Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
válasz
snowdog #4505 üzenetére
Hmmm... Egyrészt nem emlékszem, hogy megsértődtem volna, vagy elkezdtem volna bárkit is sértegetni.
Másrészt bírom az olyan felhasználókat, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy a másik orra alá dörgölik, hogy "322 hsz-szel ezelőtt ezt már kitárgyaltuk!", vagy "az a kis bal felé mutató narancssárga háromszög a lap tetején és alján!" azzal borzalmasan menővé válnak.
Főleg, hogy a lapon lévő hsz-ek száma egyéni beállítás kérdése...Harmadrészt, az, hogy az előző oldalon találsz választ a kérdésedre, kábé annyira segítőkész szerintem, mintha azt válaszolnák a hol lehet kapni a készüléket kérdésre, hogy Bp-en, a IX. kerületben. Végülis nem kell az egész országot feltúrni utánna.
Én ha tudom a választ egy kérdésre, akkor vagy leírom, vagy belinkelem, ha meg nem tudom akkor nem írok semmit. Főleg akkor, ha nem is nekem címezték a kérdést...
Egyébként el szoktam olvasni egy adott topic utolsó 50-100 hsz.-ét (bocs, hogy nem a teljes topicot), és ha ott nem találom meg amit keresek, csak akkor kédezek (nem "write-only"). Ezúttal elkerülte a figyelmem, hogy itt a válasz a(z egyik) kérdésemre.Ezzel részemről lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest