Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
A kérdés számára teljesen megfelel a Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok vagy a TP-LINK TL-WR741ND topic. A kérdést ezek valamelyikében tedd fel.
Ezt zártam.
-
brunci111
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, nem teljesen tudom eldöntetni, hogy off-e a téma vagy nem, tehát hagyom a "témába vág" opción. Tehát a probléma amiről kérdezni, írni szeretnék az, hogy a minap a laptopomról ( amiről alapjáraton wifivel internetezek ) beüzemeltem az új TP-LINK TL-WR741ND routeremet. Minden rendben van vele tehát, adja a jelet, tudok csatlakozni minden eszközről tudok (mobil, egyéb laptopok), de a gépről amiről konfiguráltam a cuccot sajnos nem. Amikor próbálkozok a Windows csak " Az identitást ellenőrzi " és percenként hozza ki az üzeneteket, hogy a " Windows nem rendelkezik a csatlakozáshoz szükséges tanusítványokkal ". Nem tudom, hogy mással történt-e meg ilyen vagy csak én vagyok a balfácán... bár az útóbbira tippelek... Tehát aki tud, segítsen légyszives!
Köszönöm!
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest