Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már szóba került ez az egyelőre még opcionális frissítés, akkor úgy általánosságban lenne egy kérdésem ezekkel a frissítésekkel kapcsolatosan. Jelesül az, hogy kell valami különleges engedélyt adni, hogy az ilyen frissítések letöltődjenek, és települjenek, mert nálam jelenleg nem települ.
Ma rákeresve a frissítésekre, ezt adta fel, azaz naprakésznek írta, de jelezte ezt a frissítést is:
Rányomva a "Letöltés és telepítés" gombra, viszont semmi nem történik, azaz még a letöltés sem indul el. Sőt, ha többszöri próbálkozás után bezárom ezt az ablakot, majd rögtön utána indítok egy újabb frissítések keresését, akkor már ezt dobja:
Viszont egy géprestart után, ha újból elindítom a keresést, akkor megint kezdődik elölről, a fenti procdúra.
Azzal tisztában vagyok, hogy manuálisan, a Win katalógusból is letölthető, és telepíthető lenne, de én arra vagyok kíváncsi, hogy a Gépházból miért nem megy simán, az ilyen egyelőre opcionális verzió telepítése, kell e valami különleges engedély, vagy akármi?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest