Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiváncsi vagyok tőlem milyen adatot loptak el.
Ezt így elég súlyos vád lenne kijelenteni és szerintem épelméjű ember egy nyílt fórumon ezt nem is meri megkockáztatni, máskülönben valószínű, hogy semmi sem történne.
Annyi anyag van fent a neten, csak keresni kell. Itt nem az a lényeg, hogy hány éves, meg mikori az esemény, hanem az, hogy van. Én úgy keresnék rá, hogy "cégnév GDPR fines" és a Gugli több és pontosabb találatot hoz.
Bemondáson kívül érdekelne a pontos forgalomelemezés is, hogy reprodukálni tudjam.
Korábban leírtam érvként, hogy a rendszer forráskódja zárt, tehát jelen ismereteim szerint 100% bizonyossággal nem lehet megmondani, hogy mit és hogyan csinál, illetve személy szerint nem tudom, hogy ezek a telemetria adatok titkosítva vannak-e? Ha igen, akkor meg megint érdekes a történet.
Önmagában egyébként ez a telemetria jó dolog, tehát az, hogy azért gyűjtenek adatot a felhasználótól, hogy a rendszert fejlesszék az egy bölcs és előrelátó dolog. Csak azért az ember is egy érdekes élőlény, mert a találmányait többet használja rombolásra, mint építésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest