Hirdetés
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Plazmacucci #8199 üzenetére
Remek kérdés, jelenleg reménykedek, hogy nem ragadt be és ha a módosítottad törlöm az se fog szólni, nem akarok emiatt HR-t
MÁS: win feedback appban a visszajlezések nyelve account régióhoz van kötve? Gondoltam a US rész kicst hasznosabb mint a magyar. (utóbbi használhatatlan), le akartam írni az itt is megírt hibákat, de hiába állítottam át a nyelvet/teéefonrégiót, csak a magyar visszajelzéseket dobja fel.
-
-
FishAir
senior tag
Najóvan húzok vissza 8.1-re. Ez egy kalap kaka.
-
FishAir
senior tag
válasz
Zoli133 #8196 üzenetére
Hát vannak.
Közben rájöttem, hogy az ötödik sorban a képernyő méretezés miatt nem látszódnak a feliratok. Alapon 200%-ra van állítva, ez az ajánlott beállítás. Ha 150%-ra visszaveszem ,akkor már majdnem jó, de 100%-ra meg nem lehet visszavenni.Mondjuk 150%-on már elég kicsik a betűk, akkor gondolom 100%-on már majdnem hogy használhatatlan lenne. Hiába állítom csak a betűméretet nagyobbra, a csempék felirata nem változik.
Ja és az időjárás app live tile-ja 200%-os skálázás mellett nem működik, csak 150%-on. WTF?
A másik, hogy az outlook naptárnak mi a bús p.-ért nincs egy normális csempéje, ami mutatná a dátumot és a bejegyzéseket. A régi calendar, ha nem is mindet, de legalább napi egy bejegyzést kiírt live tile-ra. Miért kell még mindig másik appot használni ehhez. Ezek annyira alapvető dolgok lennének.
A beígért értesítő ledből se lett semmi ha jól látom.
Szóval ez még mindig nagyon béta szagú. Ha vennék egy 950-et és ez lenne rajta egy hétig sírnék fetrengve a földön. Ebből nagy balhé lesz, ha ez megy ki végleges frissítésnek és a következő 2 hétben nem foltozgatnak még egy csomót. -
Zoli133
addikt
1 hét használat után nekem is előjött egy pár hiba:
1. Módosítottam egy ébresztőt, most szól a módsoítás előtti és utáni állapot is. (más időpontra raktam és hangot cseréltem), most törlöm és reménykedek, hogy a módosíás előtti állapot is tölrődik.
2. Egyes játékok nem indulnak el, FC rögtön induláskor (MassEffect Infiltrator, ezt nagyon sajnálnám ha nem menne 10 alatt) vagy a telefon döntését nagyon furán kezelik (Doodle Jump, SBK15), lassan késve reagálnak mindenre
3. Groove Music sisralmas állapotban van. A számaim egy részét nem játsza le, illetve a törölt zenék nem tűnnek el a programból. -
FishAir
senior tag
Na hát én már nagyon megbántam, hogy felraktam a 10-est a telefonra (735).
1. Közepes méretű csempéknél már nem látom az utolsó (ötödik) sorban lévő csempék feliratát a navbartól.
2. Van egy pár program, amit használok és nem kompatibilis. Mondjuk ez később még biztos változik, hiszen mégis csak RTM, illetve ez nem MS hibája, csak bosszant.
3. Ami az előzőhöz viszont kapcsolódik, hogy frissítés után fent hagyta a programot el is lehetett indítani csak nem működött, legalább letiltotta volna.
4. A háttérben futó programokból nem mindent lehet letiltani pl settings, edge stb, így mindig figyelni kell és zárogathatom be manuálisan. -
Glenda
addikt
Az értesítési led beállításait hol találom?
-
törölt tag
válasz
Pttypang #8188 üzenetére
most nem azért, de komolyan, ez previewba amúgy sem fogják az összes leendő fjúcsört beletenni, azokat csak belső körben tesztelik...
te leadod a drótot hogy xy nem jó, javítsák ki, ők megnézik,esetleg összevetik, majd tesztelik és felteszik a polcsra hogy majd ha jön a végleges,akkor dolgozzák bele...
kiadni csak akkor fogják publikusan hogy ha az feltétlenül szükséges...
szerintem itt kevesen tudják hogy mire fast/slow ring keretén belül kijön egy frissítés,elötte az 3 csoporton még át megy... -
törölt tag
válasz
havasil #8184 üzenetére
ácsi, a két telót ne haszonlítsátok össze! fele akkora fájlméret? hát a kamerája is fele akkora! 920asnak 8.7es a 930nak meg 20.7es...meg más a kamera modul szerkezet,más a képfeldolgozóegység, más a feldolgozó algoritmus stb...stb...egy nagyfelbontású képnél az a jó ha nagy mérete van, mert akkor nincs agyon tömörítve...meg a képformtum sem mindegy hogy png,jpg,jpeg vagy netn jpe-be ment, ahány képformátum annyi féle tömörítés,meg az se mind1,hogy YUV vagy RGB szerint dolgozza fel a,szenzor által látott képet...
szerintem ebbe ne mélyedjünk el -
havasil
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #8179 üzenetére
Hacsak az MS nem találta fel az ultimate tömörítési algoritmust, nem hinném, h csak beképzeled. 920-on az elkészült képek fájlmérete feleakkora, mint a Lumia Camera-val készülteké. 930-on is ekkorát "spórol" az új kamera app? Az a gyanúm, hogy - remélem csak egyelőre - csak a 950-nel működik rendesen együtt.
-
HaZse
őstag
válasz
mmaattee90 #8160 üzenetére
Tedd fel a Windows Device Recovery Tool alkalmazást és kikapcsolt telefon mellett indítsd el az alkalmazást, majd dugd rá az USB kábelt. Hátha így életre tudod kelteni. Feltéve, ha valóban nem járt semmiféle nedves környezetben.
A múltkor hoztak nekem egy hasonló állapotban lévő Lumia 925-öt és ott ez a program sikeresen visszatette a 8.1-et.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ZavaBalazs #8181 üzenetére
Lehet, de éppen ezért veszi észre, ha valami rosszabb lett, és esetleg van rálátása, hogy javítják-e az illetékesek. :-)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pinyo16689 #8179 üzenetére
szerintem Bobtail ilyen téren nem mérvadó.
ő a szarból is tud várat, szóval...
-
westcoastog
veterán
Feltettem, eddig egész jó.
-
Pinyo16689
senior tag
Bobtail, nálad is rosszabb a 930-al készített képek minősége W10M- el, vagy ez csak " hypohondria"?
-
gretzky77
veterán
válasz
Partyface007 #8177 üzenetére
A verzió nekem is ez volt és nem is változott,de volt egy kisebb frissités.
-
batai15
félisten
válasz
Tottalino #8173 üzenetére
Nem tudom milyen telók ezek, de s400-al nem sok energia kell a lumiáknak.
Viszont egy lg g2 például, és mondjuk lumia 1520. snapdragon 800 3000 és 3400 akku.
Több helyen jobb a g2 a kevesebb akku ellenére.
a 930 pedig jóval kevesebbet bír.
Persze ténylegesen akkor lehetne kijelenteni ha ugyan akkora akku és hw melett lehetne tesztelni.
Pl lg g4 és lumia 950.
Illetve saját tapasztalatom eddig hogy droid jobban bírja.
Mondjuk a luma 640-em se bírja rosszul 8.1 -en -
törölt tag
válasz
Tottalino #8170 üzenetére
őőő...a 6.0 nem annyira, meg az 5.1.1 sem(bár ez szupjektív, mert gyártófüggő is hogy optimalizálja a rendszerét)...nekem z3-on fent volt a Marshmallow concept rendszer, hasonló mint az insider preview... sajnos a 930am jobban eszi az aksit átlag használat mellett, nekem nem bír ki 1 napot...pedig a z3 erősebb hardver és nem sokkal nagyobb aksival van szerelve, de az éppen hogy 1,5-2 nap, de volt hogy 2,5 napot bírt 1 töltéssel, ha nagyon aktívan használtam, sokat játszottam, neteztem rajta akkor 1 napot simán bírt, a 930 nem
. meg ami zavar, hogy nagyon melegszik, fél óra netezés után igencsak melegíti már a kezem
amúgy sajátszemszögemből nézve írtam...
-
törölt tag
aki esetleg kíváncsi itt csináltam egy kis blogot a saját szemszögömből
-
chipesz
őstag
válasz
westcoastog #8166 üzenetére
Szerintem érdemes. 640XL-en tök jól használható, hardverileg meg ugyanaz a kettő.
-
westcoastog
veterán
Érdemes lehet felrakni a legutóbbi buildet 735-re?
Tudom, lehet rollback-elni kell ha kijön a végleges frissítés stb..
520-on anno sokat csináltam 8.1 megjelenése előtt. -
Partyface007
őstag
válasz
havasil #8163 üzenetére
nagyon remélem visszarakják mert az alap ha már nem lehet profilozni a telefont én pont ilyen naptár bejegyzésekkel trükköztem hogy ne csipogjon ha nem kell. pl. hétvégén ezzel nyújtottam ki a quiet hours funkciót mert ugye erre sem gondoltak hogy napi lebontásban lehessen használni...
feedbackeltem is nekik hátha
mondjuk azt nehezen tudom elképzelni hogy másnak ez nem hiányzik, nem csak az európai piacra gondoltam hanem USA-ra mert ugye MS szerint az a világ központja :-)
-
gretzky77
veterán
Te is otthon ittál az asztalnál,vagy csak ott hagytad a telót? Otthoniak nem babrálták? Ha senki nem nyúlt hozzá akkor probálnék másik kábelt,és hagyd rajta hosszabb ideig,ha csontra merült idő mire észbe kap.
Más : Amit Bobtail kolléga javasolt újraindulás ellen -szövegjavaslatok kikapcsolása - úgy néz ki megoldja a problémát,remélem azért javítják mert én használtam.
-
havasil
csendes tag
válasz
Partyface007 #8149 üzenetére
Nagyon úgy néz ki. 8.1 alatt én is használtam, itt is kerestem, de én sem találtam.
-
válasz
mmaattee90 #8160 üzenetére
Azedest szet egy szakemberrel ,hatha megis kapot valamifele nedvesseget , ha mi den oke is nem az a baj akkor lehet tovabb keresni a hiba okat.... akksi,alaplap, isb csati , toltesvezerlo elektronika es tsai .
-
törölt tag
válasz
mmaattee90 #8158 üzenetére
azért megnézetném a helyedben egy olyannal aki már látott ilyen telefont meg tudja hogy kell szétszedni, ha garis akkor kétesélyes a dolog...vagy megvonják a garit,vagy nem, amennyiben még garanciális...de akárki kezébe ne adj ilyen telefont...
-
mmaattee90
tag
válasz
this is life #8157 üzenetére
nem nedves én nincs hányásszaga sem
-
válasz
mmaattee90 #8151 üzenetére
Nem itattal valamit veletlenul a telefonoddal ? Semmi nedvesseg nyom rajta ? Ra szaradt pia, esetleg roka nyomok
, ne addj isten a wc-n meglocsoltad ?
Sose lehet tudni hogy az alkoholos memoria reset utan mit ad elo az ember.
-
Tottalino
tag
A böngészőnek miért nincs "vissza" gombja?
-
törölt tag
Bele kell kukkantani a telóba hogy nem kapott e valami folyékonyat...ilyenkor az az első, nem dugdosni áramforráshoz...mert ha ázott, akkor nagyobb kárt lehet vele tenni... ha időben derül ki az ilyen még esetleg lehet megmenthető, de össze-vissza dugdossa valaki egy tápforráshoz, a vége az lesz hogy a bent lakó indián füstjelzéssel küld üzenetet hogy káput!
-
savoo
addikt
válasz
ZavaBalazs #8152 üzenetére
Vagy a kábel rossz, akkor szokott ismeretlen eszközözni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mmaattee90 #8151 üzenetére
lehet az usb csatlakozónak lett elege az életből, és közben a telefon is csutkára lemerült. vezeték nélküli töltő nincs a közelben?
-
Partyface007
őstag
10-nél tényleg kivették quiet hours-ból vagy csak én nem találom az a lehetőséget hogyha busy egy calendar bejegyzés akkor is be lehetett kapcsoltatni vele a quiet hours-t?
-
gretzky77
veterán
válasz
mmaattee90 #8146 üzenetére
Tehát berúgtál de a telót nem vitted magaddal,ha jól értem!? Otthon nem piszkálta vki? Magától nem gondolnám,hogy egyszercsak nyekk! Esetleg ha töltőn hagyod sokáig,nem lehet hogy koppra merült?
-
törölt tag
válasz
mmaattee90 #8143 üzenetére
lehet adtál neki rövidet is meg sört is
lehet hogy sikerült a másvilágra küldened...
-
mmaattee90
tag
válasz
Zsoleszhun #8145 üzenetére
próbáltam már, de semmire nem reagál
másik adatbábellel rádugtam gépre és azzal legalább hangot ad a gép, de azt írja ki h ismeretlen usb eszköz.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
mmaattee90 #8143 üzenetére
Nyomd meg az összes gombot egyszerre pár mp.-re(soft reset), ha semmi akkor próbáld ki egy másik töltővel is és hagyd rajta egy pár órát.
-
mmaattee90
tag
sziasztok
tegnap nagyonnagyon berúgtam és nemtudom mi történhetett, de a Lumia 930am nemigazán akar bekapcsolni, ha töltőre dugom nem reagál, pedig direkt nem vittem este nehogy leejtsem vagy valami hülyeséget csináljak. a mobilon win10 van/volt ami tökéletesen futott. valakinek ötlet? -
batai15
félisten
W10 alatt masnak is azonnal újra tölt a feszbuk?
Ja meg ha elforditom a telefont akkor az edge is .kevés a giga ram ? -
Glenda
addikt
-
Švejk
őstag
válasz
tomboy0013 #8130 üzenetére
Jöhetne valami frissítés rá egyébként mert a platform egyik legbotrányosabb alkalmazása. Ha csak a felét tudná mint a többi rendszeren már jó lenne.
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #8130 üzenetére
Ezen pár hete én is fennakadtam.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #8127 üzenetére
és (#8128) donmackó
Köszönöm
Hát erre nem jöttem volna rá
Weblapot próbáltam vele mozgatni
-
törölt tag
Nekem egy hülye kérdésem lenne
A billentyűzeten mi az a kék pötty? Próbálgattam de nem jutottam vele semmire.
-
Glenda
addikt
válasz
togateam #8112 üzenetére
a) minden cég vagy így, vagy úgy fizetős terméket készít
b) nem sértettél meg senkit, magadból csináltál hülyét. Mit sem bizonyít jobban az, hogy már egy másik topic is rajtad röhög a szűk látóköröddel. Mert majd a 10 millió magyar miatt első számú prioritás lesz a magyar nyelvű Cortana... -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #8121 üzenetére
ráadásul angolul?!
-
törölt tag
válasz
appleGjuice #8113 üzenetére
rakd vissza a 8.1et majd frissítsd újra w10m-re vagy csinálj HR-t...nekem is 930-am van és semmi gond nincs vele
-
-
BobTail
őstag
válasz
Kapcsold ki a szövegjavaslatokat...
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #8114 üzenetére
a legutolso preview build az "rtm".
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
távirányítással fagyasztják mindenkinek, hogy álljatok vissza 8.1-re, mert mindjárt RTM.
-
válasz
Várd meg az RTM verziót. Nem véletlenül nincs még kint.
-
appleGjuice
tag
Mai nap írtam, hogy folyton kifagy a telefonom és rebootol, facebook messengerre gyanakodtam. Ma csináltam egy próbát, letöröltem, egész nap ment a telefon, de este megint kifagyott. Nem sok kedvem van megint hard resethez. Valami ötlet? (lumia 930)
-
törölt tag
válasz
burasu4 #8110 üzenetére
Nekem 1 napja van fent a win 10. Eddig meg vagyok vele elégedve. Tetszik a háttér beállíthatósága és a csempék átlátszóvá-tétele.
Az időjárás szerintem okosabb lett. Többet tud mint ez előző. Most már szövegesen is kiírja az időjárást zárolt képernyőre.
Pl Nagyon hideg lesz az este...
Szerk.: Persze ha erre gondoltál
-
bgergo
csendes tag
A 8.1 hez képest nagyon gyakran látom, hogy megy a gps (legálabb is kint van az ikonja) mi használja ilyen sűrűn?
-
tomboy0013
veterán
Valaki árulja már el hogyan tudom levenni a születésnapi értesítést a naptár csempéről? Ki van kapcsolva alkalmazáson belül minden fióknál, újraindítottam a telefon, újra kitűztem a csempét de még mindig ott van 1 napja folyamatosan.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #8103 üzenetére
Közben rájöttem, egy 23 lépéses rendszerfrissítéssel jön le
-
Zsoleszhun
addikt
A Quiet hours és a cortana hogy csalható elő? Átállítottam a régiót és a nyelvet is.
-
válasz
togateam #8100 üzenetére
Fogalmuk sincs, milyen rendszer fut a telefonjukon.
Egyebkent akinek fogalma van, annak pedig teljesen mindegy. Ha nem lusta beallitani, akkor angol nyelven hasznalja.Az altalanositas meg mindig nem valasz.
Nyugodtan sirhatsz rajta, hogy bizonyos funkciok csak bizonyos nyelvi beallitasokkal mukodnek, de ettol meg ez nem fog valtozni, ellenben az elkepzelesed, miszerint emiatt annyi a platform reszesedese, amennyi, az finoman szolva nevetseges.
-
togateam
senior tag
válasz
Pttypang #8099 üzenetére
próbálom átállatniCurrently, Cortana is only available in the following countries/regions: China, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, and United States. Cortana is available in these languages: Chinese (Simplified), English (U.K.), English (U.S.), French, Italian, German, and Spanish.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest