- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkhead
aktív tag
most firssítettem xp-ről win 7 64-re
és total commanderben beakartam állítani a wincefs plugin, de nem engedi win 7 alatt
persze az active sync sem indul
miért? és mit csináljak? köszi -
junkhead
aktív tag
hello
addig fabrikáltam a sys.txt-et és a utility init hogy most már be sem tölt a primo, folyamatosan újra indul mielőtt megjelenne az üdvözlő képernyő, ráadásul a pc-hez sem tudom csatlakoztatni, hogy újrarakja, az active sync nem látja
flashről használtam
mit tegyek????
köszi -
junkhead
aktív tag
Hello, ez az első navim, kis utána olvasással felraktam rá az igo primo-2-t, de csak sd kártyára tudtam, flashre nem. Miért?
Hogy kell flashre telepíteni, mert hiába kezdem a resident flash mappába másolni, pár mp. múlva a másolás megszakad.
Igaz az sd kártáyval is megszenvedtem, mert a mappát, illetve az almappákat bemásolta, aztán minden mappába már csak az első fájlt, utána mappánként egyenként másoltam a tartalmat:
Hol rontottam el? Vagy mit nem tudok?
Egyébként sd-ről jól működikl,de flashre mégis hogy rakhatom fel?
Köszi -
junkhead
aktív tag
Hello, ez az első navim, kis utána olvasással felraktam rá az igo primo-2-t, de csak sd kártyára tudtam, flashre nem. Miért?
Hogy kell flashre telepíteni, mert hiába kezdem a resident flash mappába másolni, pár mp. múlva a másolás megszakad.
Igaz az sd kártáyval is megszenvedtem, mert a mappát, illetve az almappákat bemásolta, aztán minden mappába már csak az első fájlt, utána mappánként egyenként másoltam a tartalmat:
Hol rontottam el? Vagy mit nem tudok?
Egyébként sd-ről jól működikl,de flashre mégis hogy rakhatom fel?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Mercedes topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest