Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszi90
csendes tag
válasz
Colonel993 #172 üzenetére
Okés, köszi!
-
Oszi90
csendes tag
válasz
Colonel993 #170 üzenetére
Szia!
Wipe data/factory reset már megvolt, wipe cache is. Ugyanaz a helyzet. Romot kerestem de nem találtam sehol, tudnál linkelni esetleg? Vmi különösebb teendő? Csak rárakom sd kártyára aztán apply update from sd card? -
jksx
senior tag
válasz
Colonel993 #148 üzenetére
Régen rossz, ha szervizbe kell menned.
A Samsung szervizben ugyanúgy mosolyogva hajtottak el a recsegő, ropogó illesztésű Tab 4 10,1"-os tablettal, hogy jó van ez így mit akarok...
Arról nem is beszélve, hogy a villódzó képernyővel sem csinálnak semmit, mert az a hiba nem mindig jön elő és ők nem fognak pl. órákat eltölteni egy ebook olvasással, hogy lássák hogy vibrál időnként a kijelző.
Az meg hogy a net tele van a samsung flickering problémával, hát ők nem olvasnak netet.Úgyhogy ennyit a kétszer annyiba kerülő márkanév hulladékokról.
-
Lanyó
csendes tag
válasz
Hello
Az üzletben visszavették volna és választhattam volna egy hasonló áru vagy drágább készüléket, természetesen ráfizetéssel. A hasonló árúak nem voltak szimpatikusak, kétszer ennyi viszont nekem már sok egy kicsit. Nincsenek nagy elvárásaim, csak szeretném, hogy normálisan működjön. Kb. két hét múlva meglátjuk. -
borsodika
őstag
válasz
Úgy csinálsz mintha kötelező lett volna ennek a cégnek bármelyik termékét is megvenni. Ha rossz tapasztalatokat gyűjtöttél a készülékkel és a szervizzel kapcsolatban semmi gond add el és vegyél 1 asust vagy Samsungot 2x ennyiért ahogy te is írtad és azok ugyanígy nem lesznek tökéletesek. Ha ez se megoldás mert ennyi pénzért meg nem veszel tabletet akkor kénytelen vagy kompromisszumokkal együtt élni. Nem tudom mért várod el pl ettől a géptől, hogy minden úgy fog menni rajta mint az általad említett 2 világmárka valamelyik készülékén fele annyiért b brandel miközben a világmárkák között is vannak ugyanúgy szoftveres és hw-s hibák egyaránt .
-
Lanyó
csendes tag
válasz
Colonel993 #146 üzenetére
Hello
Ma visszavittem, rendesek voltak és megpróbálták kicserélni, de a másik is ugyan ilyen volt. Elküldik szervizbe, majd meglátjuk, hogy mi lesz?! Az a baj, hogy a nevesebb gyártók készülékei közül ami ennyit tud, az minimum kétszer ennyibe kerül. Sajnos már a második ilyen olcsó géppel szívom meg! -
borsodika
őstag
válasz
Colonel993 #142 üzenetére
Így van, ha ezt megcsinálod az még nem jár garanciavesztéssel.
-
rrunner
csendes tag
válasz
Colonel993 #131 üzenetére
Kiprobaltam a gyari launchert, tenyleg csak a balszelso kepernyo lehet fokepernyo.
En megrogzott Nova Launcher felhasznalo vagyok, de nekem a grafikus feluletek testreszabasa amugy is becsipodesem. Na az tobbek kozt erre is jo, az ingyenes verzioban is barmelyik kepernyot beloheted fokepernyonek.Kis meretu tarcsazot en sem talaltam ingyen, mondjuk nem igazan telefonalok vele. Ha rakeresel a play storeban "dialer widget"-ekre, talalsz tobb, valamelyik kepernyore kiteheto widgetet / modult. Nem olyan kenyelmes, de azert mukodik. Van valami gravity dialer nevu fizetos app, annak tabletre meretezettek a gombjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest