Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Sziasztok!
Szükségessé vált cégnél egy webkamerával közvetíteni tabletre egy monitor képét. Nincs a gép hálózaton, nem is lesz, a kivitelezés innentől kezdve csak így oldható meg. Hagyjuk a részleteket, ez kell.

Jó lenne a kétirányú hangkommunikáció.
Vettünk egy Hikvision DS-2CD2443G0-IW IP kamerát, de a 2688 x 1520 (4MP) felbontása ellenére nem olvasható az általa vett monitoron a szöveg, bárhogy állítom be. Olyan, mintha mindig ugyanazon az alacsony felbontáson venne és azt továbbítaná 4MP-en, vagy ahogy éppen beállítom, tehát a látott kép mindig ugyanolyan rossz.Most ott tartunk, hogy veszünk egy webkamerát, de előtte gondoltam, megkérdezem itt, hátha én vagyok a béna. Be lehet állítani úgy a Hikvisiont, hogy közelre élesen lásson?
A webkamerával az a baj, hogy kell külön neki egy hálózatra kötött gép, amiről valamilyen normális módon tovább tolom a képet a tabletre, amin a képét látni akarják, és még kétirányú hangkommunikáció se lesz, szóval ez zavaros ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Hardcore café
- VGA kibeszélő offtopik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest