Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Aktív témák
-
spammer
veterán
Van egy kis (nagy) gondom a windows 7-tel. Boot közben kikapcsolt a laptop és újra bekapcsolás után pedig ugye választani kell, hogy "start normally" vagy "repair". Nyomtam egy repairt, jött a "may take a few minutes" szöveg és kb. 25 perce csinálta, de még mindig nem lett vége, semmi százalékjelzés vagy valami, hogy tudjam hol tart, tehát meguntam a várakozást, újraindítottam és rányomtam a "start normally" opcióra.
A win betöltődött, de csak az alap fapados szürke "windows classic" style töltődik be, semmiféle aero vagy egyéb téma nem megy, akármelyiket választom ki, látszólag átváltja, de marad a classic kinézet.
Gugliztam, de nem jöttem rá, mi a hiba. Nem tiltotta le az aerot, mert engedi kiválasztani, csak maga a téma nem változik meg.
Restore point nem volt
Vissza lehet állítani valahogy a default system fileokat meg beállításokat? (Command promptban a scannow-s megoldás nem vált be) -
-
spammer
veterán
Hello! Kis segítséget szeretnék kérni, mert hiába guglizok..
Még a "béta" vagy "pre" vagy mittudomén milyen verziónál ha rányomtam jobb klikkel a taskbaron lévő (pinnelt) program nevére, akkor előjött a "jobb klikk menüje" (properties stb.), mint egy sima parancsikonnak. Most viszont (nem béta verzióban) hiába próbálok jobb klikkelni a taskbaron lévő program nevére, hogy előjöjjön a properties, nem jön elő semmilyen menü.
Ha félreérthető lenne, jobb klikkre bejön a következő néhány soros menüpont:
program neve
unpin from taskbar
close windowna most a program nevére hiába kattintok jobb gombbal, nem jön elő a menü.
Azért kellene mert shortcut keyt (egy távirányítóhoz) szeretnék beállítani neki.
Köszi előre is a segítséget!
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vissza lehet állítani valahogy a default system fileokat meg beállításokat? (Command promptban a scannow-s megoldás nem vált be)
Bár ez is csak akkor ha még nincs megnyitva a program és simán shift jobbklikk az ikonon, de a fent leírt módon a program nevén nem megy.