- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
roby1520 #5491 üzenetére
HR után ugye eltűnt a sima Üzenetek alkalmazás, helyette lett letöltve ez a Skype-os és sehogy nem tudom visszavarázsolni a telefonomra az alap Üzenetek alkalmazást ami ugye frissült most már a Skype-os verzióra. Nem értem miért nem lehet még Edge-en keresztül sem eljutni az áruházba. Bárhogyan próbálom, vagy eredményt nem ad ki a keresésre vagy egyszerűen üres lapot jelenít meg az Edge és nem dob át store-ba.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
roby1520 #4861 üzenetére
Nagyon lassu meg az operacios rendszer, meg a kor alaku kapcsolatok kep.Borzalom.Viszont nagyon tetszik a hatterkep es az atlatszo csempe.Lumia 435 on probaltam ki az 536 os buildet, de megvarom a hivatalosat es meglatjuk.Amugy egy kerdes ha megfog jelenni a w10m, akkor vissza tudok majd valtani 8.1 re, vagy maradok majd a 10 el??
-
boncser
aktív tag
válasz
roby1520 #4585 üzenetére
Van egy olyan lehetőség a recovery toolban hogy a "telefon észlelése nem történt meg". Arra nyomj rá.Utána pedig mikor "keresi" a telefont akkor dugd rá kikapcsolt állapotban, ne akkor amikor fogaskerekezik vagy szmájlizik. Ha kikapcsolni nem tudod akkor pedig restart (hangerő le+kikapcs) és gyorsan dugd rá.
Ha lehet közvetlenül dugd alaplapi usb-re, ne usb hubra. -
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
roby1520 #2757 üzenetére
Több, mint 400 MB a letöltés, ha neked az nem probléma, akkor ott is le tudod tölteni. Bár nem árt, ha töltőn vagy közben.
Más:
Még mindig nem tudtam feltelepíteni a különböző hibakódok miatt, ezért nyomtam egy HR-t a 10149-nek, ami természetesen reboot loopba került, konkrétan összesz@rta magát a telefon. Szerencsére a recovery tool vissza tudta hozni.
Most 8.1 alól próbálom telepíteni eltávolított SD kártyával és úgy, hogy nem állítottam vissza a biztonsági mentésem.
Meglátjuk mi sül ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged