Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
A kérdés számára teljesen megfelel a Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok vagy a TP-LINK TL-WR741ND topic. A kérdést ezek valamelyikében tedd fel.
Ezt zártam.
-
brunci111
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, nem teljesen tudom eldöntetni, hogy off-e a téma vagy nem, tehát hagyom a "témába vág" opción. Tehát a probléma amiről kérdezni, írni szeretnék az, hogy a minap a laptopomról ( amiről alapjáraton wifivel internetezek ) beüzemeltem az új TP-LINK TL-WR741ND routeremet. Minden rendben van vele tehát, adja a jelet, tudok csatlakozni minden eszközről tudok (mobil, egyéb laptopok), de a gépről amiről konfiguráltam a cuccot sajnos nem. Amikor próbálkozok a Windows csak " Az identitást ellenőrzi " és percenként hozza ki az üzeneteket, hogy a " Windows nem rendelkezik a csatlakozáshoz szükséges tanusítványokkal ". Nem tudom, hogy mással történt-e meg ilyen vagy csak én vagyok a balfácán... bár az útóbbira tippelek... Tehát aki tud, segítsen légyszives!
Köszönöm!
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest