Hirdetés
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Persze, én örülök neki, nekem nagyon hiányzott a W11 alól és napi bosszúságot okoz a felnyíló tálca (sajnos nyitva nem fér el az ablak tartalma vszont függőlegesen jó lenne). Arra utaltam, hogy meglehetősen nehezen viselem amikor a cégek le próbálnak rázni nyilvánvalóan sokak által kért egyszerű dolgokat. Ha szerintük nincs szükség a taskbar pakolgatására akkor ne is legyen. Most, hogy alig telik el olyan hónap, hogy a tech community ne ekézné őket valami ordas hibáért (ami lecsorog az átlag userhez is)... most egyből erre gondolnak. Mintha tudnák valahonnan, hogy mégsem olyan kevés embert érint és mégis megoldható gyorsan és hatékonyan. Ami ugye szöges ellentétben van azzal amit előtte mondtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest