Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Itthon a routeres halozatra ravan koztve kabellel az ez pcm(w7),es 1 noti(xp) wifin keresztul,innen a gemeprol latom a notit,es elis tudom erni a megosztott fajljati,a noti is latja az ezt a vasat,de onnan nemtudom elerni ennek a gepmnek a fajljait.Mikor notirol akarok csatlakozni erre a gepre,kidobja a szokasos hibauzit hogy ez a gep nem elerheto.Erre tud nekem mondani vki 1 megoldast?Termeszetes ugyan abba a munkacsoportba van a 2 gep.
Jah es meg1: Itt w7en,neha random megszakad a netem,es csak akkor jon vissz ha tolok 1 gepresit.Esetleg erre vmi otlet?Virusirto nemigazan jelez virust,legalabbis amit talalt,azt toroltem,de lefuttatom majd meg parszor.Elore is koszonom!
Aktív témák
Aktív témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Netfone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wuthering Waves
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest