Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
nfsu17
veterán
válasz
kissdl
üzenetére
Jogos. Közben kinyomoztam. HA minden igaz, akkor erről lenne szó. Szóval ez az, ami a kiadás másnapján még ott volt, mint telepíthető frissítés, pár nappal később (én, senki nem telepítette) már nem volt ott, szó nélkül eltűnt.
A "miért tűnt el"-re lennék kíváncsi, hogy egyedi eset ez?
-
Atikusz
senior tag
-
cettlee
őstag
válasz
kissdl
üzenetére
beteszem a dvd-t windows megkérdezi h cserélhetö meghajtoként vagy dvd-ként akarom e formázni, de a dvd opcio elvan sötétitve. ha cserélhetöként formázom akkor tudok rá irni image fájlt, viszont amikor legközelebb berakom a megirt ujrairhato win dvd-t akkor megint megkérdezi hogy hogyan formázza. ezmi?
-
válasz
kissdl
üzenetére
Nah igen ez lemaradt saját tulajdonba van véve és így sem megy:S lővésem nincs miért... lehet elállítottam valamit a helyi házi rendnél ugyanis azzal szenvedtem , hogy a média lejátszóm el érjre a hálozatot ugyanis minden gép eléri a gépemet csak épp a média lejátszó NEM...
most meg az a problémám hogy adott game CS: source nem bírja írni a CFG file-t ugyanis ez a Buzi írásvédett és már ha le sz#p#m magamat akkor se tudok rá jönni mi a baja...(mellesleg az összes partició összes mappája az ... NA EZ MIÉRT VAN???
bocsánat a trágár szövegért de kezdek kiakadni ettől a fantasztikus szoftvertől... 10 éve alatt nem volt amúgy ennyi problémám ezzel mint most ráadásul olyan sem amit nem tudtam megoldani
-
kissdl
csendes tag
válasz
kissdl
üzenetére
Rossz a link!
A helyes: Felhasználói fiókok SID-jeinek listázása (angol és magyar)
-
kissdl
csendes tag
válasz
kissdl
üzenetére
Itt van magyarítva is...
Felhasználói fiókok SID-jeinek listázása -magyarított- -
kissdl
csendes tag
válasz
kissdl
üzenetére
De, ha elboldogusz az angollal, akkor itt egy olvasni való
erről a problémáról.
Minden nagyon korrektül le van írva! -
pepe0044
csendes tag
válasz
kissdl
üzenetére
Sikerült megoldani a hibaüzenetet, és gond nélkül lefutott a program a regeditbe megnéztem és valóban átirta D-re, csak ha startba rámegyek az xy user mappára akkor még mindig a C meghajtón lévő xy user mappát nyitja meg...
restart volt...tehát nem értem mi lehet a gond.valami ötlet?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)