Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Pyttawrx #143599 üzenetére
Céges gép, rendszergazda vagyok rajta (én "tettem föl" az előtelepített win-t). Csak furcsa volt, h magától bekapcsolt kérdezés nélkül. A kulcsot mivel rendszergazda vagyok ki tudom menteni, csak furcsa na.
Örülök, hogy be van kapcsolva a bitlocker, mert egyébként föl lehetne törni a win-t (sterlec, meg hasonlók akkor belelátnának, fel lehetne törölni a felhasználói fiók jelszavát), és céges gép, ezzel megyek be belső hálóba (ott meg távoli asztallal felmegyek a benti gépemre). (AD-ba én nem akartam beléptetni, mert akkor rámenne mindenféle céges policy, meg háttérben futkosnának a scriptek.)
Helyi fiókkal vagyok bejelentkezve, nem használok edge-t (firefox a menő), az office miatt jelentkeztem be a céges MS fiókba. És most ott kutakodás után látom, hogy ott van a bitlocker kulcs
. Lehet, hogy az office 365 miatt már ilyen funkció is van, ami az azure-ból átjött.
Közben lehet rájöttem, azt sejtem, hogy ez lehetett a hiba, ez jött fel office telepítés után. Ezt utólag ki tudom valahogy kapcsolni? Konkrétan ez a beállítás mit csinál/jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest