- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
A kérdés számára teljesen megfelel a Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok vagy a TP-LINK TL-WR741ND topic. A kérdést ezek valamelyikében tedd fel.
Ezt zártam.
-
brunci111
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, nem teljesen tudom eldöntetni, hogy off-e a téma vagy nem, tehát hagyom a "témába vág" opción. Tehát a probléma amiről kérdezni, írni szeretnék az, hogy a minap a laptopomról ( amiről alapjáraton wifivel internetezek ) beüzemeltem az új TP-LINK TL-WR741ND routeremet. Minden rendben van vele tehát, adja a jelet, tudok csatlakozni minden eszközről tudok (mobil, egyéb laptopok), de a gépről amiről konfiguráltam a cuccot sajnos nem. Amikor próbálkozok a Windows csak " Az identitást ellenőrzi " és percenként hozza ki az üzeneteket, hogy a " Windows nem rendelkezik a csatlakozáshoz szükséges tanusítványokkal ". Nem tudom, hogy mással történt-e meg ilyen vagy csak én vagyok a balfácán... bár az útóbbira tippelek... Tehát aki tud, segítsen légyszives!
Köszönöm!
Aktív témák
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest