Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Egy próbát megér nekem
Max újrarakom, én nem szoktam se szidni az MS-t, se supportért könyörögni náluk, multkor mikor felhívtam őket, fél órát b@sztam el, mire átkapcsoltak egész Banglore-n és Mumbai-on át a szerintük kompetens személyhez akinek fingja se volt a dolgokról, és inkább elkezdtem gondolkozni a problémán majd megoldottam 1 óra alatt 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max újrarakom, én nem szoktam se szidni az MS-t, se supportért könyörögni náluk, multkor mikor felhívtam őket, fél órát b@sztam el, mire átkapcsoltak egész Banglore-n és Mumbai-on át a szerintük kompetens személyhez akinek fingja se volt a dolgokról, és inkább elkezdtem gondolkozni a problémán majd megoldottam 1 óra alatt