- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
válasz
d@minator #15247 üzenetére
Egy fontos dolog van, mind a klónozandó mind másik gép Windowsában a gyorsindítás legyen kikapcsolva!
Ennek elmaradása esetén fordulhat elő fájlrendszer sérülés ("elbarmolás").
Amúgy én mindig így szoktam megoldani, közvetlen alaplapra kötött meghajtókkal gyorsabb a klónozás.Illetve a szűz 870-es SSD-re még a klónozás előtt engedd rá a Samsung Magician-t, hogy nincs-e fw frissítés hozzá? (Ezt is alaplapra kötve lehet frissíteni.)
-
martonl
senior tag
válasz
d@minator #15039 üzenetére
Még akkor is csinált nekem ilyet rendszer, amikor telepítés után hirtelen valamilyen driverpackkel húztam rá a drivereket. Nem odavaló driver is felkerülhetett. Újra kellett telepítenem, és a géphez/alaplaphoz adott utilityre bíztam a dolgot, a Win Update-n keresztüli driver frissítést is kikapcsoltam. A gép támogatott hardveres? Nem néztem, korábban írtad-e.
-
martonl
senior tag
válasz
d@minator #14996 üzenetére
Nézd meg a feladatkezelőben, nem terheli-e valami a procit. Ezt a hibát egyébként gyakran rossz szektoros HDD szokta okozni. A kérdéses szektort többszöri próbálkozásra ugyan eléri, de addig nem enged semmit csinálni. Tudom, 10 alatt nem csinálta, de szoktak véletlen egybeesések lenni sajnos. Meg nyilván ha nincs HDD-d, akkor sem játszik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest