Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
firmware még mindig nem tiszta cikk
-
thxer
aktív tag
válasz
tomboy0013 #8698 üzenetére
Nálam sem okoz gondot, de nekem is előfordult még a 920-asnál, és ez megoldás rá.
-
Syl
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #8689 üzenetére
És mielőtt valaki elkezdni magyarázni hogy ez Whatsapp hiba, csak szólok, hogy ugyanezt a gyári Üzenetek (SMS) alkalmazás is "tudja".
Az "állítsak be angol billentyűzetet", meg a "kapcsoljam ki az automatikus javítást" című baromságok hidegen hagynak.Éljen, éljen éljen!
A Windows Device Recovery Tool olyan szépen befagyott, hogy öröm ránézni!
És persze mikor fagyott be, amikor már elkezdte letolni a telefonra a firmware-t... -
thxer
aktív tag
Mikor én még egy régebbi 101xx-es buildnél visszaraktam a 8.1-et utána egy csomó jóság hiányzott a 10-ből és ment is fel újra.
A Groove Music szerintem jó lejátszó, régebben volt az a hülyesége hogy nem indította el a lejátszást, hanem visszadobott egy üres listára, vagy lehagyta a számok végét, de már ezeket úgy tűnik kijavították, persze még mindig van benne rengeteg dolog amin javíthatnának, optimalizálhatnák hogy alsó kategóriás telefonokon is gyorsabb legyen, kerülhetnének bele új funkciók, de szépen fejlődik.
Szerintem azok a hibák amiket felsoroltál a firmware miatt lehetnek, ami ugye nem frissül insider-ben, ezért is viselkedik különböző készülékeken máshogy, és fordulnak elő teljesen rejtélyes hibák egyes esetekben. -
bepken
veterán
hosszú idő után eddig bírtam, muszáj volt visszatérni 8.1-re, a telefon épsége érdekében...nem egészséges az, ha valaki naponta több alkalommal is késztetést érez arra, hogy földhöz vágja a telefonját...
egyszerűen nincs annyi plusz benne, hogy kompenzálja az apró hülyeségeket. lehet, hogy csak egy sokadik gyárit kellett volna adnom neki, hogy ismét szeressem, de a recovery tool kb ugyanannyi idő befektetéssel most jobb megoldásnak tűnt.
a zárképernyő még mindig akad, késik, sokszor szét is esik, és nem is frissül rendesen (pl.: időjárás)...a Groove Music mostanra nálam hivatalosan is a legidegesítőbb zenelejátszó applikáció. egyszerűen sosem csinálja azt, amit szeretnék. ráadásul képes számokat átugrani album lejátszásnál vagy éppen elindítani egy random listás lejátszást, amikor senki sem kérte....híváskezelés se az igazi, telefon sokszor feléled a fülemnél tartva, ekkor vagy tartásba teszem az illetőt vagy bontom a hívást. ha pedig én magam szeretném letenni, akkor sokszor a képernyő tetején lévő vékony sávot kell bökdössem 5" kijelzőn, hogy utána le tudjam tenni (ez mi???)....ráadásul képes belassulni, vagy legalábbis "nemreagálni" egyes érintésekre, ilyenkor csak képernyő zárás/feloldás segít. korábban ilyet nem tapasztaltam, 1-2 build óta jelentkezik.....a feltelepített játékok egytől egyig hibásan érzékelik az érintést, tehát nem ott, ahova én bökök, ráadásul sok teljesképernyős alkalmazásnak még az "alja" is hiányzik, ahol ugye a navi sáv volna. tehát ezek használhatatlanok...ezek a tulajdonságok mind az android kezdetleges állapotára emlékeztetnek....ezen hiányosságai miatt váltottam WP-re, és félő, hogy ezek a hibák meg is fognak most már maradni az alsó kategóriában....szomorú volnék, mert 8.1 alatt semmi komolyabb bajom nincs ezzel az egyébként filléres készülékkel. nem szeretnék megválni tőle, de a W10-ről sem akarok lemaradni
-
MrZidi
tag
válasz
gretzky77 #8687 üzenetére
Nekem is fagyott a messenger és a whatsapp alatt, de nem csináltam hrt, helyette töröltem a két appot valamint a magyar billt és feltettem az angolt. Ez után egy újraindítás vissza a magyar bill meg az appok valamit egyszer kikapcsoltam a javaslatokat és vissza be. Azóta minden okés
-
plau85
tag
Az utolsó két buildet tesztelgetem és egyszer sem fordult elő újra indulás. Viszont ez a cortana egy nagy nulla. Beállíttattam vele egy emlékeztetőt próba gyanánt és nem lehet törölni. Ha belépek a naptárba szépen mutatja de mikor megnyitnám hogy szerkesszem vagy töröljem nem nyílik meg csak fekete képernyő fogad. A lépés számláló működik nektek? Minden be van állítva de sehogy se tudom rávenni hogy számolja a megtett lépéseket
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
gretzky77 #8687 üzenetére
be vannak, de
1, ha ez kell hozzá, inkább megy vissza a 8.1,
2, igazából nem random módon fogja magát, és újraindul, hanem próbálnék belépni egy appba, ott csúnyán beakad valami, rányomok még 1-2-szer a csempére, és már rezeg is, meg villan a nokia felirat. csak úgy spontán még nem csinálta. -
gretzky77
veterán
válasz
ZavaBalazs #8685 üzenetére
Szövegjavaslatok be van kapcsolva? Ha igen kapcsold ki,lehet megoldja az újraindulást ez ismert bug sajnos
-
bibi55
tag
(#8685) ZavaBalazs: Hát nekem az utolsó két build alatt egyszer sem indult újra a 930. Érdekes.
-
Zsoleszhun
addikt
Viberen nem tudok egy hónapnál régebbi képet csatolni a programon belül egyszerűen nem látok több képet...
Ha külön belépek a fényképekbe ott is csak az utolsó hónapból tudok megosztani képeket, mert ha régebbit választok nem ajánlja fel a vibertMásnál is ilyen?Update: Rájöttem, hogy a régebbi képek nincsennek a telefonomon, hanem csak a onedrive-ról tölti be
emiatt nem tudom csatolni
-
ZavaBalazs
őstag
na kicsit bohóckodott ma a telefonom, kapott egy HR-t, akkor már miért ne menjen rá fel a win 10 is... data senset viszont nem találtam. win10-en nem létezik, vagy esetleg más a neve?
-
Partyface007
őstag
eddig azt hittem nem kapcsol be cortana ha időzítve van de nagyon úgy fest hogy bekapcsol csak nem teszi ki az ikont sehova csak miután elindítom Cortana-t
mondjuk még letesztelem de nagyon úgy tűnik...
background appoknál van egy amit nem tudok hogy micsoda mert csak egy négyzetet tesz oda és kész
másnál is jelentkeznek ezek a hibák vagy csak engem tisztel meg vele a 10?
-
Švejk
őstag
válasz
liquidgold #8679 üzenetére
Weil das Lumia 820 ein 3 Jahre alt Handy ist, und das Betriebssystem Windows 10 nicht fertig und perfekt ist.
Vagy valami ilyesmi -
liquidgold
tag
válasz
monosgeri21 #8678 üzenetére
Warum nicht?
-
monosgeri21
tag
válasz
liquidgold #8677 üzenetére
Nájn
-
liquidgold
tag
Üdv! Lumia 820 ra érdemes félteni a WM10et?
-
Ringman
félisten
válasz
MasterMark #8649 üzenetére
azt hittem elsőre, hogy a 3x3-es rácsot painttel rajzoltad rá.
közben ez meg komolyan így néz ki.
-
consono
nagyúr
válasz
tomboy0013 #8671 üzenetére
Nálam is 830-on.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Köszi
-
tomboy0013
veterán
Frissült az Érintés. Nálam érezhetően gyorsabban bejön a zárképernyő dupla koppra 930-on.
-
mdraco
őstag
[link], lent:
1 A Windows 10 az idei év során jelenik meg, és elérhető lesz jogosult Windows 8.1-telefonokra is
Gondolom kb. féléve írták ki, azóta csúszik -
thxer
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi hogy nincs neki főnöke, aki adjon neki egy tockost ha hülyeséget csinál? Körülbelül olyan mintha a W10M-et 5 ember fejlesztené, mindenféle tesztelés nélkül, leülsz elé használod két órát és 1 oldalas listát lehet írni a bugokról amit 5 perc alatt ki lehet javítani, másik 1 oldalt a hülyeségekről, ami lehetne felhasználóbarátabb és még 1 oldalt az inkonzisztens dolgokról.
A groove musicban is van [...] a lejátszó oldalon, megnyomom és felugrik egy teljes képernyős szürke menü egyetlen opcióval... -
savoo
addikt
válasz
MasterMark #8655 üzenetére
Hát azt a színválasztót ki az isten hagyta jóvá? Mondjuk igazából meg sem lepődök...
-
savoo
addikt
válasz
Ez meg mi az isten?
-
Воланд
titán
válasz
jesus.....
-
MrCsiT
addikt
A txt-t nem nyitok meg hibán túl,
- az hogy pl. normális, magyar konvenció szerinti névrendezés (VezetéknévszóközKeresztnév) nincs az eszközben, holott minden más asztali alkalmazásnál ez működik;
- hogy - tök alap windows funkció - profilok nincsenek az eszközön, amikbe be lehetne lépni;
- társítani nem lehet alkalmazásokat feladatokhoz úgy, hogy ne kérdezzen rá a következő megnyitáskor megintdolgokra én egyáltalán nem mondanám azt a szlogent, hogy "minden eszközön ugyanaz az élmény."
Hát nem az. Nagyon nem az.
-
MasterMark
titán
válasz
KunEmber #8603 üzenetére
Bal felül hamburgermenü és ott nyomva kell tartani:
Más:
Alaphelyzetbe állítás felszabadította a telefont. Végre van screenshot, minden megy.
Cserébe amíg jöttek az alkalmazásfrissítések úgy csontra fagyott a telefon, amilyet WP-től sose láttam. Ott gond esetén ugye újraindult. Ez most olyan fagyás volt, hogy startscreen beakad, és semmire nem reagált.
Most, hogy már mindent lefrissített, teljesen oké minden.ui: Ja és Edge-ből már lehet feltölteni képet ide. És háttérben is le tud tölteni, eddig tetszik.
-
thxer
aktív tag
Frissült az MS Photo, a Groove Music és a Movies & TV alkalmazás.
(#8644) kutitomi73: Ez bug, a vágólap tartalmát rakja be, váltsd át a billentyűzetet angolra, és úgy tudsz írni kukacot.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
kutitomi73 #8644 üzenetére
Bug. A @ helyett beírja az utolsó kimásolt szöveget.
-
kutitomi73
aktív tag
Quick play-ről valakinek véleménye?
A facebook beta-nál és más akalmazásnál is,ahol kéri az email címet a @ jel helyett Pataki-t ír be!!!😒 Mi lehet a gond?
-
temagad.aho
tag
"You can now swipe from the left to bring up the hamburger menu. It makes it easier to use the app with a single hand!"
-
spider23
senior tag
Üdv!
Asszony 735 telójára felraktam a legujabb 10-et. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom frissíteni a facebookot 10-esre? Az áruházban nem talál hozzá frissítést és a bétát sem találom hogy letöltsem. Még a 8.1- ről maradt facebook van rajta...
-
Švejk
őstag
-
MrCsiT
addikt
Az mekkora LOL, hogy sima, mezei .txt -t nem képes a W10 Mobile kiválóság megnyitni?!
-
Heffi
őstag
Ha garanciális javításba adom a készüléket, takarítsam le róla a preview-t, vagy mehet így is?
-
Partyface007
őstag
válasz
Plazmacucci #8625 üzenetére
az, remek
+ outook teljesen random módon szinkronizálja a leveleket nálam (as items arrive-ra van állítva mindegyik fiókom 2 exchange 2 outlook.com)
van hogy megérkezik azonnal van hogy percekkel később jön csak
-
vhunor
őstag
Akit érdekel, íme a Magyar Telekomtól kapott infó a frissítéssel kapcsolatban:
A kérdés az, hogy a frissítés mit tartalmaz, milyen mértékű. Elképzelhető, hogy kizárólag win 10 érintettségű apró módosítások tesztelés nélkül kimehetnek. Lesznek olyan verziók, amelyek szolgáltatói ellenőrzést igényelnek majd.
-
válasz
Partyface007 #8624 üzenetére
Ez az, a 8.1-es elmegy a hang bug jött a tízesbe is. Fasza
-
Partyface007
őstag
mostmár sokadjára csinálja meg a telefon hogy e-mail notifikációra a gyári hangok közül beállított hang egyszercsak nem működik
be kell menni a settings/system/notifications menübe ki/be kapcsolni átállítani ahnagot... és utána megint működik egy ideig
megy ez is feedbackbe a call and sms filterrel együtt
-
thxer
aktív tag
válasz
Partyface007 #8621 üzenetére
Használjatok Truecallert, az is tud blokkolni.
-
coltnorbi
újonc
A pontos üzenet:Hiba történt. A szűrő jelenleg nem nyitható meg. Kérjük próbálja újra később, vagy indítsa újra a telefont. Már vagy tíz újraindítás volt és semmi.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #8618 üzenetére
installáltam de nekem se működik something went wrong...
-
coltnorbi
újonc
Sziasztok. Új belépő vagyok és segítségeteket szeretném kérni. Lumia 930 WP10 feltelepítése után hívás és sms szűrő nem működik. Valaki tapasztalt már ilyet, van valami megoldás? Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
KunEmber
senior tag
válasz
tomboy0013 #8605 üzenetére
Elküldöm neki a választ, köszönöm.
-
bisza
tag
Sziasztok!
Feltettem egy 1020-ra a win 10-et. A legújabb van fent (29). Ezen a régi hardveren van még mit optimalizálni, ezen kívül rengeteg bugot kell még javítani. A számomra legidegesítőbb bug, hogy sokat halgattam az autóban telefonról zenét bluetooth-on. A w10 feltétele óta a zene lejátszás folyamatosan random akadozik. Nem tudja letesztelni valaki, hogy ez egyedi hiba vagy nem? Érdekes, mert a navigáció hangja simán akadás nélkül megy, meg a telefonálás is. Megköszönném a segítséget. Azt mellékesen jegyzem meg, hogy a lejátszás nem indul el autómatikusan mint a 8.1-nél és se lapozni se semmit nem lehet az autó kallantyúival vezérelni. -
-
csacsi67
addikt
Erre senki igaz az xda-is irják ezt a problémát.[link] De a 29 sem müödik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Gran Turismo
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest