Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Lehet csak a megaservert várja mindenki. De nem tudom, két szervert néztem, szellem területek vannak konkrétan. A fővárosban van némi élet, de minimális. Esély sincs se dungeon-ra se PVP-re.
Érdekes, mert egyik héten minden rendben volt aránylag, most meg szinte senki. Most én is kikapcsoltam az auto renew-ot, nehogy megújítsa az előfizut. Ez nem ér már lóvét sem így.

Olvastam én is róla, állítólag a wow expansion vágott oda, meg a sok hiba, amit fent is írtam. Elcseszték talán, hogy az új tartalomra koncentráltak, nem a hibára. most meg sehol senki. Elég ciki, hogy a szerver populációt nem úgy írják, hogy low, med, akármi, hanem open vagy closed.
A low 3-4e játékost jelent max, de annyi sincs szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest