- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Helo!
Az a gondom, hogy minden indítás után angolra rakja a beviteli nyelvet a Windows:
A gépelés persze ettől még magyar "módra" működik rendesen a bill.-zeten, de pl. ha Word-ben csinálok egy új doksit, akkor ott már a dokumentum alapértelmezett nyelvének az angolt fogja venni. Nyilván annyi, hogy átrakom a fenti ablakban magyarra, de idegesítő, hogy minden indítás után oda kell figylejek erre. Hogyan érehetem el, hogy indítás után egyből magyarra álljon?
Amint látszik a Windows-om (direkt) angol nyelvre van állítva, mert így telepítettem és így is szeretem használni. Ezt kellene átraknom magyarra (mert azt viszont nem szeretném), vagy valami más módja is ennek?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Amazfit GTR Mini okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest