- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #399 üzenetére
Valami ilyen 0-4-ig megy
gpspara0.bin
Ha nincs meg lehet ez a baja.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #398 üzenetére
Amikor a gépre kapcsolod a wayteqet akkor 2 könyvtár jelenik meg.Az egyikben 4 talán .bin,vagy valami hasonló van,ezt meg tudom neked adni,de az enyémen nem volt syngik
-
gagyilovag
aktív tag
Szerintem az igo sys.txt-be az elérési utat írd át megfelelőre,és akkor tud indulni a navi
primo így van beírva ha kártyáról: fut
[folders]
;app="ResidentFlash\primo"
;content="ResidentFlash\primo\content"
has_secondary_root=0Végül is ,ahogy kikeresed az igo inditófájl,az az elérési út(mint a total commanderben a könyvtárszerkezet)
-
Bozi6
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Wayteq x850-et rajta egy Sygic Lite navigációs szoftverrel. Le akartam cserélni iGo-ra de úgy tűnik sikerült valami fontosat is letörölni a memóriáról. Mikor indítani akarom a navi szoftvert egy Windows CE-s hibaüzenet jön fel. Próbáltam visszatenni az eredeti Sygic Lite-ot de már azzal se jó. Tudnátok segíteni hogyan tudom helyreállítani??
A hibaüzenet: "Cannot find 'Drive' (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available. Can not open file: \ResidentFlash\Drive\WindowsCE\Drive.exe
Tudom, hogy nem kellett volna belenyúlni ha béna vagyok, de ez a Sygic Lite egy kalap sz*r.
Köszi a válaszokat előre is! -
Beowulf
csendes tag
Üdv!
Ma vettem egy ilyen készüléket és az lenne a gondom, hogy az iGO 8 v8.3.5.231128 nem indul el.
"Program application database cannot be found"
A beállításoknál be van tallózva az igo.exe.
A sys.txt így néz ki: [link]
Mit kellene módosítanom, hogy elinduljon? -
G y u r C i
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbi készülékkel kapcsolatban.
SLDZ-GPS wayteq clone 5 készülékről lenne szó.
Az eszköz jól működött sokáig, de egyszer csak eltűnt a microsSD-kártyáról az IGO Primo szoftver.A menüben , a gps-re nyomva nem történik semmi, nem indítja el a szoftvert.
A sys.txt szerkesztésével és az sd kártyára másolt szoftverrel próbáltam helyrehozni, de eddig sikertelenül.
Ha valakinél felmerült már ez a probléma, kérem segítsen picit.
Előre is köszönöm.
üdv,
István -
desolator
senior tag
Sziasztok!
Van egy wayteq x850-es navim és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom rávenni a wince-t arra, hogy ha létrehozok egy parancsikont az asztalon akkor az ne tűnjön el minden újraindítás után? Ugyanis sehogy sem tudom rögzíteni az igo indító ikonját az asztalon. -
tomcsi
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az X850 gps mekkora memóriakártyát tud kezelni? 16-os megy? Mert szeretnék egy olyat csinálni, hogy több navigációt rátennék és amelyik tudja a címet azt használnám..
Valamint van egy olyan tmc antennám amit a jack kimenetbe kell dugni de nem jövök rá, hogy mi a megoldása, hogy működjön is..
Köszi
-
rappaz82
csendes tag
Üdv
Ha azt a navit használod, amit nem is lehet rátenni, akkor sejtem mi a problémád. Ha jól gondolom a navi menüjében nincs meg a kilépés gomb. A megoldás a következő
1. Kösd össze pc-vel
2. sys.txt-be írd be a következő sort az show_exit=1, majd mentsd el
3. Kikapcs- bekapcs
4 A következő indulás után elvileg lesz a navi menüjében egy kilépés gomb is, arra kattintva kit tudsz lépni a naviból
Majd a főmenüben Beállítás ikon / navi mappa / vedd ki a pipát a navigáció automatikus indítása elől, majd mentsEzután elvileg már jó lesz.
pacsi: rappaz
-
Robi65
csendes tag
Olyan problémám van, hogy a gép menüjébe nem tudok belépni. A navigáció indul azonnal. Ha kikapcsolom és vissza, ha kiveszem az akksit és vissza, ha akksi nélkül usb-n áramot kap akkor is.Tudok-e vele valamit tenni?
Előre is köszönöm -
dereng68
csendes tag
Tisztelt Fórumozok , kérdésem a következő lenne van egy X850-WayteQ készülékem ! A következő történt, volt rajta vírus és azt törölve nem indul el vagyis félig betölt újra indul van valakinek ötlete
?
-
velka
csendes tag
Ahoj All,
Segítségre lenne szükségem.
Eddig céges és kölcsönkért navit használtam.
A családom venne szülinapomra egy saját navit, de sajnálom rá sok pénzt
Úgy gondoltam, hogy veszek egy WayteQ X850 navigációt a kapott pénzből a maradékból meg egy jó kis glock 81-est
Full nemhozzáértő vok.
Tudna valaki küldeni nekem egy leírást a lépésekről.
Honnan mit kellene letölteni, hová, hogyan bemásolni stb.? ( szeretnék egy eu térképet rá)
Nemtom, hogy szokás és mivel visszasegíteni, de bármit megteszek -
junkhead
aktív tag
hello
addig fabrikáltam a sys.txt-et és a utility init hogy most már be sem tölt a primo, folyamatosan újra indul mielőtt megjelenne az üdvözlő képernyő, ráadásul a pc-hez sem tudom csatlakoztatni, hogy újrarakja, az active sync nem látja
flashről használtam
mit tegyek????
köszi -
gagyilovag
aktív tag
válasz
mohabá 007 #385 üzenetére
Abban az esetben,ha van benne wayteq x850.ini fájl,ha nincs akkor nemigen nézi meg.
Mindenhol,ezt irják,és nekem így is megy(mondjuk ment a te általad megadott baud 38400 értékkel is .)[gps]
protocol = "NMEA"
set_messages=0
port = 1
baud = 57600 -
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
gagyilovag #383 üzenetére
Igen, igen.
Ez lett bele írva.
Na már most egy újabb gond.
Nyílt terepen így meg találta a jelet.. (50 perc alatt.. -.-" )
De 3-4 percenként eldobja/elveszíti a jelet és újra keres, ami azt jelenti a "háromszög",
meg áll ott ahol legutoljára volt jel.. na már most ez elég zavaró ha 70* táblánál csinálja mert 3-4 perc alatt lehet elhagyom az 1.-2. kijáratott vagy valami amerre kellene menni és azt mondja, "újra tervezés"...
Kiveri már nálam a biztosítékot..Erre ötlet?
Köszönöm!
Dió -
Đ10Đ4
aktív tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem hogy,
Feltettem ugye, az IGO 9.6.5.245577 -es navigációt.
Na már most nem is avval van a hiba, csak hogy, "nem talál GPS jelet"...Elkezd forogni a bal felső sarokba, és leáll.. És akár hányszor nyomom újra vagy indítom újra leáll.
Karácsonyi ajándéknak indult így még csak most lett letesztelve.
És sajnos nem jó.Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj?
Gondolom csak valami beállítási "hiba" van vagy akármi.
Mert minden oké, csak ez az egy kis gikszer van benne.Köszönöm az értelmes és segítő hozzászólásokat!
Dió -
GEPESZ66
veterán
Nekem a maps-ban Navteq térképek vannak.Meglehet-e azt csinálni, hogy valahova bemásolom a Topmap térképet, s megmutatom neki, hogy most azt használja?
-
baltesz80
csendes tag
Sziasztok új vagyok itt!
Van egy Wayteq850-es navigációm, Syngic van rajta,de már 2éves és néha butáskodik.
Kérdésem,hogy hol lehet ezt frissíteni,vagy ha nem akkor esetleg milyen más szoftvert ajánlanátok
amit rá lehet tenni és megbízható is.Elsősorban ingyenes megoldások érdekelnének..
Előre is köszi baltesz80!!! -
csaba1203
addikt
Sürgős segítséget szeretnék kérni.Véletlenül letöröltem a Flash-ről valószínű a műholdak adatait,mert most egyáltalán nem talál holdat.Ha jól emlékszem 4 adat volt.Legyen szíves valaki küldje el ide,hogy újra vissza tudjam írni őket.Előre is köszönöm!
-
harverapro
csendes tag
Sziasztok!
Wayteq x850-em van, szeretnék rajta pdf-et olvasni.
Van-e valamilyen megoldás, hogy a menüjébe "beépítsek" egy plusz ikont amivel a pdf olvasót elérem? -
harverapro
csendes tag
Sziasztok!
Wayteq x850-em van, szeretnék rajta pdf-et olvasni.
Van-e valamilyen megoldás, hogy a menüjébe "beépítsek" egy plusz ikont amivel a pdf olvasót elérem? -
gagyilovag
aktív tag
válasz
szegénygazda #375 üzenetére
Syngic?
Akkor passzolok.
-
szegénygazda
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék segítséget.Wayteq X850 navigációmat szeretném frissíteni.Ingyenes érdekelne elsősorban.
Köszi,
Szegény Gazda.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
sanko1972102 #373 üzenetére
Talán ez segít:
A x820 fórum 1 hsz-ból idézek:Aki hurokba került az így tud kijönni belőle:
-Notepadot nyisd meg írj bele bármi rövidet
-Mentsd le YFGo2CE.bld néven.
-Másold a kártyára / csak a név és kiterjesztés számít a tartalom nem / tedd a gépbe.
-kapcsold be,a wince felülettel indul a gép -
sanko1972102
csendes tag
Sziasztok
Van egy WayteQ x850 gps-em felraktam rá egy igo primot kijelöltem hogy honnan induljon és szerintem azt rontottam el hogy bent hagytam automatikus indítás pipát Most folyton újraindul mit lehet tenni vele?
És az USB-re sem reagál semmit, hosz nem is tud elindulni szerencsétlen.. Mit lehet ilyenkor tenni? -
MAC72
tag
Sziasztok!
Van egy WayteQ x850-em. Most IGO 8 fut rajta.
Szeretném lecserélni Primo-ra.
Azt értem, hogy mit és hová kell felmásolnom.
A kérdésem az lenne, hogy mit kell, és szabad letörölnöm a készülékről?A képen látható, hogy a számítógépre csatlakoztatott x850-en (nem micro sd kártyán) milyen fájlok elérhetőek, láthatóak. Az itt látható fájlokat mind le kell törölnöm, vagy csak az igo8 mappát?
Mire való a többi fájl?
Biztonsági mentést csináltam az összes fájlról.
Ha vissza szeretném később tenni az IGO 8-at, akkor az összes fájlt vissza kell tennem?Hálás lennék, ha valaki felvilágosítana, mert nem szeretnék elrontani semmit.
-
bagira48
csendes tag
http://data.hu/get/5562324/Holtankoljak_2012.09.12.RAR
-
krealon
veterán
-
chatran
őstag
Elhagytam az aljából kihúzható műanyag böködőt. Lehet ilyet rendelni valahonnan?
-
gagyilovag
aktív tag
bekapcsolod és rádugod a számítógépre usb-n,ezt többször próbálgatva elkezd kommunikálni a géppel,(mármint az usb ki be húzogatásával)és ekkor megszakadt az állandó újraindítási ciklus.és utána ki tudod venni a pipát
Általában ha nem jó a képernyőfelbontás akkor csinálja ezt.A sysbe kell átírni!Én x820 jártam így,és ez segített.
-
zsakkuro
csendes tag
Sziasztok!
Most készülünk venni egy x850-es készüléket, de teljesen laikus vagyok a navigációs készülékek terén. Lenne néhány kérdésem, és megköszönném, ha valaki segítene.
Érdemes-e még ilyen típust venni?
Milyen szoftvereket kell és/vagy szükséges hozzá beszereznem, hogy használni tudjam?A segítséget előre is köszönöm.
-
junkhead
aktív tag
Hello, ez az első navim, kis utána olvasással felraktam rá az igo primo-2-t, de csak sd kártyára tudtam, flashre nem. Miért?
Hogy kell flashre telepíteni, mert hiába kezdem a resident flash mappába másolni, pár mp. múlva a másolás megszakad.
Igaz az sd kártáyval is megszenvedtem, mert a mappát, illetve az almappákat bemásolta, aztán minden mappába már csak az első fájlt, utána mappánként egyenként másoltam a tartalmat:
Hol rontottam el? Vagy mit nem tudok?
Egyébként sd-ről jól működikl,de flashre mégis hogy rakhatom fel?
Köszi -
wmati
addikt
Sziasztok
Van egy WayteQ x850 gps-em felraktam rá egy igo primot kijelöltem hogy honnan induljon és szerintem azt rontottam el hogy bent hagytam automatikus indítás pipát Most folyton újraindul mit lehet tenni vele?
-
pband
csendes tag
..illetve a data és branding tömöritett mappák vannak, ezeket nekem kell kibontva átmásolnom, vagy másolás után a gps boldogul vele.
Csak mert "application faild last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your Pois, etc" és azután kiírja "program application database cannot be found." hibaüzeneteket. -
pband
csendes tag
Halooó Mindenkinek!
vettem egy 850-est és a régi navigációban levő SD kártyán található igo8 mappát átmásoltam a flashre. ..viszont nem indul. Minden javaslatot megköszönök! -
junkhead
aktív tag
Hello, ez az első navim, kis utána olvasással felraktam rá az igo primo-2-t, de csak sd kártyára tudtam, flashre nem. Miért?
Hogy kell flashre telepíteni, mert hiába kezdem a resident flash mappába másolni, pár mp. múlva a másolás megszakad.
Igaz az sd kártáyval is megszenvedtem, mert a mappát, illetve az almappákat bemásolta, aztán minden mappába már csak az első fájlt, utána mappánként egyenként másoltam a tartalmat:
Hol rontottam el? Vagy mit nem tudok?
Egyébként sd-ről jól működikl,de flashre mégis hogy rakhatom fel?
Köszi -
triplattt
csendes tag
Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy kamionos beállításnál miért akar bevinni Budapest belvárosába a gép?x850 igo- val
köszi -
Radeon_5
aktív tag
válasz
laszlohu #353 üzenetére
Hat en nem tudom ezt mire alapozod, meg miota lett ez rosszabb. En vettem egy x850-est kb tavaly november-decemberben, es egyet tegnap, nem lattam kulonbseget a kijelzok kozott. Bar a mostanit megcsak parszor kapcsoltam be es napfenyben nem volt, de elso blikkre nem volt semmi kulonbseg.
Sztem ar-ertek aranyban minden teren egyszeruen verhetetlen kis gep, es viszi az iGo-kat is siman -
zozi-LP
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam Igo8 témát, így itt tenném fel a kérdésem. Elsősorban az érdekelne, hogy az Igo8 vagy a Windows CE menti valahová a hibaüzeneteket? Ki szeretném olvasni, hogy mire is keressek pontos megoldást.
A történet ugyanis annyi, hogy egy ilyen készülékemen van egy Igo8 szoftver. Hétvégén elindultunk egy hosszabb útra. Minden szép volt és jó a települések között és kisebb településeken, de ha egy nagyobb városba (pl. Debrecen, Kecskemét) beérkeztünk, akkor folyamatosan hibaüzenettel megállt a navigációs szoftver. Egészen biztos, hogy a POI-kal van valami vihar, mert a hibaüzenet is valami ilyesmit tartalmazott. "Unable vagy failed to load .... POI.... és valami ismeretlen kiterjesztés" Na, ezért szeretném megtudni a pontos hibaüzenetet, mert így csak találgatok. Különben visszakapcsolás után használható volt úgy a navigáció, ha a térképet nem akartam nézegetni, tehát megkerestem a címet, beállítottam úticélnak, de a térképre nem nyomtam rá.
Ha valakinek ezek alapján van tippje, azt megköszönöm, ám ha menti, akkor elég volna a hibákat tartalmazó fájl helye is (hogy aztán újra Tőletek kérdezhessek...
).
-
Deeday
senior tag
Mivel jobb a 960 Bt ? Állítólag sokkal törékenyebb a kijelzője és gyengébb az aksija is. Nekem mióta megvan elég sokat használom a Primo van rajta de semmi gondom vele eddig mindig oda vitt ahova szerettem volna
Magyarország , Ausztria, Németország elég sokat járok minden fele de 100% ig megvagyok vele elégedve. Fényerő is csak elhelyezés kérdése a kocsiba. Nekem néha túl erős a fénye.
-
laszlohu
addikt
Tudom, hogy nem illik csúnyát mondani, de amióta levitték az árát,
a kijelzője(fényereje) egyenes arányban rosszabb lett sokkal a 850 - esnek,
úgyhogy részemről ennyi, aki ilyet akarna venni, szerintem ne tegye,
vegyen inkább 960 BT - t. -
-
campers
tag
Üdv!
Az x850 tud hangnavigációt vagy sem? A gpsmarketen azt írják, hogy nem, de úgy tudtam, hogy igen.
Akkor mi a helyzet ezzel? köszi
-
Lokids
addikt
Sziasztok. Vettem egy 850-est. Sygic Drive 10 van rajta. Ez mennyire jó navi szoftver? Érdemes lecserélnbi egy Igo 8/primo-ra? Eltekintve attól, hogy hivatalosan nem lehet.
Képes tölteni magát usb-n keresztül, ha rádugom a számítógépre?
-
Deeday
senior tag
válasz
liquidsoft #344 üzenetére
Kár kókányolni szabvány usb kb 800 ft . 4,5 volt al meg csak hazavághatod a gépet. Javaslom nézz szét a neten már 500 ért is találni autóstöltőt
-
raidx
őstag
válasz
liquidsoft #344 üzenetére
12V-os akku feszből egy 5 voltos stab IC-vel könnyű 5 voltot előállítani csak a polaritásra figyelj!
-
kisnovi79
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék! Van egy x850 esem és nem ismeri fel a számitógép. Eddig nem volt gond! Tipp? Köszi!
-
liquidsoft
csendes tag
Sziaszok!
Autós töltőt alkottam a géphez. Szépen be van építve minden, de mikor összedugom, akkor a töltésjelző zöld led nem vált pirosra, az aksi ikonon pedig megjelenik egy villám. Ez mit jelent? Tölt ilyenkor? Sajnos nem sikerült pontosan 5V-ot csinálni, olyan 4.5 lehet kb. Ez nem tetszik neki?
-
Deeday
senior tag
válasz
Clio Falcon #339 üzenetére
Első próbálkozásra szabad ég alatt 1 helyben állva kellene próbálni és várni 5-10 percet ,de ha megkeresel privátban adok egy működő navit rá ha gondolod.
-
mr_chicken
csendes tag
Sziasztok!
Micro SD-t tettem az x850-be, de nem ismeri fel az xp.
Memóriakártya nélkül látja az igo mappát, tölt is, minden oké.
2 féle kártyával is próbáltam (512 mb, 2 gb) mass storage módban, egyik se megy, más gépen is próbáltam, azon se. Szerintetek mi lehet a gond? -
laszlohu
addikt
válasz
Jules__Verne #340 üzenetére
-
Jules__Verne
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem az x850-es navit. Kérdésem a következő lenne:
Valaki tud megoldást arra,hogy a háttérvilágítást ki lehessen kapcsolni? Ugyanis csak elhalványodik a megadott idő után. A gyártó és a forgalmazó szerint ez így normális.
Köszi!
-
Clio Falcon
csendes tag
Néhány hónapja vettem egy ilyen x850-est, de eddig nem használtam. Most szükség lenne rá, de van egy "kis" problémám. Nem találja a műholdakat. Abszolút nem értek hozzá. ( Kérdezhetnétek, hogy az ilyen, minek vesz navigációt, dehát nem csak az informatika világában vagyok elveszett)
Van rajta egy Sygic nevű progi, meg Európa térkép. (Gondolom ez kell a működéshez) Bekapcsolom és akkor azt mondja, hogy várakozás érvényes jelre és várok és várok és várok... (Feltöltöttem, meg ilyenek...)
Valaki, segítség! -
vmishi
csendes tag
válasz
laszlohu #321 üzenetére
Szia,
mi a legújabb az x850-höz? Van olyanod is és ha igen megkérhetlek hogy oszd meg velünk azt is?
Az utóbbi időben állandóan "elrakja" a bal oldali három "gyorsikon" helyéről a gps ikonját vagy "belelóg" a jobb oldali részbe. Van ötletetek miért csinálja?
Üdv mindenkinek,
Misi. -
raidx
őstag
Ha valakinek 64 bites TC-hez kellene wincefs plugin.
-
yaksi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 850-es navi, amin nincs navi szoftver. Melyik navi, és hogyan varázsolható fel rá?
Előre is köszi a segítséget!
-
raidx
őstag
Kezd nem tetszeni a Wayteq x850.
Öt műhold mellett kb. 600 méterrel arrébb teszi a pozíciómat.
-
raidx
őstag
Van arra lehetőség, hogy ne WinCE alól kelljen indítani a FoxitReader PDF olvasót? Jó volna valamelyik játék helyére betenni.
-
raidx
őstag
WayteQ x850 Maunal 13. oldal 9. Navigációs útvonal.
-
Ramy196
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Vásároltam egy wayteq x 850 gépezetet! van hozzá egy igo primo. Ami a gondom vele,h nem akar elindulni a bánatnak sem. Amiket olvasgattam (már amit sikerült megértenem szerény tudásommal) átnevezés (exe).... próbálgattam de nem sikerül beröffentenem! Kérnék szépen segítséget!
-
raidx
őstag
Sziasztok!
Wayteq X850 Romról lehet e valamivel biztonsági mentés készíteni?
-
kerez
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Wayteq 820-as navit de mivel az előző tulaj nem használta ezért még a 2009-es igo8 van rajta.
Tudnátok segíteni,hogy honnan lehetne frissíteni és hogyan?
Előre is köszönöm a segítségeteket! ( mistral6060vfreemail.hu ) -
Uluwatu
csendes tag
Tudja valaki hogy mennyibe kerül csak az LCD-t cserélni?..
2011 január óta boldog felhasználója voltam egy X850-esnek, amíg egy óvatlan pillanatban tegnap rá nem ültem egy bőrülésen, miközben egy kemény bőrtokban volt: raccs, LCD-nek annyi. Hihetetlen, ettől még ablaküvegek is alig törnek el.. A külső képernyő meg makulátlan. Ez nekem nagyon úgy tűnik hogy az LCD stabilitásán elég sokat spórolhattak..
Van egy ZTE Libra mobilom is a Wayteq-től, az meg iszonyat belassult az első pár hónap óta, most hogy más nem csak az alapapplikációk futnak. Folyamatosan le is fagy, pedig flasheltem hogy a RAM bővebb legyen és az elején nagyon pöpec volt úgy, szóval a Wayteqnél is úgy látszik hogy érvényesül az aranyszabály:
Olcsó húsnak híg a leve.
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok. iGO primo van a készülékemen. (9.6.2.209584). Tökéletesen működik, egy dolgot leszámítva. Navigálok vele, leállok a kocsival, ugye (nálam) megszűnik a gyújtás /töltés, kiírja hogy a készülék 10 másodpercen belül kikapcsol. Ez rendbe is van kikapcsol. Mikor indítok, kapja a töltést, és bekapcsolom. Van hogy bejön a térkép azonnal, van amikor csak az IGO képernyő látszik, és nem vált át a térképre. Kikapcsolom, vissza, de semmi. Ilyenkor aksi ki, újra be és újra el kell indítani. Tapasztalt már valaki ilyen hibát? Mitől lehet? Hogy lehet megszüntetni?
-
laszlohu
addikt
A frissítés lépései:
1. Töltse le a korábban belinkelt file-t, csomagolja ki és másolja egy microSD kártya gyökérmappájába
2. Kapcsolja ki a készüléket (ha az be van kapcsolva)
3. Helyezze a kártyát a készülékbe
4. Kapcsolja be a készüléket
5. A frissítés első része után a bejelntekező képernyőn megjelenik egy kérdés a frissítés második részére vonatkozóan. Válassza a Yes-t!
6. A frissítési folyamat végén a figyelmeztető üzenet szerint vegye ki a memóriakártyát a készülékből, majd nyomja meg az OK gombot!A frissítés néhány percet vesz igénybe. A frissítés végén a készülék újraindul. Mielőtt újra használná a memóriakártyát, törölje le róla a frissítő file-okat. A frissítés utolsó lépése a képernyő kalibrálása. Érintse meg a keresztet a közepén! Miután mind az 5 pozíciót (középen és 4 sarok) beállította, a készülék kész a használatra.
Figyelmeztetés!
A frissítés során ne kapcsolja ki a készüléket, illetve gondoskodjon róla, hogy ne merüljön le a készülék akkumulátora. Célszerű a frissítést töltő csatlakoztatása mellett elvégezni.
-
laszlohu
addikt
-
potkem
aktív tag
Veszek 1db.ot.
-
laszlohu
addikt
Új link a Wayteq X850 régi rom -hoz , mivel a megaupload - ost az FBI megszüntette :
-
vargapeeti
tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen készüléket, felmásoltam rá az igo8-at...átnevezés megvan..sys.txt elérési útvonalat+a felbontást átírtam(480*272)...de amikor rákattintok a gps gombra akkor újraindul a gép hibaüzenet nélkül...
Láttam hogy segítettetek hasonló problémával küszködő felhasználokon(priviben)...kérlek tegyétek meg nekem is hogy leírjátok!
Előre is köszönöm!
-
Zen11
csendes tag
Boccs a láma kérdésért!
Hova másoljam az MP3-at tartalmazó mappákat?
SD kártyám még nincs. A flash gyökérbe másolva a foldert, a lejátszó nem látja.
Album borító .jpg megjeleníthető? -
-
Nagyon jó ár értek arányú GPS én megvagyok vele elégedve maximálisan
Ha esetleg kell valakinek szóljon friss teljes Európa térképpel újonnan 20.000 forintért tudok hozni! -
válasz
pempellini #311 üzenetére
Nekem is ez van rajta tökéletesen működik
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap került hozzám egy ilyen navi, és érdeklődnék tőletek, milyen navigációt ajánlottok rá.
Ha esetleg tudtok linket a letöltéshez, leírást a telepítésükhöz, nyugodtan zavarjatok privátban -
gabor128
aktív tag
Üdv!
Nekem is van egy ilyen. Teljesen jól megy róla az Igo8.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a navigátor indítása előtt benyomok rajza valami zenét, akkor a navigátor alatt azt hallom, de vissza már nem tudok menni, hogy pl számot váltsak, csak úgy ha lelövöm a navigátort. Erre van valami megoldás?Illetve ha van egyéb játék a készülékre, akkor azt én is felraknám. A pár hsz-el előbbi link már nem él.
Kösz!
-
zyben
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Wayteq x850 -es gép, ami kb 1 hónapos. Tökéletesen működött idáig, mikor is térkép lett rajta frissítve( q2- ről q3- ra.). Gondoltam én semmi extra a dolog. A régit letöröl, az újat felmásol. Kész. De sajnos azóta nem akar működni a dolog. Következő indításnál ez fogadott: application mobilenavigator.exe encountered a serious error and must shut down.
Próbáltam másik IGO -val, és ugyanez a hiba szöveg.
Nagyon fontos lenne, hogy gyorsan megtudjam csinálni. Kérek bárkit aki tud segíteni írjon. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest