Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
this is life
üzenetére
Én se sietem el, nem hajt a tatár
. Főleg, hagyni kell, hogy a driverek beérjenek. -
t72killer
titán
válasz
this is life
üzenetére
Értem köszi
. Akkor ezekszt az ebayes eladók mókolják az új OS-t a gépre
. Azt már észrevettem, hogy az ereje teljében lévő i7 4770k-s asztalimra finnyás
-
tasiadam
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Legrosszabb esetben addig marad, csak kap 1 friss 10 pro-t
-
tasiadam
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Ja félreértés ne essék. Az a lényeg, hogy kicsit up to datere akarom hozni a gépem és nincs abszolúte defenderem sem group policy miatt. Van 2 lehetőségem, win10 pro megint, vagy win11 pro. Win11 és server22-vel volt dolgom, és ökledezés kapott el amikor velük dolgoztam. Viszont, ha a 11 úgy nézne ki, mint a 10, akkor teljesen el tudnám viselni, de jelen formában inkább nem. Vagy nézek egy LTSC win10-et és összerakok egy saját iso-t amiben minden benne lenne, csak a free vírusírtókban annyira nem bízom.
-
hhgygy
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Vagy Classic Shell. Én már a win 10-ből is azzal csináltam kvázi Win7-est, most meg ugyanez win11-gyel. Teljesen jó minden, csak két Start gomb lesz, ezért érdemes a használhatatlan win11 Start gomb miatt a win11 taskbart középre rendezni.
-
modflow
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Hát igen, ez alapból nem megy fel.
Köszi -
gV
őstag
válasz
this is life
üzenetére
semmi, minden rendben aszerint. file explorerben működik is, mind1 amíg nem végleges a 11 betudom a betanak aztán ha akkor sem jön helyre csinálok egy friss opr telepítést 2018.11 után először.
-
szabonagyur
félisten
válasz
this is life
üzenetére
Nalunk pl senkit nem erdekelt. Hogy Win7hez van szokva valaki. Amikor jott a Win10 valtas felment mindenki gepere es meg kell szokni. Office ribbon resze ugyanez volt. Es erdekes mindenki tudja hasznalni
es nem 2 gep van a cegnel. -
gV
őstag
válasz
this is life
üzenetére
én próbáltam, de nem is működik: nyitottam egy mkv-t, meg egy jpg-t file explorerben, oké. irány a start megjeletek, csúcs. rákatt az mkv-re: megnyitja a photosban
settingsben nézem mpc-hc van társítva hozzá. jpg-re kattintva meg semmi nem nyílik meg, ha sokat kattintok felajánlja, hogy eltávolítja a listából mert nem elérhető
-
gV
őstag
válasz
this is life
üzenetére
amúgy jó volt a regedites után kipróbáltam a winaero tweakerest -hátha az megy- régi start tálca kombót, akkor konkrétan nem jött fel semmilyen start és még a jobb klikkes menü is kuka lett
-
válasz
this is life
üzenetére
Sztornó a tweakernek, bár eddig jól működött , de ma frissült jó pár modern iu-s app és azóta hibásan müködik át/vissza alakított w10 felülettel a tálca ,keresés ...stb
-
törölt tag
válasz
this is life
üzenetére
Sikerült még hajnalban frissitéssel (.dll cserével) W11-re váltanom.
-
Cs1csó
titán
válasz
this is life
üzenetére
Ez pontosan "mire" jó? Az én i5-4690-es TPM mentes gépemre is felmenne ezen módosítás után?
Melyik ISO-t kell ehhez leszedni? Magyar ISO is van? -
Cs1csó
titán
válasz
this is life
üzenetére
Nekem is nagy kedvem "lenne" anno 2009 tavaszán már élesben gyűrtem a Windows 7-et emlékszem a legnagyobb gondom az volt, hogy az akkor "menő" Daemon Tools Lite nem ment a friss rendszeren de ekkor találtam a Virtual Clone Drive-ra ami szépen működött és tudtam feltolni a játékokat ISO-ból.
De most elvették a kedvemet és nem próbálom ki csak ha már tényleg megjelenik és akár enyhítenek a feltételeken, vagy ha akkor felmegy és lehet ingyen frissíteni akkor azt persze megteszem. -
törölt tag
válasz
this is life
üzenetére
Remélem a végleges verzióba nem lesznek benne ezek a hülyeségek (TPM,Secure Boot). Nekem sincs jó gépem i5-3470+16GB RAM-al,majd teszek egy próbát én is a W11-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Főleg, hagyni kell, hogy a driverek beérjenek.
. Azt már észrevettem, hogy az ereje teljében lévő i7 4770k-s asztalimra finnyás
es nem 2 gep van a cegnel.
settingsben nézem mpc-hc van társítva hozzá. jpg-re kattintva meg semmi nem nyílik meg, ha sokat kattintok felajánlja, hogy eltávolítja a listából mert nem elérhető