Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
corran9
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a tekintetben, hogy van-e vmi ötletetek, hogy mi lehet a baja a win7-nek a gépemen.
Dual bootos gép xp és win7 7100-as build.
Azóta a win7-et használom mióta elérhető, szal egy elég jól bejáratott rendszerről van szó.
A történet annyi, hogy tegnap este még vígan néztem egy két sorozat epizódot... este kinyomtam a gépet (új dolgot nem telepítettem, nem frissítettem, nem töltöttem semmit stb, ergo a szoftveres környezet nem változott), reggel viszont azt tapasztaltam, hogy betölt a desktop ahogy szokott, ugyanakkor nem tudok kattintani semmire, az egér mozog, de használhatatlan a gép, pár pillanatra néha mintha feltámadna (bejön a start menü, az egér átvált a töltő-karikára stb.), de aztán ekkor sem történik semmi, ráadásul a ctrl+alt+del kombinációra sem történik az ég világon semmi.
Csökkentett módban pöccre indul a gép de nem tudok rájönni h mitől lehet, hogy normál módban gebasz van, utolsó működő beállítás-os indulással sem megy, ugyanaz a helyzet mint a normálnál.
Gondoltam esetleg Kaspersky IS kavar be (bár ez is fenn van hónapok óta, 2010-es verzió), de azt meg uninstallláni nem tudom, mivel csökkentett módban nem engedi.
A hardveres probléma is ki van zárva úgy gondolom, mert most az xp-ről írok, és minden működik. A vinyóval sincs semmi baj.
Ötlet?

A válaszokat köszi előre is!
Ui.: normál esetben nem írnék ide, mivel xarom le a régi telepítést ha vmi gond van, és egyből feldobom rá újból a op rendszert, ugyanakkor most semmiképp nem akarnám ezt megtenni, mert van egy telepítésem (játék) és félek, hogy elvesznek a mentéseim (noha lementettem a save könyvtárat, de láttam én már karón varjút nahhh)
c.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- xBox One x 1Tb lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest