Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Tényleg semmi különbség? Még az olyan szolgáltatások letiltásával sem mint pl fax/bluetooth/nyomtatás/telefon/nfc? Ezeket soha sem használtam még, csak most megláttam, hogy néhány ilyen is fut. Nálam eddig a tweakelés kimerült abban, hogy a Gépházban kikapcsoltam a szükségtelen dolgokat. Persze ha tényleg 0 javulást lehet elérni ezekkel, akkor nem látom értelmét kikapcsolni, meg ha ezután valami nem működne, amit használok, akkor nem nyúlok hozzá. Az UWP appok közül a számológépet, fényképnézegetőt, microsoft storet, onedrivet, metszet&vázlatot használom, többi kuka. CCleaner sem kell, tisztítás után többször hiányzott ilyen-olyan dll és nem indult el a program. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest