Keresés

Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz cigam #33367 üzenetére

#33358-nél írtam, hogy igen, de egyébként új x-aktám van ;] Autoplay a linkedben leírtak szerint kikapcsolva, ez kapásból nem tetszett a Win-nek, ezt úgy mutatta ki, hogy bedugtam bármilyen usb cuccot, még az egéret sem észlelte csak pislogtam, de legalább nem jöttek maguktól ablakok :U ez is valami. Jah a teló meg azt írta, hogy az usb kapcsolat nem jött létre. (ilyet még sose írt). Kihúzom, csatizom egy másik usb port-ba, jön a kedvenc ablakom, most is nyomom neki, hogy ellenőrizze csak, most kaptam egy bezárhatatlan képernyőmre fagyott ablakot, hogy végzetes hiba történt az usb device nemtom milye nem válaszol. Win szabályosan nem kapcsolt ki 10perc alatt sem, szóval power off nyomva tart. Bekapcs, elindul a Win, csatlakoztatom a telót, szokásos ablakom, ellenőrzi, nem talált hibát, bezár és most ha szabályosan, ha szabálytalanul is válaszom le az eszközt, semilyen ablak nem jön elő és hibátlanul megy minden egyébként :DD Nemtom miért de a pendrive-al még most is kekeckedik és sz.rik rá, hogy ellenőrizte-e vagy sem, viszont usb vinyóval is jó és a fényképezővel is.

Idő közben tesóm is hazaért a gépével, Win7 Home P. 32bit legális eredeti, kipróbáltuk, ellenőriz (20percig nézett 1Gb-os tök üres pendrive-ot), szabályosan eltávolít, most abba is ki be lehet rángatni az eszközöket nem jön elő a kedvenc ablakom, azzal a pendrive-ra sem rinyál nála, ami nálam most sem jó. Suliban csak hétfőn tudok játszani a próbákkal.

Szóval nálam maga a Windows lehet hibás vagy nemtom mi baja lehet, lehet kezd szétesni talán, 2,5 hónapja telepítettem azóta Everest szerint összes üzemszünet 9nap de egyébként semmi panaszom nincs a Win-re teljesen jól megy. Vagyis hát mint látjuk mégsem :( Amúgy tök jó, mert vissza kapcsoltam az autoplay-t de most meg az nem működik, bár ez egyáltalán nem zavar.

Mindenkinek köszi a help-et :R , a héten újra pakolom a gépet egy original legal Win7 lemezről, igaz nincs 2 géphez legális kód mellé, de legalább az adat nem egy torrentről leszedett roncs aminek a fene tudja mi baja van...

Szerk.: Sub-ZeRo igen magától keresi, tölti és telepíti 04:00-kor...

[ Szerkesztve ]

Aktív témák