció. -
törölt tag
válasz
Borisz76 #79184 üzenetére
700 millió gép fél százaléka problémás az is nagy szám és pech ha te vagy én éppen beleesünk, mégsem magyarázza meg ugyanazon a hardveren a 1709 nem produkál olyan hibákat mint a 1803. Bizonyára nem nulláról írják újra a kódot félévente, magyarul miért romlik el az ami eddig jó volt?
Kiadják a félkész buildet amúgyis késve, aztán várhatunk mire érik utol magukat. Chrome hiba, Intel SSD hiba, boot hiba ésa többi
Tök szívesen kipróbálom mindig az újat, várom az újdonságokat és sokakkal ellentétben használom is az appokat. Olyan már volt korábban első összegző frissítésig bosszankodtam sietve adták ki, olyan még nem vissza kellett állnom előző verzióra. -
-
King Unique
titán
válasz
#86564352 #79183 üzenetére
Az Edge-t nem túl sűrűn, de más UWP appokat szoktam használni viszonylag gyakran. Visszajelzés kérésével eddig nem nyaggatott egyik sem 1803 alatt. A fényképek alkalmazásnál a lapozási problémát pedig aztán végképp nem lehet a 1803-ra fogni, mert az már a korábbi verzióknál is megvolt, vagyis pl. 1709-nél is. De most amúgy, ha megnyitom vele 1803 alatt a mappában lévő képeket, akkor gond nélkül lehet lapozni és a kivágás, majd utána a kép mentése is megtörténik hiba nélkül. Érdekes...
Egyébként meg pontosan ez a kulcsszó, hogy "nálad", illetve egyeseknél, de korántsem mindenkinél. Vagyis nem igazán lehet általánosítva kijelenteni, hogy ez és az teljesen bugos és egyáltalán nem működik, mert akkor mindenkinél jelentkeznie kellene a hibáknak. De pont ez ez, hogy nem. Az pedig, hogy itt a topikban leírják többen, hogy ők nem tapasztalták az egyesek által említett hibákat és náluk gond nélkül működik a rendszer, az csak az előbb leírtakat támasztja alá. Viszont attól még nem lesznek hívők és nem kell ezt rájuk aggatni! De, ha csak erre futja, akkor ennyi erővel a másik csoportot lehetne hatereknek nevezni és más topikokban lehet inkább tapsikolnának nekik...
-
helixP
nagyúr
válasz
King Unique #79177 üzenetére
Sajnos nem lett vége a storynak.
Viszont egy kölcsöngépen csináltam ISO-t, le is jött a Win10_1803_Hungarian_x64.iso, viszont továbbra sem történik semmi, ha USB-ről akarom bootoltatni (USB 2.0-s port)
Mivel a 4 giga feletti képfájl nem ment át FAT32-es pendrivra, formáztam NTFS-re. Ez gond lehet? -
Ga3rieL
senior tag
Hali.
Valakinek van fent uplay a gépén?
-
Syl
nagyúr
válasz
Kékes525 #79174 üzenetére
>"Nagyon fosul megírt software-ek, mint például az adobe photoshop nem tud élni úgy, hogy a memóriában dolgozzon, neki kell a tárhelyed is, gondolom azért ha becsúszik egy appcrash, akkor megmaradjon a munkafolyamatod."
Ilyenről én is olvastam.
Csak szólok, hogy a Photoshop nagy ívben t*jik arra, van-e swap engedélyezve vagy nincs. A programon belül lehet beállítani a scratch drive-ot (akár több partíciót is), ahová az ideiglenes fájlokat pakolja.
Persze ha nincs swap és a nagy képmanipuláció következtében a rendszer kifut a szabad memóriából, akkor borul a bili. -
Borisz76
nagyúr
Kár ezen lovagolni.
Millió variáció lehetséges hardver + szoftver téren.
Persze ebből adódóan jön a crash.....Az jobb lenne ha csak egy féle alaplap, processzor, VGA ....stb lenne?
Igen mert optimálisra lehetne csiszolni az operációs rendszert.
Mint a konzolok esetén ( Xbox , PS stb...).Nem mert akkor nem lenne választék , nem lenne árverseny stb.....
-
törölt tag
Tudjuk neked mindig minden tökéletes, szinte naponta beírod. Mit vársz érte, kekszet?
(#79180) King Unique
1803 nálam: 10 nap alatt két kékhalál, egyszer fekete képernyőbe bootolás. Érezhetően lassabb oldalbetöltés, mérés is alátámasztotta felével csökkent a sebesség.
Használod is az appokat? Mert nekem Onenote, fotók dobálta az értékeljem spamet. Kikapcsolni ugye nem lehet a visszajelzés kérését az insider bug miatt.
A fotók a képek lapozásánál nem mutatta egyből, várni kellett mire kitisztul. Valami cache hiba? Már megnézett képre visszalapozva megint várni kellett, szóval ki tudja. Egyszerű crop feladatra hibát dobott "most nem lehet menteni" másodszorra már elmentette, csak hát ötből háromszor eljátszotta kicsit unalmas. Torrex app folyton megszakította errorral a letöltést. Mail-Calendar nem tudta hozzáadni automatikusan az outlook.com fiókom, kb. harmadjára szenvedtem bele app reset után. Egy csomó UI glitch.
Edge szövegmezőben gépeléskor enter új sor shift nagybetű plusz sor bug (bemész a topikjába látod más is írta, nem én találom ki elhiheted)1709-re visszatérve a sorolt hibák nincsenek. Ennyi. Most vagy elhiszitek vagy nem, a vallásos nekem minden tökéletes akkor másnál is az kell legyen különben user error dumák nem érdekelnek. Ennyi erővel be lehet zárni a topikot, hiszen tökéleteset alkotott a Microsoft a hívők szerint, aki hibáról számol be az eretnek. Ha ti leírjátok nektek nagyon tetszik én nem ugrok rá. Én leírok valamilyen konkrét hibát, hárman nekem ugranak mindig hogy de nem-nem az nem lehet, mert tökéletes!
-
-
válasz
Gtaati #79172 üzenetére
Üdv!
Valaki???, legalább egy zászlóaljnyian panaszkodtak már erre itt fórumon, meg más oldalakon is. Én most csak a saját hozzászólásaimat idézem, a legelsőben van egy link, az MS fórumra utal, ahol szintén megy a panasznap. [link]
[link] [link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Van még több is, de gondolom, hogy ennyi bőven elég.
-
King Unique
titán
válasz
#86564352 #79176 üzenetére
1803 alatt nekem az iménti 2 fórumtárshoz hasonlóan szintén nincsen semmilyen gondom az internetkapcsolattal, a letöltési és a feltöltési sebesség is OK. Az UWP appok működnek rendesen és eddig BSOD sem volt. A diagnosztika részen belül a visszajelzés gyakoriságánál viszont automatikus és az Insider Program kezeli, holott azon a rendszeren jelenleg én sem vagyok abba belépve. De eddig semmilyen feedback kérést sem dobott a Windows, nem "zaklat".
Amúgy a beállítás az "alap" és 1803-nál legalább akár meg is lehet jeleníteni a diagnosztikai adatokat, sőt törölni is. A 1709-nél viszont nincsen ilyen lehetőség.
Egy 1709-es Windows To Go meghajtón egyébként én is bekapcsoltam a funkciófrissítések halasztását, de csak azért, mert a hivatalos leírás alapján elvileg ott nem támogatott a build upgrade. Mondjuk külső programmal (Rufus) lett létrehozva és nemrég feldobta a gépházban a WU a 1803-as funkciófrissítést, de egyelőre halasztottam.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Három éve magam állítottam össze a mai konfigot. A 1803-at már az elején manuálisan feltettem. Később HDD SSD/ Kingston/ csere után szintén 1803, majd szintén manuálisan egy összegző frissítést. A gépen nem játszok, internet, levelek, videózás, filmnézés. Nekem nem volt kék halál, fekete képernyő.A rendszer gyorsabb, már a HDD- nél is. A Chrome stabil, gyors. Az internet sebessége semmit nem változott. Az hogy nem átlátszó a tálca hidegen hagy, az átlátszósági effektek bekapcsolva. Mindezt nem vita indításnak írtam le.
-
King Unique
titán
válasz
helixP #79171 üzenetére
Azt hittem a másik topikban már kitárgyaltátok a témát... Az pedig inkább BIOS / egyéb beállítás függvénye, esetleg DVD lemez / optikai meghajtó hibája lesz, ha nem lehet bootolni. Normál esetben nyilván működnie kellene minden gond nélkül.
Ha ez alapján a 7-es alatt egyáltalán nem működnek az USB-portok, akkor lehet pl. a WinToHDD-vel optikai és lemez / USB-s meghajtó nélkül is telepíteni.
-
törölt tag
Már 1709 alól írom ezt, nem szolgáltató sara volt érdekes módon ezen egyből rendes sebességgel jön a net.
100-as net 1803 alatt csak felét, harmadát produkálta. Nincs szövegmezőben gépelési bug, nincs fluent miatti UI glitch, nem dobnak hibát az appok, nincs critical_process_died kékhalál, visszakaptam a megszokott átlátszó a tálcát és nem zaklat feedback kérésekkel mert ki lehet kapcsolni. (1803 alatt a szervezett kezeli, insider mikor nem is!) Gyorsan be is állítottam 300 napra a feature update halasztást, eszébe se jusson frissíteni erről.
Mindig első nap szoktam a legújabb verzióra váltani, ez az eleve késett 1803 olyan szinten bugos most muszáj volt visszamenni az előzőre. -
vlevi
nagyúr
válasz
Cr00py #79173 üzenetére
Szerencsére nálam ezek a funkciók frissítések a legelső win10 telepítés óta gond nélkül települnek, nagy galibát nem okoznak.
De asszem kivagnam a P.....ba Az egészet, ha félévente újra kellene telepíteni. Több nap, hét, mire minden régi progit visszarakok, beállítok, esatobbi. -
Kékes525
félisten
válasz
svgyula #79166 üzenetére
Csak a leckét mondod fel. Ráadásul egészen mást írok. Nem a létezésüket vitatom, csak a helyét. Indításkor lefoglalna egy helyet a memóriába és amíg van hely addig oda tenné ezeket is (ugyanazt, amit most a lemezre), azután ha már nincs hely a lemezre. Ennyi.
Hogy jön ide az Autocad? Mi indítja el azt a programot? Az operációs rendszer. Azaz érzékelné az elindított program igényeit és azonnal az adott hardvernek megfelelően beállítaná ezeknek a fájloknak (lapozófájl és virtuális memória) a méretét és a helyét.
"A másik dolog ugye te sem gondoltad komolyan, hogy a "te" személyedhez fogják hozzáigazítani a rendszert?"
Ezt hol írtam? A rendszer most is pontosan feltudja mérni a hardvert és annak megfelelően állítja be a rendszert. Pontosan úgy, ahogy nekem, azaz az adott hardvernek megfelelő. Csak ezt a most is meglévő tulajdonságát kellene tovább fejleszteni. Ennek abszolúte semmi köze az én gépemhez. A rendszer a telepítéskor megismeri a hardvert és annak a függvényébe állítaná be a lapozófájlnak és a virtuális memóriának nemcsak a méretét, hanem a helyét is.
Utána olvastam: "a lapozófájl mérete a rendszerösszeomlási memóriakép beállítása által megszabott követelményektől, valamint az előjegyzett memória használati csúcsától vagy várható használatától függ. Mindkét tényező teljesen egyedi az egyes rendszereknél, még azonos konfiguráció esetén is."
Tehát elsősorban a rendszerösszeomlási memóriakép miatt nem lehet a memóriába tárolni. Ezért kell egy olyan tároló, ami kikapcsolás után is megmarad. Ha jól értettem.
(#79169) SP4C3
Akarja a fene kikapcsolni, még a nagyságát sem akarom változtatni. Nem a létezését, sőt még nem is a nagyságát, hanem a helyét vitattam.
"Nagyon fosul megírt software-ek, mint például az adobe photoshop nem tud élni úgy, hogy a memóriában dolgozzon, neki kell a tárhelyed is, gondolom azért ha becsúszik egy appcrash, akkor megmaradjon a munkafolyamatod."
Ilyenről én is olvastam.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Cs1csó #79156 üzenetére
Gondolom ez is ilyen totál random móka, mint a win10-es "bugok" többsége.
Visszaraktam a 1709-t.. érdekes módon ez tökéletesen működik.
Számomra semmi olyan világmegváltó feature nincs a 1803-ban, ami miatt annyira ragaszkodnék hozzá.. igaz anno FCU-ra sem emiatt váltottam.. de ezzel is vártam több mint fél évet, mire rápróbáltam.
Sanszos, hogy ezzel is hasonló fog történni. Majd valamikor Év vége felé megpróbálom ismét.. hátha.. addig jó lesz ez is.
Már végigolvastam számtalan fórumot..de mindenhol a clean install-t mondják, ami azélrt fura, mert a funkciófrissítéseket én mindig clean install-al teszem fel, csak az összesítők mennek frissítéssel ( persze azo k sem azonnal, inkább várok.
)
Sőt.. szvsz az insiderek sem azért használják a beta verziókat, mert annyira jelentgetni akarnák a hibákat, hanem mert az mekkora király, hogy neki(k) már az van.
Ez kb mindenhol így van, ahol van lehetőség Beta szoftvereket kipróbálni.
-
Gtaati
őstag
Hello!
Valaki talalkozott a 1803-as frissitest kovetoen olyan problemaval h nem tolt be a gep? Tehat bootolaskor csak mennek a forgo pottyok korbe-korbe a fekete hatter mellett es igy hagyhatom a gepet akar fel-1 oran keresztul is de nem tortenik semmi.... Tobbszori ujrainditas utan is ez a jelenseg, nem tudok eljutni a windows asztalig. Ha visszaallitom a windowst elozo verziora akkor minden rendben megy... Es az a fura, hogy ez a problema nem egybol jott elo a 1803-as kovetoen...
Valakinek esetleg van otlete, h mi vel lehet gond?
Koszonom!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Vadiúj gépet vettem a minap, (Asrock B360 Pro4, i3-8100). Próbáltam rátenni a Win7-et feltenni rá, felment, de nincs USB driver (megtanultam, hogy 8- generációs processzor alaplapja már nincs Win 7 driver, oké. Most egy PS2-es billentyűzettel, egér nélkül bénázom. LOL).
Mivel nicns USB-m, nincs másik gép a közelben, ezért ma vettem egy origi Windows 10 home Official DVD-t.
Viszont nem bootol róla. BIOS-ban átálítottam a boot prioritást a DVD-re, de semmi nem történik csak forgatja - forgatja.
Ha hagyom bebootolni a béna Win7-et, ott sem tud mit kezdeni a DVD-vel.
Más gépben látszik a tartalma, a DVD-lejátszóm más DVD-t simán gond nélkül beolvas, meg hát erről tettem fel a Win 7-et is...
Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszönöm as egítséget. -
SP4C3
veterán
válasz
Kékes525 #79162 üzenetére
Hmm... Ha kikapcsoljuk a pagefile-t (a háttértárolón), attól még fog lapozni, csak azt a memóriában végzi, tehát ott létrehoz egy pagefile.sys-t és oda írkál, nem?
Nagyon fosul megírt software-ek, mint például az adobe photoshop nem tud élni úgy, hogy a memóriában dolgozzon, neki kell a tárhelyed is, gondolom azért ha becsúszik egy appcrash, akkor megmaradjon a munkafolyamatod.
Nálam van neki adva 2GB az sem az ssd-n, hanem egy harmadik HDD-n, nem érzek lassulást, ritkán veszi igénybe, csak csinál hülyeségeket, mondjuk épp filmezek és hallom, hogy elindítja a merevlemezt amin a lapozófájl... DAFAQ?! Minek kellett hozzáférned ahhoz a sz@rhoz, hogy beleírj nyamvadt 2kb köcsög adatot? Ez is jól meg van ám csinálva, de linuxnál is betegség ez a swapolósdi.
-
válasz
King Unique #79050 üzenetére
Igazad van. Nekem nem létszükség, hogy W-t használjak szerencsére. Pár éve használok linuxot is, és ha valami nem működik rajta, akkor ott is megkapja az ember, hogy user error
De egy W10-hez képest, olyan mint ha kimennék egy zárt szellőzetlen szobából a friss levegőre.
Egyébként egy Crucial m550 SSD van a gépben.
-
svgyula
addikt
válasz
Kékes525 #79162 üzenetére
Ugye nem érted? A pagefile-ból többször is beolvasható ugyanaz az adat. A rendszer a saját file-t is innen frissíti. Ha nincs lapozó file, a memóriába mindig közvetlen a lemezről kell kicsomagolni-betölteni az adatokat. Ez nem gyorsítja hanem lassítja mivel ilyenkor megfogja a csomagolás idejére az egész rendszert és nem elég betölteni, hanem először megkeresni-kicsomagolni-betölteni. Ez ugye szerinted is gyorsabb mint egy meglévőt átlökni a memóriába? A redszerfile-ok sokszor frissülnek a memóriában és ha nincs pagefile ilyenkor dob egy "kevés a memória" hibaüzenetet.
A másik dolog ugye te sem gondoltad komolyan, hogy a "te" személyedhez fogják hozzáigazítani a rendszert? Mivel rajtad kívül több millió gép van ahol ez nem járható út. Arról nem is beszélek ha elindít valaki egy autocad programot és betölt egy több száz MB-os file-t. Akkor szuper gép ide vagy oda elmehet nyugodtan kávézni még egy mentéshez is! A te géped is megfeküdne simán pagefile nélkül. Mondjuk az alaplapi VGA-val így is úgy is.
Tehát ez az előre dolgozás valószínűleg nem is fog változni mostanában. -
törölt tag
1803 alatt net sebességről tapasztalatok? Érezhetően lassabban jönnek be az oldalak, mérésre nálam megfelezte a le- és feltöltést.
-
Kékes525
félisten
válasz
svgyula #79160 üzenetére
"Azért mert oda készíti elő a memória számára feldolgozható formában az adatokat"
Ezt az előkészítést miért nem tudja a memóriában elvégezni? A memória egy részét erre használná fel, persze amíg van hely. A jelen esetben erre bőven lehetne lehetőség.
A kérdésem lényegére ez (szerintem) nem magyarázat. Ezeket (virtuális memória és lapozófájl), amíg bőven van hely, feltehetné a rendes memóriába is. Ez gyorsítaná a rendszert, különösen ahhoz képest, amikor a lapozófájl és a virtuális memória a merevlemezen van.
-
svgyula
addikt
válasz
Kékes525 #79157 üzenetére
Azért mert oda készíti elő a memória számára feldolgozható formában az adatokat. Ha nincs virtuális memória akkor is hibára fog futni ha 32GB fizikai tárhely van. Mert az előkészítés és betöltés közben megszakad a folyamat és nem tudja értelmezni. Ezt érts úgy mint egy puffer tároló. A hőskorban a NERO írásánál mutatta az adatok beolvasási pufferezését. Ha ott elfogyott akkor kidobhattad a lemezt mert megszakadt az írás. Na win10 virtuális memória pont így műxik kilép a programból vagy feldob egy hibaüzenetet. Egy egyszerű példa a DOOM2016 elmegy simán 8GB RAM-al DE ha a virtuális memória is 8GB akkor akadozik az időnként belassul. Ugyanez 16GB virtuális RAM esetén nincs. Amikor meg az okostojások kikapcsolják a pagefile-t akkor jönnek ide sírni mert mindenféle hiba üzenetet dob fel a rendszer. "Pedig sok RAM van a gépben az nem lehet a baj oka" de igen...........
-
Sziasztok.
1803 frissítés óta a hálózattal nekem is gondom van.
2 gép nem látja egymást. Előtte pöpecül ment. Más problémám nincs szerencsére. -
Kékes525
félisten
Ezt már a Windows 7 alatt sem értettem. Miért használ a Windows 10 (és a 7-es is) virtuális memóriát és lapozófájlt akkor is, ha a rendes memória alig van terhelve? 16 GB RAM van a rendszeremben. Szerintem bőven elég lenne például 80%-ék fölött, de 20%-nál teljesen értelmetlen mert lassítja a rendszert. Mondjuk nálam annyira nem, mert Samsung 960 EVO 512GB M2 PCIe MZ-V6E500BW SSD-én van a rendszer, de akkor is. A RAM nem dísznek való. Ez nem fikázás, ez egy technikai kérdés.
-
Cr00py
senior tag
válasz
pendre54 #78941 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet.. igaz ez PC.
Nem egy régi darab, Win10 támogatás is van rá, szal az MS választa így számomra nem túl helytálló. 1709 ment minden gond nélkül, 1803-ra frissítás után jött a bootres.dll "sérült" hiba a logban ( meg-meg áll a betöltés, befagy boot közben.. hasonlók ) .. gondolkozom, hogy visszarakom inkább a 1709-t, mert ez megint egy botrány sz*r.. Sőt.. ahogy olvastam, az első összesítő is szétvágja a gépet. Szép munka. -
Buckey
őstag
Na ez az, hogy ilyenkor mi van? Talán ketten rosszul állítjuk be? Vagy talán a windows szórakozik? Mert 1000% , hogy nem ugyanolyan a gépünk és nem mi rontunk el valamit.
De az okosok majd jönnek, hogy megint mit rinyálunk, hiszen egy ilyen bonyolult feladatot 2018-ban ne várjunk már el a windowstól, meg legyen elég, hogy egy géppel működik.Mindegy, nekem annyira nem fontos, fél megoldás is elég. Annak örüljünk, hogy még nem fagy 10 percenként.
Azt majd csak ősszel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest