- NVIDIA® driverek topikja
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Mindenkinek családi webszervert !
másik fórum egyik topikja -
hiperFizikus
senior tag
például :
http://phpmuhely.hu/muhely/letoltesekNe egy-egy PHP művet tölts le, hanem csinálj magadnak PHP gyűjteményt !
-
hiperFizikus
senior tag
Én magam haladó-érdeklődő vagyok a webszerver témában, ezért másoknak kellesz tovább vinni e zászlót . Sohasem elégített ki az ósdi VBScript (VBS) - bár úgy programoztam rajta mint a villám - mindig is többet akartam: HTML, JavaScript, PHP újabban meg - mint a szarkának a fényes dolgok - a saját webszerver tulajdonlás tetszett meg .

Ez a topik azoknak szól, akik azon túl, hogy már valamennyire járatosak a HTML , CSS , JS , PHP világában, még konkrét webszerverük is van, vagy legalábbis közel állnak a telepítéséhez, és szeretnének együtt fejleszteni más webszerveresekkel !
Új hozzászólás Aktív témák
- Life is Strange
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA® driverek topikja
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- További aktív témák...
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest