Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
Aktív témák
-
brunci111
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, nem teljesen tudom eldöntetni, hogy off-e a téma vagy nem, tehát hagyom a "témába vág" opción. Tehát a probléma amiről kérdezni, írni szeretnék az, hogy a minap a laptopomról ( amiről alapjáraton wifivel internetezek ) beüzemeltem az új TP-LINK TL-WR741ND routeremet. Minden rendben van vele tehát, adja a jelet, tudok csatlakozni minden eszközről tudok (mobil, egyéb laptopok), de a gépről amiről konfiguráltam a cuccot sajnos nem. Amikor próbálkozok a Windows csak " Az identitást ellenőrzi " és percenként hozza ki az üzeneteket, hogy a " Windows nem rendelkezik a csatlakozáshoz szükséges tanusítványokkal ". Nem tudom, hogy mással történt-e meg ilyen vagy csak én vagyok a balfácán... bár az útóbbira tippelek... Tehát aki tud, segítsen légyszives!
Köszönöm!
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs