- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz
zsolt_64 #23277 üzenetére
Igen a 2.pont lesz a bűnös. A youtube-ról szedtem le egy .exe file-t, annak indítottam el az installer.exe fájl-ját, és felvillant csak 1 ablak. Kb 1 óra múlva letöröltem, de szerintem annak már mind1 is volt. Na ott adtam engedélyt a csávónak, be is linkelte nekem a gépemen lévő képernyőfotót a Total Commanderben, hogy mivel is adtam neki utat..
Szóval ez az én f.szágom volt. Most még félek azért, várok, de később ugyanúgy fogom használni a gépet mint eddig. Sose volt ilyen gondom.liszi70 : Igen, semmi gond nem lehet a szinkronizálással, csak ha nem mentettem volna el a jelszavaimat ott, akkor most könnyebb lett volna. Na de én voltam a béna
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest