Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Roley_05
csendes tag
válasz
Shady313
üzenetére
Megpróbáltam amit mondtál. Addig ment is minden, hogy a D-t sikerült zsugorítanom. Viszont az így kapott területet nem engedi hozzácsatolni a C-hez. Egyszerűen nincs olyan opció, ha kiválasztom, h kötet kiterjesztése (vagyis van, de nem lehet rákattintani).
Mit lehetne csinálni?
Kösz,
R -
válasz
Shady313
üzenetére
1. Maradjunk a "legrosszabb" esetnél C nyilván elsődleges, D meg kiterjesztett/logikai
2. Zsugorítom a logikait, de nem engedi jobban, pedig tök üres
4. Ennek ellenére nem lehet az elsődleges partíciót kiterjeszteni
Ennek alapvető a lemezkezelést/partíció-felépítést stb érintő szakmai okai vannak (ide nem fogom leírni, mert nem ide tartozik), de pont ezért vannak azok a programok, amik ezt a műveletet meg megoldják és adatvesztés nélkül persze (hisz ebben az esetben csak akkor lehet kiterjeszteni az elsődlegest-t, ha letörölném a logikait)
2 elsődlegesnél dettó ez a helyzet, valamelyest más, de ott is csak adatvesztéssel lehet megoldani, mert a rendszerpartíciót, csak úgy lehet kiterjeszteni, ha a rendszerpartíció és a szabad terület között nincs partíció...(had ne kelljen azt is megmutatnom, remélem elhiszed...
) -
katona.t
tag
válasz
Shady313
üzenetére
Win7 mbr helyreállítása:
Hát nem sikerült. fixmbr-re azt mondja, hogy succes, de marad ugyanúgy a két win XP-m. Fixboot-ra hibát dob (már nem emlékszem pontosan).
Ennek a bootrec-nek van egy olyan paramétere, hogy ScanOs. Azt írja róla, hogy megkeresi az összes Win7-el kompatibilis oprendszert.
Ezt futtatva azt mondja, hogy: total azonosított OS:0
Most hogy hozzam vissza a win7-emet?
Találtam ezt: [link]
bootsect /nt60 c: /mbr
De ez nem fogja eltüntetni a két XP-met? -
válasz
Shady313
üzenetére
Itt felbőgnek mert közel fél kilówattot vesz el a gép játék alatt. Én nvidiás vagyok és 5 éves a karim. Filmakkel soha nem volt gondom, a vasat is lejátssza a gép. Határozottan emlékszem h 32 bittel nem volt baj.
Nem akarom újra rakni mert nagy nyűg.... Főleg nem váltogatni a bitek között. -
válasz
Shady313
üzenetére
Pontosan!! Game alatt a fogyasztás hirtelen visszaesik ventik felbőgnek majd újra terhelt állapotba kerül és megy tovább minden. FF alatt meg ahova kattintok semmi sem történik majd hirtelen az addigi tevékenységeket egyszerre végrehajtja.
Furmark (1 óra 22perc alatt sem) és egyebek nem akadnak el, FF és game ahol baj van ezzel. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Shady313
üzenetére
Ilyen sűrűn kell újra pakolni a gépeket? Nálam meg 2 éve a w7 és még reményeim szerint ennyit fog is legalább. Emiatt nem jelent nagy gondot egy frissítést letölteni. Mások gépeit ha újra is húzom az nem zavar ha frissítget sarokban elfér a gép, netem bírja és ilyen sincs túl sűrűn szerencsére.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Shady313
üzenetére
És? Mitől lesz jobb, ha most rakod fel, és nem február 22-én?
Nem lesz rosszabb a rendszer attól még, hogy később rakod fel az SP-t
Persze ha hozzáférsz Technetes SP1-es telepítőhöz, akkor semmi nem kell, hogy akadályozzon benne, de egyébként ok nincsen sietségre.Esetleg már kipróbáltad?
Sok próbálnivaló nincsen rajta. A saját gépemre majd 22-én fog felkerülni.
Aktív témák
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)