Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #100602 üzenetére
Szó szerint ezt írtad. "Szerintem a sandbox is teljesen felesleges funkció a Windows 10-ben (ráadásul nem is működik)"
Aztán leírtam neked egy példát, hogy mire jó (meg linkeltem, hogy milyen céllal készült), és kijelented, hogy arra alkalmatlan.
Oké, hagyjuk. Neked nem tetszik, nem jó, pont.
(#100615) csicso82: Geth jól értette, semmi trollkodás (?) nem volt benne. Nem kell huszadszor is leírni a 15 éves Sandboxie-t, mindenki érti. Te nem érted, hogy az sem úgy készült, hogy minden frankó volt vele. Legutóbb a 1809-re frissítés cseszte el. Egyébként ketten - írtak a beépített Sandbox miatt, mindketten azt kérdezték, hogy hogyan lehet kipróbálni és működésre bírni, nem javaslatokat vártak. Olyan, mint mikor valaki megkérdezi, hogy hogyan lehet a Fényképek appon belül képet szerkeszteni, és a válasz az, hogy ott az Irfanview.
Semmi olyasmit nem ismertem el, hogy ez "KVÁZI BETA" meg hasonlók, hanem azt mondtam, hogy van benne egy nyelvi fájlokkal kapcsolatos hiba, amit ismernek és javítani fogják, meg azt, hogy jelenleg ennyit tud, ha nem felel meg, akkor keresel mást. Legalább olvasd el amire válaszolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest