- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmheros #1071 üzenetére
Köszönöm az infókat és az ajánlást!
Lényeg, hogy UHD felbontás mellett is jó legyen a kép, ne akadjon, folyamatos legyen.
Akkor nincs (ajánlott) kamera ami sötétben (vagy kevés fény mellett) is megfelelő ?
Szoftveres támogatottság megint egy fontos szempont. Olvasom a 920/922 -nél (Logitech) hogy szoftveresen nem nagyon fejlesztik..elhanyagolják inkább.MD
L -
kazanka
őstag
válasz
pmheros #1060 üzenetére
Köszi hogy próbálsz segíteni.Sajnos minden kártyával csak kb 100 db fájlt csinál.Most próbálnak a szoftveren javítani,legalább is azt ígérték.Minden kártya eredeti Extreme Digitálos.A formázás is szoftverrel történt /FAT32/
A 32-esnél is csak 100 fájlt csinál aztán felülírja -
Shirchy
tag
válasz
pmheros #1028 üzenetére
Köszönöm a válaszod és a véleményed.
Maradok a C920-nál. Azóta nézegettem videókat,teszteket és az MS kamerájának igen csak gondot okozott sokszor a fókusz eltalálása. (mindegy milyen távol volt az illető)
Munka alatt pár "oktató" videóra gondoltam. Kisebb szereléseknél, programoknál, stb. Szóval nem extrém körülmények között használnám, viszont fontos hogy ha egy nyák panelon mutatok valamit az jól kivehető legyen.
-
PETEE78
senior tag
válasz
pmheros #1031 üzenetére
Na Logitech 920+OBS+Guitar Rig5 tökéletes megoldás
Dob alappal pedig:
Cubase-ben Addictive Drums az egyik sávban+Guitar Rig5 a másik sávban. És az egészet felvenni OBS-el.Most mini tripod állványra szereltem. Lehet kipróbálom milyen, ha fejpántra fogatom
De tényleg én is csak ajánlani tudom, ha olcsón ki tudjátok fogni, érdemes egy 920-asra beruházni.
-
pmheros
őstag
Logitech c920 plusz infó
Olybá tűnik nem csak nálam járt rossz fókuszos c920.
És mint a videón látható ügyes kezűeknek van is rá megoldás.Ha valakit zavarna a működést jelző két reflektor a 930e -n, azt is ugyanígy kell szétszedni, nem megoldhatatlan a problémája.
-
< CyberBob >
őstag
Tudnál linkelni videót?
A hangról azt olvastam itt korábban, hogy a Microsoft kameráknak jobb a hangminősége, de azt nem tudom hogy általánosságban vagy bizonyos típusoknak csak.
A márkák összehasonlításánál azt értettem, hogy a Logitech cuccokkal nem volt gondom eddig viszont Skype-hoz lenne használva ami a Microsoft-é így a saját eszközüknek hosszabb távon jobb-e a szoftveres támogatása?
-
repvez
addikt
tudsz egy jó linket küldeni hozzá? Mert én találtam ,de vagy nem tudtam letölteni vagy nem ehhez való volt.
A keret program feltelepült,de az eszközt nem ismeri fel a driver hiánya miatt.Próbáltam már egy letöltött driverz 7zppel kibontani és manuálisan megadni neki a fájlt,de mindig azt irja ki, hogy nem talál az eszközhöz való programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest