Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, hogy mennyien meg vannak ütközve azon, hogy egy új operációs rendszernek
nőttekvagy inkább korszerűsödtek a gépigényei.
Sajnos ez van.
Ha modern szolgáltatásokat várunk akkor ahhoz modern platform kell. A mobil appok gépigénye nem nőtt meg? Dehogy nem. Ha a mai televíziózás minden előnyét ki akarod használni, nem kellett készüléket cserélned?...
-Egyrészt, akiknek 5-6 vagy még több éves gépük van és nem akarnak most költségeket azok még 4 évig teljes támogatással használhatják a win 10-et. Addigra évtizedes vasaik lesznek. Akkor talán már nem lesz égbekiáltó furcsaság, ha fejlesztenek, figyelembe véve az iparág fejlődési ütemét.
-Másrészt van aki úgy állítja be a dolgot mint ha hitelt kéne felvennie a kolosszális költségű modernizáláshoz. Had áruljam el, hogy nekem tökéletesen megfelel a gépem a win11-hez és jó ha 70K ft az egész cájg.
-Harmadrészt, biztos vagyok benne, hogy az elvárások a megjelenésig még finomodni fognak, meg ugye már most is megvannak a bütykölések, berhálások amikel egy sokol rádióra is felfeszíthető a rendszer.
Van alternatíva bőven.....Az elején én is elhamarkodottan ítéltem de ez főleg a tudatlanságomból fakadt, illetve abból, hogy érzésem szerint az én gépem elég modern (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen SSD-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest