Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VGYke #142661 üzenetére
Jó lehetne a one drive, ha nem az lenne hogy szinte bárhova is belépek a nyomorult ms accountal, akkor ő már mindent is elkezd feltolni a felhőbe, kérdés nélkül!
Nem nem az adatokról beszélek vagy hú de féltem azokat, azt nézegessék ,bánja a tököm. Hanem erről az agresszív megoldásról, amikor a rendszer majd mindenkitől is okosabb akar lenni és minden doksidat nagyon meg akarja védeni az adatvesztéstől.
Ezzel szemben a mai google drive használata ,egy kellemes felüdülés. (a nagyobb ingyenes tárhely ezt csak megerősíti)Én még mindig szeretem a win-t , soha nem szoktam a rendszert csesztetni, szeretem ahogy van, de arra régóta kényesen figyelek hogy a one drive-nak kuss legyen a neve a rendszeren
Igazából az Ms engem ezzel tud felk...ni.
Ja , meg azzal ,hogy a gyereknek a tanuló O365 nagyvállalatinak írja magát és folyton pofázik, hogy gond van az accounttal.(mondjuk ettől szerencsére működik)
KIFÜ-vel több kört is lefutottunk, le a kalappal hogy mennyire segíteni akartak. Több napon keresztül hívtak legalabb egyszer hogy áll a dolog. Sajnos nincs megoldás náluk erre!
Na , az Ms ezt a kérdést lerendezte 30mp alatt annyival , hogy ez nem az ő gondjuk. Keressem azt ,aki az accountot adta.
Sajnos az véletlenül sem fordult meg az ügyintéző fejében, hogy annak nyomorult acc-nak, végső célálomása egy Ms szerver, ahol valami el van b.....Bocs hogy így ráfűztem az ms one drive-ra , de amúgy is leakartam írni ezt a szép kis sztorit.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest