Új hozzászólás Aktív témák

• thoger

csendes tag

Üdvözletem!

Egy jól működő laptopra (HP Probook 4330s 4GB-RAM i5-PROC 128-SSD) szeretnék Windows 8.1(x64)-et telepíteni de nem sikerül.

Előélet:
    A lapos tényleg jól kell hogy működjön. Windows 10 Pro(x64) felment rá. Android-x86 felment rá. Annó valami Linux is került rá, ott sem tapasztaltam problémát. Utoljára a Win10(x64) futott rajta.

Probléma:
    A telepítő ugyanazon pendrive-ről bootol, amin a tegnapi nap frissen próbatelepítettem a Win10(x64)-et.
    A boot sikeres, az egyéni telepítőt választva és SSD-t ledúrva indítom az installt. Az install szépen fut probléma nélkül, majd újraindítja a gépet, a kék windows logó alatt elindul a százalék számítás "Eszközök előkészítése" vagy valami hasonló kiírásnál elszáll a telepítő kék-képernyővel:
    IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Amit próbáltam eddig:
    -Próbáltam több Windows 8.1 verzióval. Enterprise N, Industry Pro úgy látom nem segít a váltás.
    -Volt telepítő pendrive csere
    -Volt usb port cserebere

Mi lehet a baj? Soha életemben nem találkoztam teljesen szűz telepítés esetén ilyen problémával. És fura hogy egyébként minden más felmegy rá.

MEGOLDÁS: :))
    Mire megírtam a szép hosszú hozzászólásom meg lett a probléma. A wifi kártya okozza a bajt. Kiszereltem, nulláról újraindítottam a telepítőt, és hála Istennek elindult a Win8.1. Megpróbálom majd visszaszerelni, hátha elindul vele a Win és gyorsan felrakni a megfelelő driver-t.

Költői kérdés:
    Hogy lehet ekkora fatális hiba a Win 8.1 telepítőben? Hány csillió laptopnál képes elszállni a telepítő mert olyan kártya van benne ami neki nem tetszik?????!!!!!! :W :(((

Új hozzászólás Aktív témák