-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoger
csendes tag
Üdvözletem!
Egy jól működő laptopra (HP Probook 4330s 4GB-RAM i5-PROC 128-SSD) szeretnék Windows 8.1(x64)-et telepíteni de nem sikerül.
Előélet:
A lapos tényleg jól kell hogy működjön. Windows 10 Pro(x64) felment rá. Android-x86 felment rá. Annó valami Linux is került rá, ott sem tapasztaltam problémát. Utoljára a Win10(x64) futott rajta.Probléma:
A telepítő ugyanazon pendrive-ről bootol, amin a tegnapi nap frissen próbatelepítettem a Win10(x64)-et.
A boot sikeres, az egyéni telepítőt választva és SSD-t ledúrva indítom az installt. Az install szépen fut probléma nélkül, majd újraindítja a gépet, a kék windows logó alatt elindul a százalék számítás "Eszközök előkészítése" vagy valami hasonló kiírásnál elszáll a telepítő kék-képernyővel:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Amit próbáltam eddig:
-Próbáltam több Windows 8.1 verzióval. Enterprise N, Industry Pro úgy látom nem segít a váltás.
-Volt telepítő pendrive csere
-Volt usb port cserebere
Mi lehet a baj? Soha életemben nem találkoztam teljesen szűz telepítés esetén ilyen problémával. És fura hogy egyébként minden más felmegy rá.
MEGOLDÁS:
Mire megírtam a szép hosszú hozzászólásom meg lett a probléma. A wifi kártya okozza a bajt. Kiszereltem, nulláról újraindítottam a telepítőt, és hála Istennek elindult a Win8.1. Megpróbálom majd visszaszerelni, hátha elindul vele a Win és gyorsan felrakni a megfelelő driver-t.
Költői kérdés:
Hogy lehet ekkora fatális hiba a Win 8.1 telepítőben? Hány csillió laptopnál képes elszállni a telepítő mert olyan kártya van benne ami neki nem tetszik?????!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest