- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
kissdl
csendes tag
válasz
jahatpersze #31781 üzenetére
Ja, hát persze...
Szerintem igen... -
polonic
félisten
válasz
jahatpersze #21669 üzenetére
Hagyjuk az ilyeneket. Ez az összehasonlítási alap abszurd, említésre nem méltó. Hogy is gondoltad?
A filmek, zenék magáncélra való letöltése nem ütközik törvénybe Magyarországon, ha jól tudom. -
Morden24
nagyúr
válasz
jahatpersze #21668 üzenetére
Használj Linuxot, tanulj meg programozni, és írj rá kibaszottul jó ingyenes programokat, aztán örülj, hogy mások ingyen használhatják őket.
A Windows nem ilyen rendszer. Ott fizetni kell. Menj el a boltba, és vegyél egyet. Ha meg nem akarsz, akkor menj oda lázadni, ahol elviselik ezt a warezos ingyenélő dumát.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Szia!
Tegnap még azt bizonygattad. hogy neked azért kell a legfejlettebb verzió, mert nem akarod kidobni feleslegesen a pénzt...
A 90 nap kipróbálni bőven elegendő, és aktivátor nélkül is bőven jók fut!
Az meg, hogy 100 elmondás után sem tudsz feltelepíteni egy programot normálisan arról itt senki sem tehet a fórumban. A DT-t is mondjuk neked, hogy a legújabbatt rakd fel, de minden írásodból csak az derül ki, hogy nem azt raktad fel, talán a legutolsóból.
Drivereket meg nem tudom mit raksz fel te ennyit, amikor legyen bármennyire biznisz laptopod 90%át felismeri a win7 vagy leszedi update-ról.
De mind1 is, hiszen minden egyes hozzászólássoddal magadat minősíted, 1 hazugság itt egy hazugság ott... -
pzstm
titán
válasz
szerintem nagyon türelmesek és segítőkészek voltunk Veled, de zárszóként csak annyit tudok mondani, hogy örülök, hogy tiszteletedet tetted nálunk
-
válasz
jahatpersze #21662 üzenetére
igen, vetesd meg. tudniillik a Windows nem ingyenes rendszer.
mod: de úgy látom már elkéstem a válasszal
(#21668) jahatpersze: baromi kellemetlen, de képzeld: mások is megveszik azt amire valóban szükségük van. nekem is kéne autó, mégse lopok egyet, viszont rászántam azt a rohadt 30 rugót a Windowsra, pedig el tudtam volna jobban is költeni.
-
polonic
félisten
válasz
jahatpersze #21662 üzenetére
Igen vetesd meg. Miért?
Miért gondolod, hogy alanyi jogon jár neki? Ha kell neki vegye meg, ne warezolja. -
törölt tag
válasz
jahatpersze #21659 üzenetére
Akkor lenne egy javaslatom: a továbbiakban látogasd az általad szeretett warez verzió support fórumát! Itt a továbbiakban ne kérj segítséget!
-
virkir
veterán
válasz
Nálad.
Mindenki másnál meg hibamentes az MS-től letöltött bármelyik verzió.
Tudod ha úgy látszik, hogy mindenki hülye csak te nem az nem biztos, hogy úgy is van. -
válasz
szóval a d-toolsig jó?
a legújabb daemont próbálod felrakni? -
polonic
félisten
válasz
jahatpersze #21654 üzenetére
Komolyan nem értem. Meg leírták már páran.
Mi a lókukinak kell egy próbaverziót a virtuális szemétdombra való aktivátorokkal megszexuálni.
Az enterprise-t 90 napig használhatod, az 3 hónap. . . -
törölt tag
válasz
Mi a túróért kellett azt a szerencsétlen Enterprise-t aktivátorozni???
-
válasz
egész pontosan mit takar a "megaktivátorozás"?
-
válasz
jahatpersze #21584 üzenetére
Eszközkezelőben frissítsd a driverüket, ált. meg szokta találni őket.
-
válasz
jahatpersze #21582 üzenetére
miért azt akarod használni?
Tessék, ez biztos megy 7 alatt. -
pzstm
titán
válasz
jahatpersze #21578 üzenetére
Teljesen hibátlanul.
-
válasz
jahatpersze #21578 üzenetére
Hali!
Igen.
Amúgy a Daemon Tools-t egyes víruskergetők nem szeretik, azok blokkolják a telepítést, összeakadnak az SPTD.sys-el...
Erre azt szokták alkalmazni, hogy a DT telepítésének idejére kilövik az adott víruskergető(ke)t. Ezzel viszont óvatosan, mert lehet, hogy többet nem fog indulni a gép, vagy repkednek a BSOD-k...Fire.
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze #21573 üzenetére
Control Panel\All Control Panel Items\System
Balra- Advanced System Settings
Startup and Recovery - Settings gomb
Kiveszed a pipát az auto restart elöl. -
Morden24
nagyúr
válasz
jahatpersze #21549 üzenetére
Szinte teljesen biztos, hogy totál felesleges egy home felhasználónak egy Ultimate rendszer. Mondjuk úgy, hogy akinek szüksége van az Ultiban (vagy akár a Profban) benne levő dolgokra, az nem próbálgat, hanem teljes mértékben tudatában van, hogy anélkül ő se előre, se hátra.
Ettől függetlenül tökmindegy, melyiket próbálod ki, a HP/P/U kiadás teljesen ekvivalens rendszerteljesítmény szempontjából.
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze #21541 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze #21564 üzenetére
Windows 7 verziók összehasonlítás
Nézd meg melyik mit tud, mi az ami kell Neked, valamint mi az ami nem
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21566 üzenetére
Akkor linux.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21564 üzenetére
Először kérdezni kell, és esetleg utána okoskodni, ha van valami tapasztalat, és nem fordítva, főként tapasztalat nélkül....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21561 üzenetére
Azt én lehet külön szofttal végeztetném inkább.. Ehhez sem kell Ultimate..
-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze #21561 üzenetére
Ha nem ismered akkor meg kezdhetnél ezzel....A fájl titkosítás meg nem annyiból áll mint te gondolod...
De egyszerűbb lett volna kérdezni... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21558 üzenetére
Akkor meg miért kell okoskodni?
-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze #21556 üzenetére
Igen és business? Akkor sincs semmi sztem.
MOndj egy olyan business szolgáltatást ami miatt neked fontos az ultimate vagy még a prof is.
Ha meg ennyire megy a biznisz akkor lehet venni egyet 40-ért nyugodtan -
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze #21553 üzenetére
A tanult kollega csak az alapján minősít amit teszel.
Szerintem annak kéne egyáltalán örülnöd, hogy foglalkoztak itt veled a warez win-ed mellett is.
jah és peace -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21553 üzenetére
Hát, vagdalózól itt a 40ezres árral, teljesen feleslegesen... Meg már leírtuk jó páran, hogy warezolás nélkül is lehet próbálgatni, amivel valszeg elég sok hibától meg lehet szabadulni...
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze #21533 üzenetére
1. nem tudom ki volt az aki ezt javasolta, de legközelebb ne halgass rá
2. megnéztem, rengetegen panaszkodnak arra, hogy nem tudják aktiválni...volt ahol "megoldást" is írtak erre a kommentek között
3. ez a crack a kommentek alapján nem megy át az eredetiségvizsgálaton.....
4. tegyük fel, hogy 3évig tervezed használni ezt a rendszert, utána Win8-ra akarsz majd áttérni. Otthoni használatra Home Premium bőven elég (nem egy esetben tapasztalataim szerint még sok is....) Nah most ha 3 évvel száámolok, akkor napi 24 Ft-odba van egy Win7 eredeti, amihez nem kevés ideig még support fog járni. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21549 üzenetére
Legjobban felszerelt.. Ha ennyire jártas vagy, mondj már valamit, amire neked szükséged van az Ultimate-ből, és abban benne van, és a Prof-ban, HP-ban nincs...
-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze #21547 üzenetére
A home premiummal semmi baj sincsen....
HA meg tényleg ennyire próbálkozni akarsz akor leszeded a nem gányolt verziót ahogy fentebb is mondták, 30 nap alatt kipróbálod és veszel utánna egyet ha tetszik -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21547 üzenetére
Minek vegyünk 40k-ért otthonra, amikor a 28k-s is, sőt még az olcsóbb is bőven elég ? Magyarázd már el...
-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze #21544 üzenetére
MIért van neked szükséged ultimatera?
Egy home premium is bőven elég egy otthoni felhasználónak -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21540 üzenetére
Hát ez ilyen...akkor meg ha meg ennyire megy a warez, akko meg lehet találni tiszta telepítőket is, amik megegyeznek az eredeti telepítőlemezekkel, nincsenek meggányolva minden szir-sz@r aktivátorral...
Mellesleg, neked átlag júzernek mi a francnak ultimate? Mit tud az ultimate, amit a Prof, vagy a HP nem? A nyelvváltáson kívül, de pl ezt is a prof-ban egysszerűen meg lehet oldani..
Most ha meg csak azért warezolsz mert ultimate kell és az eredeti meg drága, akkor sok sikert...
És sztem innentől kezdve nincs miről beszélünk.
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze #21534 üzenetére
-
válasz
jahatpersze #21535 üzenetére
-
Morden24
nagyúr
válasz
Na, hatalmas istennek kell hozzá lenni, tényleg...
Elég sok istennek sikerült már, meg tudnának tölteni vagy 2-3 panteont.Egyébként ha csak ki akarod próbálni, akkor miért volt bajod a 30 napos licenccel, miért aktivátoroztad?
A 90 napos legális próba is gondolom smafu. Sok a duma, az a baj. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
De mi a f@sznak kipróbálásra warezolt? Amikor van 90 napos legalális verzió [link]? Plusz már mondtam párszor, egyetemes ismerősök közül (gondolom akad azért) szerzel vkitől prof verziót, és ez warez nélkül megy 120 napig...
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze #21516 üzenetére
Ha már ilyet használsz legalább olvasd el az NFO-t benne van, hogy nem kell aktiválni.
pzstm
Azt azért ne felejtsd el, hogy csak néhányan kaptunk speciál MS edisünt az RC-ből amik azóta is hiba mentesen működnek még a véglegesre frissítve is.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Az, hogy nem warezolt szemetet raksz fel, hanem elmész a boltba.
Vagy ha már mindenképpen ki akarsz próbálni egyet, akkor legalább módosítatlant tölts le a netről.
Nem mellesleg legális módszerrel is használhatod 120 napig, sőt tovább is. Felejtsd el az aktivátorozást meg egyebeket, manapság már tényleg hülyének kell lenni ahhoz, hogy ilyeneket használjon valaki.Mellesleg warezolt Windows-hoz itt ne várj sok segítséget. Kérj azon a honlapon, ahonnan kukáztad.
Amúgy a hibaüzenet is kéne, az, hogy BSOD, elég bő fogalomkör.
-
pzstm
titán
válasz
hmmm... szóval BIE verzió...ez annyira nem "támogatott" errefelé....de esetleg ha elmeséled, hogy BSOD milyen hibaüzit dobott...talán tudunk segíteni...
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze #21475 üzenetére
Hidd el, jó!
(Múlt hétvégén ismerős csajnak MAC Book AIR-re raktuk fel OSX helyett
)
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze #21472 üzenetére
Ha anyámékat átszokattam karácsony óta Win7-re és ők szabályosan szeretik, meg tetszik nekik, akkor nem hiszem hogy bajod lesz vele. 6éves gépen használjá. Más kérdés, hogy csak böngésznek, emailt írnak meg esetleg egy-két soksit megnéznek/szerkesztgetnek. Ha meg bajod lenne, akkor itt vagyunk...nem nagyon emlékszem olyan valakire, akinek ne orvosoltuk volna a problémáját
-
Imco
őstag
válasz
jahatpersze #21472 üzenetére
Ha ez a 21000 hsz nem győz meg akkor semmi.
Vannak bajai, problémái, mint mindennek de szerintem nem igen tért vissza még senki az XP-hez innen.Gyakorlatilag P3 1.2 gépen elmegy már!
Szerintem...
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze #21470 üzenetére
Windows7 eltávolítása másik operációs rendszer mellől
Amúgy ha Win7 után Te XP-re akarsz visszatérni, és már eleve így indulsz neki, akkor lehet fölösleges ez a sok előkészület...maradj meg nyugodtan XP-nél....
-
Laccoss
addikt
válasz
jahatpersze #21467 üzenetére
És lehetőleg másik partícióra tedd...
-
válasz
jahatpersze #21467 üzenetére
semmit. egyszerűen telepítsd fel a Win7-et egy partícióra, fel fogja ismerni a régebbi rendszert és automatikusan létrehozza az indítómenüt
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze #21228 üzenetére
30 naposra gondoltál esetleg? az nyilván Microsoft oldaláról nem szedhető le, ellenben van egy 90 napos trial, ami INNEN letölthető.
-
negyedes
addikt
válasz
jahatpersze #21226 üzenetére
Igen lattam. Nem mindig vagyunk itt es nem mindig tudunk valaszolni. Tema lezarva szerintem.
__________________________________________________________Lattunk mar nem egy esetett ahol az aktivator miatt kekhalalozott a gep. Azert mondtuk tobben is, hogy probald meg egy "tiszta" win7tel(amibe nem nyultak bele, nem lett aktivalva, marad 3 napod tesztelni+ meg a a rearmok). Ha igy is kekhalalozik akkor ott mas baj van.
-
negyedes
addikt
válasz
jahatpersze #21217 üzenetére
nem hangozhat el negatív érv a topicban
De elhangozhat, csak hulyesegeket ne irj."Legyetek szívesek segíteni..." akkor a kutya se fog válaszolni
Kiprobaltad ebben a topikban? Altalaban akkor nem valaszolunk ha nekunk sincs semmi otletunk.de ha negatívumot írok akkor biztos valaki leordítja a fejemet
Mert sokszor nem a program a hibas......... -
negyedes
addikt
válasz
jahatpersze #21209 üzenetére
Ez mar kicsit tullepte a forum szabalyait.
Szerintem adj elsore erdemi infokat, a szidkozodas meg kioktatas helyet. Pl gep tipusa, hibakod(stop kod), mit latsz, mikor jon elo stb.
Evente minek os cserelni?
3 ev alatt csak ossze lehet gyujteni 40K(de mar 25kbol siman kjohetsz, cska tudnod kell, hogy honnan rendelj).
Szerintem probald meg egy sima erintetlen!!! windowsal(home premium,prof vagy ultimate).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21211 üzenetére
És? ha nem használsz kulcsot hozzá, ki tudja, hogy az miaz? Mond már meg..
Meg mit akarsz kinyomtatni?
Állam fizeti az MS-nek, mivel felsőoktatásban tanulsz.
Kulcs nélkül használod 4 hónapig a rendszert... Kipróbáláshoz eleve elég.
@pzstm: Adjisten.
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze #21211 üzenetére
rég hallottam ettől nagyobb marhaságot már bocsi....
A tisztaszoftver program kereteiben elérhető Win7 Prof ugyanaz a Win7 prof mint a boltok polcain ami van, csak épp nem Te fizetsz érte a Microsoft-nak, hanem állambácsi.Amúgy valójában NEPTUN kódodat meg az indexed digitálisan aláírt hiteles másolatát küldi el az MS-nek
-
válasz
jahatpersze #21207 üzenetére
40-ért már doboz ultimatet majdnem hozzávágják... Igaz angol...
Amúgy meg 30 alatt már veszel magyar home premiumot.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21203 üzenetére
Indításkor, miután eltűnik a POST, kezd el nyomogatni az F8-at, és láss csodát.
Más, érdemes keresgelni neten, az adott gép ügyében, hogy hogy áll a rendszerhez... Mellesleg, minek 40?
A másik (tudom, hogy nem mindenki egyetemista.., vagyis tanul felsőoktatásban), de már úgy is legális oprendszerhez lehet jutni, akkor meg minek warez? Sőt, ha már van ismerősöd, akkor már megvan a telepítő, és 3szor tudod rearmolni a rendszert, és nem kell barmolni az aktivátorokkal.. Nah mindegy, ezt én se fogom soha megérteni...
-
válasz
Dupla.
-
válasz
Ha olyanod van, akkor szedj le egy érintetlen win7-et, és akkor gyere vissza, hogy valami nem jó... Főleg ha Ati edition win 7 akkor meg főleg egy olyat szedj le, ami érintetlen.
-
negyedes
addikt
válasz
jahatpersze #21197 üzenetére
Most vagy a te winedben van a hiba, vagy a te hwben van a hiba. Masnal atomstabil, nalam solid edge siman megy(vistan is, core 2 solos gepen!!!).
Nekem kell hogy egy OS stabil és kompatibilis legyen
vegyel macet bazzzz. de azert a 3.11-el ne legyen mar kompatibilis ugye? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21200 üzenetére
Csökkentett mód. Ha valami hardver okozza, akkor nem tölt be ilyenkor hozzá illesztőt, és így el lehet indítani a rendszert, és így ki lehet kapcsolni az auto restartot... Ha így is kékhalál van, akkor egyéb gond lehet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze #21194 üzenetére
Ki lehet kapcsolni az auto restartot, és kiírja a hibakódot...
Mellesleg ténylegesen van leírás az 1. hsz-ben, hogy hogy lehet utánanézni a hibának...
Mellesleg, az miatt, hogy nálad sz@r, attól nem az MS a hibás, sztem kicsit több az elégedett, mint az elégedettlen júzer. Ezt mutatja az eladási ráta is...
-
Laccoss
addikt
válasz
jahatpersze #21194 üzenetére
Az alatt tényleg nem tudod elolvasni, de elolvashattad volna a topiknyitó hozzászólást ahol le van írva mivel lehet megtudni a kék képernyő tartalmát. Nem kötelező váltani még windows7re, egyesek már az RC-nél is nyavajogtak, hogy ez meg az nem kompatibilis, akkor nem kell win7et használni. Ha majd lesz sp2 akkora kiforr, de szerintem a jelenlegivel sincs gond nálam tökéletesen fut egy 6éves konfigon.
-
válasz
jahatpersze #21186 üzenetére
Igen lesz normális. Vagyis van. Csak nem varezos verzió kell és menni fog minden.
(#21187) pzstm:
Mond meg neki
-
virkir
veterán
válasz
Leszedtem a legjobban kelletős Win 7-et angolul.
Feltételezem nem a polcról.
Na itt az első probléma és nem a win7-é. -
Laccoss
addikt
válasz
Ha lenne annyi eszed, és valamit írtál volna a kékhalál okáról megoldást is kapnál. A wint meg könnyű hibáztatni, főleg hogy érteni sem értesz hozzá.
enginev3.0: ahogy én tapasztaltam, azt engedi felrakni ami 1. újabb, 2. megfelelő driver, tehát a windows nem válogat, csak a megfelelő drivert fogadja el.
-
pzstm
titán
válasz
köszönjük Emese!
Örültünk, hogy kommenteddel emelted a topik színvonalát
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged