- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
viharhozo #26 üzenetére
a +30k penz +200mhz-ert csak a venice kontra san diegonal van..
a 3000+os venice es a 3200+os venice kozott meg 10k forint van... itt nincs meg a 200mhz kulonbseg?
en azt mondtam, hogy velemenyem szerint senki nem fog azert + 30k-t kifizetni mert kap +200mhz-et es +512 l2 kesst, amikor ezt a ket procit siman egalba lehet hozni a venice 300mhz-es tulhuzasaval..
extrem tobbkompis tuningot en is szivesen latnek magamtol, de az azert nem lenne nagy szam, mert a brutal kompirendszer csak penz kerdese es abban semmi szemelyes, semmi egyeni nincs.. majd idovel venni fogok kompit, de most nem ez a fajta tuning vonz
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
viharhozo #21 üzenetére
''+ raadas gyanant egy 3700+ -os san diego.. igazabol itt a san diego a nagy szo, mert tudtommal itthon ez meg nem kaphato, igy en lehet az elso, aki leirja tapasztalatait..'' ezt en irtam..
erre te ezt valaszoltad: ''Rosszul tudod, kaphato San Diego magos proci.''
aztan meg postolod a mostani hozzaszolasodat, miszerint itthoni procirol nem tudsz... ez csak nekem ellnetmondasos?
egyebkent meg elarulom, hogy te (es senki mas) ezen nem fogsz sokat szakitani, ha ilyet akarsz behozni, mivel alig jobb mint a venice!
+30k tobblet +200 mhz-ert meg egyszeruen nevetseges, foleg, hogy a +512kb l2 kesst meg +100mhz-el siman tudod ellensulyozni..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest