Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem túl bonyolult, hanem nem akarja használni. Én sem használom. Ne kezdj el megint személyeskedni.
Direkt offba tettem. És direkt írtam, hogy nekem bejött. És direkt írtam, hogy bonyolult egyeseknek, mert mindezen állítások igazak. Nincs benne személyeskedés. A te bírásodban pedig van.
Ez egy szakmai topik. Szakmai választ adtam a kérdésre. Éspediglen a lehetséges legjobb, legbiztonságosabb, leggyorsabb, magánembernek ingyenes módszert. Ha ez személyeskedés, akkor mégis mire való egy ilyen topik? Hümmm?
Leírom ide mégegyszer: Mindenki azt csinál, amit csak akar. Pont.
(#18096) Imi1981: Az Acronis is jó, de az nem ingyenes (tudtommal). És nem személyeskedtem. Ilyen a stílusom. Nem bírom az oktalan butaságot. Folyton segíteni szeretnék. Ez tűnhet éppen személyeskedésnek, de más a motiváció. OK?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest