Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
donmackó
addikt
Másnál is előfordul hogy a kis méretű csempék vibrálnak. Csak azoknál jelentkezik amelyiknek átlátszó a háttere.
-
-
boncser
aktív tag
Az iránytű másnak sem működik a térkép appban?
Köszi -
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #9590 üzenetére
Működik, de csak azért, mert be kell kapcsolnod a developer módban a eszközportált, jelszó nélkül, ami elég rizikós dolog....
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok, ez a része, a közös feljlesztői környezet a windwos 10-es rendszeren működik a gyakrolatban, vannak közös appok az asztalival pl. viber, facebook, messenger, ilyesmi?
"A Microsoft a Windows 8-cal már elindult ebbe az irányba, de a munkát csak a Windows 10 megjelenésével tekinthetjük majd befejezettnek. A lényeg az, hogy az egységesítés szellemében a szoftverfejlesztőknek nem lesz nehéz dolga, elég lesz megírni az alkalmazásokat egyszer, és azok futnak majd asztali gépen, tableten és okostelefonon egyaránt, sőt még Xbox One-on is. Természetesen a dolog a klasszikus programokra nem vonatkozik, csak azokra az appokra, amelyek a PC-n a Modern UI felület alatt futnak, de a lépés mégis nagyon fontosnak tekinthető, mivel nagy mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a Windows Store-ban elérhető alkalmazások száma és minősége drámai mértékben növekedjék." -
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #9590 üzenetére
Kellett mint egy falat kenyér...
-
Ezt próbálta valaki? Task Manager Nem kamu? Hogy férhet valami ennyire a rendszerhez?
-
HaZse
őstag
válasz
Plazmacucci #9501 üzenetére
Érdekes, mert szerintem nem kellene ekkora HW a 60fps-hez.
Sőt a Nokia 808-nál, amiben .CPU: 1.3 GHz ARM 11 és GPU Broadcom BCM2763 van benne, azt tudott 1080p@30fps-el rögzíteni 3x veszteségmentes nagyítással.
Sőt az is lehet, hogy eleve a kamera modul tulajdonsága a szűk keresztmetszett.
-
boncser
aktív tag
Üdv
Naptár csempéje nem tudja az aktuális dátumot mutatni?Más: A gyári kamera app mi alapján dönti el hogy egy fénykép 8 vagy 1 megapixeles legyen. 5 másodperces különbséggel csináltam a két fotót.
-
Melack
veterán
-
BudaII
csendes tag
Üdv! Segítsetek kérlek! SMS üzeneteket szeretném menteni, de a beállítások között nincs benne ez a lehetőség. Van valakinek ötlete?
-
dombi6
csendes tag
válasz
Plazmacucci #9574 üzenetére
Én ugyanígy csináltam .36-ra csak frissítettem nem volt HR. Minden funkció hibátlanul működik még a videórögzítés is L735
Akkuidő is simán 2 nap wifi mobilnet helyadatok bekapcsolva.
-
-
Steelers
senior tag
válasz
Plazmacucci #9572 üzenetére
Félve kérdezem: HR?
-
-
busman
veterán
Baromi unalmas az állandó sírásodat olvasni...engedd el...
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be az offolást!
-
kvcstms
csendes tag
hmm, egy ideje read only módra kapcsoltam, mert nem látom értelmét annak, bármit is írjak. nekem nincs bajom a rendszerrel, megszoktam, h az emaileknek nincs hangja (napi 20-30-nál ez mondjuk nem is rossz) nekem nem fagy, nem butáskodik stb. két dolog zavar, eltűnt a modern mayor játék, és a tune in webes rádió cucc. ja meg kéne egy app ami google táblázatot tud kezelni, amúgy amire kell nekem, arra jó a wp. a droid éltető kontent folyam több mint nevetséges volt.
-
pippin12
tag
Edge-böl vajon miért vették ki az oldalak közötti swype-t....
-
SSousuke
csendes újonc
Én pár év droid után vettem egy lumia530-at, nekem bejött. Fél éve váltottam lumia640-re .... részemről csodálatos. A környezetemben egyre többen váltanak droidról wp-re. Akadtak hibák is a társaságban szépszerrel, de főleg a hardverben voltak a gondok.(garanciális csere megoldotta
) A windows az windows
ezt mindenki értse, ahogy szeretné. Még a 640 is olyan, hogy nekem és szobatársamnak tökéletesen működik, még ismerős olyan dolgokat produkál néha, hogy csak nézünk. Én ezt vélem felfedezni a leírásaitokban is. De azt nem tudom eldönteni, hogy ezt a hardver a szoftver vagy a felhasználó okozza
ui. A 640 a király
-
Giovan!
addikt
36-os build alatt Edgeben nem működik a copy-paste. HR gondolom megoldaná, de nincs kedvem újrarakni. Más tapasztalt hasonlót?
-
Postas99
senior tag
Ma feltettem L822-re a Win10-et.
Megy, de a régi felület valamiért jobban bejött, lehet öregszem.
A böngésző gyorsabb lett ez tényleg jó.
Amivel bajom van, és érdekelene hogy másoknál ez hogy látszik illetve van-e rá beállítás, amikor a híváslistából indítom a névjegyzáket(kapcsolatok) akkor először üres.. majd adott betű beütése után elkezdi feldobni a találatban levőket, de nem csak azokat akik be vannak kapcsolva a szűrési funkcióban hogy kiket hozzon fel, hanem az összes ismerőst felhozza, az összes email fiókom kontaktjával együtt.Ezt ki lehet kapcsolni esetleg valahol?
A másik kicsit ezzel függ össze a monogram a neveknél rittig angolos, nem magyar elképzelést mutat, erre van lehetőség?.29-es build, nem csináltam a frissítés után HR-t és megy a gépelés közben a szavak feldobása
-
busman
veterán
Milyen jo ,hogy jött egy frissítés a lumia kamerára...el is tűnt.😀 Viszont azt vettem észre, hogy arról nem megy a Onedrive feltöltés,microsoftos meg megy rendesen.
-
Találtam egy újabb hibát. Kihangosítva kb fél perc után a hangszóró elnémul. Én nem hallok semmit, és szerintem engem sem hallanak. Aki jó angolból nyomna egy feedback-et?
-
Ahogy az előző retek Windows verziókban, úgy a tízesben is ha berakok egy képet csempék mögé háttérnek, akkor azt kivágja és lerontja minőségileg. Most egy 8000x8000 pixel felbontású képet pakoltam be, hát abból tud jó minőségben kivágni, de nem. Inkább átméretezi, majd belenagyít, nehogy tű éles leegyen.
Tudom, jelezzem a hubon, az én kurva anyámat. -
Švejk
őstag
válasz
Plazmacucci #9505 üzenetére
Azt meg újévre mondta Gabe
[link] -
És egy új W10M build sem ártana
-
Švejk
őstag
válasz
hodostamas #9503 üzenetére
Már így is nehéz volt elmagyarázni a supportos csókának hogy nem a Windows 10 asztali megjelenési dátumára, sem a Windows Phoneos Facebook appra vagyok kíváncsi, hanem a Messengerre, szóval örülök hogy ennyi infót kihúztam
-
Švejk
őstag
Akik a Messenger updatera várnak, úgy mint én:
Nagy nehezen a FB supporttól sikerült kicsikarnom, hogy az app tesztelés alatt van már, és számíthatunk frissítésre 2016 legelején. Reméljük így is van! -
válasz
Pinyo16689 #9500 üzenetére
Jó gondolat, de például Samsung telefonok is csak Snapi 805 és afelett kaptak 1080p/60fps módot. Tudomásom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest