- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
petjon
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valamilyen program amivel ki lehet kapcsolni a képernyőt egy megadott idő után mint a windows-ban a képernyőkímélővel.
Előre is köszi. -
Czenczy
csendes tag
válasz
Luissimo #5490 üzenetére
Nekem a futtatásra csak bevillan valami, olyan rövid ideig ,hogy nem tudom megnézni, a win gondolkodik egy darabig, majd minden marad a régiben.
Van egy Windows Mobile 5.0 Pocket PC SDK.msi-m. Nem lehet ezzel valahogy újratelepíteni a wint ?Nekem úgy tűnik az sérült.Amúgy ez így most pda-ként működik.? -
Luissimo
veterán
válasz
PLaci58 #5493 üzenetére
dehogynem, hiszen ha nem veszi ki , akkor a fájl miatt ujra odalép be !!
Dehát aztmondta kivette, mert a navi a másik kártyáról már így indul neki.Tehát akkor mégeccer:
kártya ki - navi kártya be és utána a Run-al betallózni az YFLoader.exe-t és akkor szépen kilép és aztán megy a navi.
De egy reset után ujra nem bootol be?Kedves Czenczy barátunk és fórumtársunk !!
Legyélmár kicsit bőbeszédűbb , na nemkívánom hogy olyan mint én , de kicsit egzaktabb lehetnél hogy tudjuk követni a haladásod fokát!!
köszi... -
Czenczy
csendes tag
válasz
Luissimo #5488 üzenetére
Üdv!
Yfloader nem jött be,nem lépett ki winből.
Másik kártyát betéve navi műkszik.
Azt vettem észre ,hogy bluetooth nem megy, és ha elindítom ugyanaz a kis fekete kép jön be mint amikor betojt.
Arra gondoltam,hogy lehet eleve ez tette gallyra.
A win felület nem is zavarna, mert a navi végül is műk. De ha lehetek pofátlan , jó lenne ha a régi módon ,vagy legalább hasonlóan műkne a kütyü.
Amúgy a segítséget nagyon kössz !! -
-
Luissimo
veterán
válasz
Czenczy #5482 üzenetére
dehogynem !
Nekem is van egy TILBORG 900-am.
Ha mázlid van és nem ROM gond, akkor töltsd le ezt a fájlt : [link] , csomagold ki és a kapott nyulfarknyi kis fájlt másold rá egy frissen formatált SD kártyára , nem árt ha kicsire, 128 v 256 mega, de ha nincs akkor tégy próbát a nagyobbal.
aztán dugd be a kütyübe és nyomj egy resetet és ha szerencséd van, akkor a WIN CE felülettel fog elindulni a kütyüd !!
Ha nem, akkor ROM gond ( bár nemértem, hogy a navi bezárásával hogylehet megfektetni a szerkezetet )Na próba, aztán lássuk a fejleményeket !!
-
Czenczy
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Elnézést a zavarásér de tilborg 900i ( avagy Wayteq n700 ?) problémám van, és végigböngészve a fórumot úgy látom csak Tőletek kaphatok segítséget.
A problémám az , hogy Igo8 kilépés után, navi lefagyott, reset után sd-vel és sd nélkül is csak a felirat jelenik meg, majd kis idő elteltével fekete négyzet oszt annyi.
Régebbi Alpha-mnak nk.bin file sd kártyára másolása után a bootresetet alkalmazva , a navi telepítette magát és azóta is jól működik,kicsit lassú de mük. A tilorgnál nem lehetne valami ilyesmit csinálni,vagy a masina bedöglött és ne is próbálkozzak vele.Ehhez kérem a segítségetek, ha kérhetem.
Előre is köszönettel! -
snowdog
veterán
-
badon
csendes tag
sziasztok! Wn770bt készülékem van Anti skint használok -köszönet érte a készítőknek- IGO8 a favorit, kíváncsiságból feltettem az Amigo-t, de csak a játékok tetszettek meg igazán, amelyek az amigo elindítása nélkül demokén működnek. Arra rájöttem, hogy az amigo elindításakor egy "pnaoem" nevű kiterjesztés nélküli fájlt másol a windows mappába, ami, ugye, kibekapcsnál elvész. Próbáltam bemásolni a \residentflash\system\ mappába, ami az antiskinhez készült, de nem vette a lapot. A windows mappát nem mertem letükrözni, esetleg ez lenne a megoldás? Talán tudtok egyszerűbbet. Előre is köszi
-
Johnny1983
csendes tag
Sziasztok!
Az antiskin-hez szeretnék készíteni új ikonokat. De szeretném, ha átlátszó lenne, mint a kilépő cancel.ico.
Készítettem ico file-t de nem tudja megnyitni, valamint én nem tudom megnyitni a cancel.ico file-t sem szerkesztésre.
Milyen file beállításokat kell használnom? Próbáltam már 32 bit-es BMP file-al is, de sajnos az sem jó
Valaki tudna segteni?
Köszi,Johnny1983
-
Luissimo
veterán
VAZE , kifene beszélt itten hálózati töltőről ??
Nem neked válaszolok, mert nemtartasz rá igényt, csupán tényként állapítom meg !!Idézet ! #5461
......................................................................................................................................
Olyan problémám lenne, hogy már nem garis N770BT-m az USB-ről tölt, (a saját szivargyűjtős töltője bekrepált), de az eddig bármilyen szivargyújtós töltőt próbáltam ki, mindig le-le kapcsolt vagy újra-újrakezdte a töltést.
Van ötletetek?
Mekkora az áramfelvétele az USB töltőn keresztül?
..................................................................................................................................
-
PLaci58
addikt
Mindegy, hogy hálózati vagy sem. Eredetileg a kérdés autós töltőre vonatkozott.
Én gyakran használom bekapcsolva, hálózati töltővel a készüléket otthon."Minden Li-ion akku töltési ideje 3 óra körül alakul, 1 C kezdeti töltőárammal töltve. A cella a töltés alatt hideg marad. A teljes feltöltöttséget jelzi, ha a feszültség a felső, tartási határértéken marad, miközben a töltőáram a kezdeti érték 3%-a alá csökken. A töltőáram növelése a Li-ion töltőnél nem sokkal rövidíti le a töltési időt. Bár hamarabb érjük el a feszültségcsúcsot, az utána következő záró töltés hosszabb lesz."
Ha ez igaz, akkor nekünk kb. 1,7A-el kezdődik a rendes töltés.
Természetesen lehet kevesebb is, de akkor a töltőnek kell lekorlátozni az áram/feszültség viszonyt úgy, hogy ne menjen tönkre. (nagy terhelésre lecsökken a kimenőfeszültség, vagyis áramgenerátoros üzemmódra vált, ilyenre nagyon jók a sima trafós töltők). Van olyan töltő (kapcsoló üzemű), amelyik egyszerűen leáll a túlterhelés hatására vagy nem szabályoz viszza, csak nyomatja a beállított áramkorlátot folyamatosan, ami túlmelegíti.. -
Luissimo
veterán
ezt nemmondod komolyan
persze hogy feltöltődik kikapcsolt állapotában, de ezek a kütyük nem arról híresek , hogy kikapcsolva használjuk őket.
ha meg bekapcsolva töltenéd, miközben navigál, akkor igenis töltödjön már fel rendesen.
tehát egyszó mint száz , kell neki a helyes múködéshez egy rendesen rá testreszabott töltő !
nem??
Egyébként kikapcsolva egy laposelemmel is feltöltheted kvázi !! -
Dzsipiesz
csendes tag
Köszönöm plajos az új Riksa skin módosításokat!
-
Brogyi
őstag
válasz
Luissimo #5464 üzenetére
"De nem is elég neki a mobiltelefonok néhányszáz milliamperes töltője"
Ez igy nem igaz! Csak toltesre hasznaltam azt a motorola toltot, es mukodott.Az igaz ,hogy bekapcsolva mar szivas volt.A lenyeg , hogy kis arammal is fel lehet tolteni, de kozben ne kapcsold be a kutyut. Azok a toltok amik megsulnek,leegnek szarul megtervezett ipari hulladekok.
Ha az az akksi jo akkor akar 200mA-rel is feltoltom. Az mas kerdes mennyi ido alatt. -
kymco
veterán
-
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #5467 üzenetére
Jó is az a V1-es alaplap
Brogy!
Nem mondtam, hogy annyival tölti, azt írtam, hogy olyan töltő van hozzá!
Nem mértem áramfelvételeket, ezért nem tudok erről nyilatkozni.
Lehet számolni is. 1700 mAh-ás akksit mennyi, mondjuk 2-3 óra alatt tölt fel a hálózati töltővel. Legyen 3 óra. Az akkor kb. 800mA. (1700x1,4 / 3). Mivel nem állandó árammal töltődik, ezért simán mehet 1A fölé a töltőáram a töltés kezdetén. -
Luissimo
veterán
nem tölti 2A-el, ez triviális !
De nem is elég neki a mobiltelefonok néhányszáz milliamperes töltője, ez még triviálisabb!
És hogy itt nem buták a fiuk, az pedig magától értetődően triviális !!
A mobiltöltők nemképesek akkora áramerősséget leadni töltésközben, hogy a GPS által fogyasztott áramerősséget tullépjék, ezért azokkal bizony előfordulhat , hogy használat közben hiába dugod rá őket a kütyüre, a töltöttségi szint kisebb lesz a végén , mint amikor elkezdted !!
Én már tapasztaltam ezt pl. az ETEN X600-on !!
De aki jobbantudja , mondjon ellent nyugodtan, nemzavar -
Brogyi
őstag
válasz
PLaci58 #5462 üzenetére
Fiuk ne legyetek mar butak. Itt helyben megragom a sapkamat ha az a sz@r 2A -rel tolti.
2-3 toltes ,es dobhatnad a szemetbe az akksit.Kb. azonos ido alatt tolti fel a PC mint a 2A-os gyari tolto.Valoszinu azert erzem igy ,mert szerintem a toltes vegen nagyon lecsokken az aram.A teljesen lemerult eszkozt toltheti gyorsabban fel, mert az elejen nagyobb aramot ad.Na persze kikapcsolva.Belul a keszulekben van a szabalyozo tippem szerint.Meg nem mertem idot ,de ezutan fogok.Szerintem barmilyen tolto jo amelyik +5V-os, es jol van megtervezve. Pl. probaltam motorola mobil telotoltovel. Eredmeny- nem fustolt el, nem halalozott el, de meg ki sem gyulladt.
Ha bekapcsoltam a GPS-t akkor mar nem sok energia maradt a toltesre, de en ennyit, es nem tobbet vartam egy mobil toltotol. -
PLaci58
addikt
Az eredeti töltő 2A-es!
Ennek ellenére nálam simán megy 1A-es töltőröl is.
A számítógépek USB csatlakozója 0,5A maximális áramra van tervezve. Arról is töltöttem már.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a töltő nem bírja leadni a megfelelő áramot és lekapcsolgat ha netán túlmelegszik.
Lehet hozzá töltőt kapni 1200-1600 Ft. körüli áron. -
kymco
veterán
Olyan problémám lenne, hogy már nem garis N770BT-m az USB-ről tölt, (a saját szivargyűjtős töltője bekrepált), de az eddig bármilyen szivargyújtós töltőt próbáltam ki, mindig le-le kapcsolt vagy újra-újrakezdte a töltést.
Van ötletetek?
Mekkora az áramfelvétele az USB töltőn keresztül? -
gyurma111
aktív tag
válasz
gyurma111 #5458 üzenetére
Network mappa rendben
Felraktam a PocketLan progit,látja az otthoni hálózatot,azonban a megosztott mappákat nem nyitja meg.Ugyan ez a progi a régi / ..ám annál jobb.. BPv350./ kütyün simán kezeli a megosztott mappákat,csatlakozás után automatikusan kapcsolódik hozzájuk.
Zene hallgatáshoz,képnézegetéshez jó dolog a filmet is viszi csak ehhez kevés a szabad memória.
Teszteltem a wlan usb adaptert 3V-al simán működik
Saját aksiról is meg lehet /ne / oldani a tápellátást -
menthor
tag
-
gyurma111
aktív tag
Sziasztok,
Tudja valaki,hogy a hálózati összetevőkért mely reg bejegyzések a felelősek?
Van nálam egy kütyü amelyiken nincs Network mappa.
Ennek előcsalogatására ötlet? -
racerx
őstag
Hali!
Egy gyors kérdés: a n710-es autós tartójába bele lehet e rakni a 770-est?? -
Pano11
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült 4000km mennem úgy, hogy a PDA-n navteq térkép(german, ausztria, Belgium, Anglia, Francia) és a PNA-n teleatlas térkép.
Nem kritikaként, hanem észrevételként:
A navteq ismeri a teherrel behajtani tilost ezeken a térképeken, illetve több indusztria területet megtaláltam ezzel, mint a ta.-val. De az a baj, hogyha tehernek tilos területre érkezem, akkor kikapcsolja a tervezést. Nem, mint a topmap, ami azért pirossal jelzi, hogy elérhetetlen területen vagyok. Kellemetlen, ha teherrel terveztetek, és olyan határra érek, ahol kamionnal csak a régi vámon mehetek, át akkor úgy érzékeli, hogy nincs összefüggő út és törli a tervezést. A veszélyt jelző táblák kb 88%-ra pontosak kisebb hibákkal. Igazából nem nagy jelentősége van, mert ezeket a táblákat mindenféleképpen én is látom. Akkor lenne segítség ha pl. ott hagyná aig a táblát amíg a tilalom fenn áll. Mert Németben pl. 45km keresztül előzni tilos teherrel és ha nem figyelek el kell mennem a kereszteződésig hogy tudjam hogy tart-e még. Viszont a sávinfó a navteqben csak a nagyobb városoknál működik, ami a teleatlasnál minden kereszteződésnél meg van. Így én maradok a TA-nál, mert nekem ez nagyobb segítség -
Norby86
őstag
válasz
PLaci58 #5452 üzenetére
Ment válasz.
Engem is kb. ilyen dumával hajtottak el. Bementem és elmondtam hogy miopocket 3.0 tette hibássá a készüléket és hogy ezt szoftverfrissítéssel tuti helyre lehet hozni. Már ugy mentem be mint öreg néni a zöldségeshez, mondván én egy szoftver frissítést szeretnék. Erre a kedvesnek tűnő de buta pultos hölgy azt mondta hogy a szoftvert a tilborg magyarország honlapjárol le lehet szedni. Egyből sejtettem hogy arra gondol ami a honlapjukon fent van szoftver címszó alatt 198 bájtos sys.txt, vagy shell.ini nem tudom már. Egyébként pedig nem nyujtanak más szoftveres frissítési támogatást hozzá. Kérdeztem ezt a szoftver frissítést ujra hogy de nem az igo szoftverrel van bajom, mondtam neki firmware hátha így megérti mert nem tud jól magyarul. De nem értette vagy nemtudom, mert elő hozta ujra hogy ha az nem segít amit honlapon találok akkor nem tudnak segíteni. Ekkor hirtelen megfogalmazódott a fejembe miután rögtön e mondat után azt mondta hagyjam ott majd bevizsgálják és 1800ft lesz kereken, hogy én nem hagyom ott. Azért sem mert közölte hogy azt a pénzt nem kapom vissza bármi legyen, a javítást külön ki kell majd fizetni,meg azért sem mert sugárzott az értelem a fejéről. Ezután vittem el egy pda szervizbe ahol elküldték ehhez a flaghez mondván velük tuti szóba állnak és sajnos ismerik tilborg cég hozzáállását mezei emberekhez. De majd ők hatnak rájuk. Na nem telt el egész 1 hét, hívom pda szervizt, közlik megjött már a pna. Hirtelen megörültem, majd közlik hogy de nem tudtak semmit vele kezdeni, két nap után vissza dobták. Bementem átvenni a készüléket és megkérdeztem hogy akkor hogy is van ez?! Közölték, hogy azt mondták nekik amiit nekem is hogy nem nyújtanak szoftveres támogatást a készülékhez. De ami még jobban felháborított és nem közölték velem csak pda cégen keresztül hogy hardwereset sem. Na asszem nem mondom tovább, a lényeg már látszik. Nem szabad hansborg gépet venni,mert utána bármi baja lessz kuka. Jah és ezeknek a legesleg első előzménye megér még egykét mondatot. Miután behalt tilborg pna, gondoltam felhívom flag kft-t megkérdezzem tőlük most mit tegyek. Felvette egy talán 30-as éveiben járó jó hangú nő, mondtam is neki rögtön mi a baj, miopocket okozta, firmware kéne rá, mennyibe kerülne stb. Csaj a telefonba kínjába már kicsit nevetgélt és nem tudott mit mondani. Sőt közölte velem hogy ő ehhez nem ért, hozzam be flaghez. A flagest megmár elmeséltem... Ennyi lenne a történet. Erről az jut eszembe mikor banknál dolgoztam mint diák annó és az ott dolgozó nőci akinek kékhalálozott a gépe a rendszergazdát hívta segítségül mit csináljon. Rendszergazda csak annyit szolt nyomd meg a resetet. Szóval kb. ott tartunk hogy mindenhova hülyéket raknak be. Bocs a hosszúra sikerült üzenetért,meg az offért, de jó ha mindenki megtudja ezek milyenek. Laci, látom te már tudod.
-
Josi
aktív tag
válasz
Norby86 #5449 üzenetére
Én megpróbálnék irni egy szívhezszóló levelet a jozsef.pakozdi@hansborg.hu címre.
Itt elsirnám a gondom, hogy milyen jó a készülék, de most nem működik, és a szervíz nem akar segíteni.
Azt hallgasd el, hogy piszkáltad a gépet
Talán van ráhatása, hogy a szervizben foglalkozzanak a kérdéssel.
A bevizsgálásí dij, az természetes, de idáig én csak akkor találkoztam vele, ha nem kértem a javítást. -
Norby86
őstag
Helló!
Köszi hogy írtál nekik. Én bizalommal fordultam hozzájuk 2 hónapja kb. és ők bizalommal megmondták hogy nem javítják szoftveresen. Ergo nem csinálnak szoftver frissítést. + még van 2000ft bevizsgálási díj sajnos amit akkor sem kapok vissza ha azt mondják nem tudtak vele mit csinálni. Bevizsgálásra meg még rájönne az a költség amiért mondjuk nagy nehezen cserélnének az alaplapot. tehát a költsége szerintem valahol 10000Ft felett lenne. Annyit megmár nem ér meg,illetve nem is lenne rá pénzem.
-
Josi
aktív tag
válasz
Norby86 #5445 üzenetére
Szia!
Kaptam választ a Tilborgtól javitásügyileg:
Természetesen a Flag szervizhez fordulhatnak bizalommal.
Elérhetőségét a web oldalunkon megtalálják. www.tilborg.hu
A szerviz elérhetősége meg itt:
FLAG szerviz -
törölt tag
Van beépített játék a 770-ben? Ha igen, akkor skin fejlesztéséhez (Exták) kérném a PONTOS elérési utvonalaikat.
Nincs, de az enyémben van vagy 50 db, beépíted őket?
Lajos egyébként imho túl sok minden felesleges dolgot akarsz már ebbe a felületbe tenni, biztos hogy kell? Én spec. nem szeretnék sem videó lejátszót, sem gémet indítani felület alól.
-
ErOr
csendes tag
Riks skin v3.8a /480x272/
[link] -
Norby86
őstag
Köszi, így már működik.
De sajnos nem találok semmilyen romot az oldalon. Böngészem, de ahogy nézem regisztrálni kell és csak utána láthatóak a csatolt fileok az oldalon. Tegnap este regisztráltam is, de nem kaptam emailben vissza jelzést és ezért nem tudok belépni az oldalra.
Szóval nem jutottam előrébb sajnos.
-
brumi100
csendes tag
Sziasztok!
A múltkor (#5371) érdeklődtem,hogy valaki próbált-e már nyomtatót kötni a Wayteq n770-höz-azóta sem reagált rá senki.
Talán még senki nem próbálkozott vele? -
swis
tag
Sziasztok.
Szerintetek mi lehet a hibás a térképemben ha működik tökéletesen és egyszer csak lefagy a kép de a hangot azt mondja tovább. Kikapcsolás után ismét semmi baja. Data mappára gondolok. Ja és az új 8.3.4 van rajta. Eddig ilyen gondja nem volt. -
Norby86
őstag
válasz
drag0njoe #5440 üzenetére
Josi: Érdekelne ez a kötelező javítás kijátszása dolog.
Hogy tudnám megoldani hogy megcsinálják. Mondjuk félnék tőle kicsit,mert az alap dolog hogy Tilborgnál bevizsgálási díj is van ami közel 2000ft és kötelező kifizetni még akkor is ha utána elhajtanak. Eddig kétszer megtették, egyszer velem,egyszer szerviz céggel. Nem lennék biztos benne hogy nem lenyulnák a pénzem és vakarhatnám ujra a fejem mikor lessz működő pna. Meg hát 9000 ft-ból nem szivesen adok a semmire 2000ft-ot ha mégsem állnak neki megjavítani. Mert azt kötelező sajnos kifizetni azt közölték velem.
drag0njoe: Hasonlóan jártunk akkor.
De nekem abszolút nem ismeri fel a gépemet a pna. Rádugom, van egy program CERegEditor nevezetű, számítógépen keresztül lehet registryt szerkeszteni, de nem kapcsolódik a készülékhez, mivel az usb-ért felelős driverek sem működnek a készüléken. Activesync sem találja a készüléket,meg meghajtóként sem jelenik meg. Sajnos ezért vagyok gondba.
Mert registry-t ha hozzáférnék valahogy meg bütykölném hogy mennyen, de nem látok bele semmivel az agyába. De érdekelnének azért a részletek te hogy oldottad meg. Nekem a be/kikapcs gomb, a boot inditó file asszem yfloader.exe és a usb drivereket tekerte el.
-
drag0njoe
csendes tag
válasz
Norby86 #5428 üzenetére
Nekem is ilyen készülékem van (GP900i), én is ugyanígy jártam.
A lényeg, hogy nincs veszve semmi, "csak" szoftveresen van baja. A hiba registry backuppal helyrehozható, ha készítettél róla, akkor csak simán visszatöltöd. Ha nem, akkor úgy jártál, mint énMivel régebben volt, csak arra emlékszem, hogy a kijelző és a tapi driverét tekerte el, de az eszközt számítógéphez csatlakoztatva megfelelő programmal szerkesztheted a registry-t. Azóta nincs gondom vele
Részletek most nem tudok, de utánanézhetek ha kéred.
-
Norby86
őstag
Nem tudom, de pl. Wayteqet azért simán javítják ahogy néztem neten wayteq hungarynál N770 alaplap csere 10.000ft. Csak jót akarnák haveromnak akinek elcsesztem ezt a készülékét. Újra nincs pénzem, max. 9 ezrem van rá amit félre tettem nyáron összekapart pénzemből. A legolcsóbb most egy alaplap csere lenne,mert sok modellel kompatibilis a ház. Kijelző meg tökéletesen működik. Rom sajnos erre már nem nagyon fog felmenni énszerintem. Ha csak nem valaki egy zseni itt a fórumozók között és varázs keze van.
-
Josi
aktív tag
válasz
Norby86 #5436 üzenetére
Szerintem hülyeség ez a 10 év kötelező javítás.
Már a kötelező alkatrészutánpótlás is megszünt.
Egyébként mire mész vele, ha azt mondják meg tudják javítani és 80.000,- ft a javítási díj?
Inkább kidobod.
Fogyasztó társadalom lettünk, sajna soxor olcsóbb újat venni, mint a régit megjavíttatni. -
Norby86
őstag
Olvasgatnék, de kockák jelennek csak meg az oldalon,pedig elvileg felrakta a nyelvi kodeket a gépem.
A forgalmazó nem foglalkozik sem szoftveres,sem hardweres problémával megmondták. Voltam bent náluk, elhajtottak, bevittem pna/pda szerviz boltba, elküldték cégnek, azt mondták nekem mezei embert az a cég elhajtja, de majd őket nem fogja mert ők szerviz. Erre 2 nap múlva hívom őket hogy áll a dolog és nekik is visszadobták hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Na ezért is ekkora a gondom. 2 hónapja történt ez az eset lassan és azóta már voltam tilborg hungary forgalmazónál, pda/pna szervizbe, hackeres frissítő embernél, boxosnál. Senki nem tudott segíteni. Mivel ugye alapból nem olvassa be sd kártyát az alaplap,mert windows halott rajta, így most olyan állapotban van ez az alaplap mint mikor szoftver frissítés közben áramszünet történik. Magyarul, rajta van félig meddig a windows, de registry, boot fájlok halottak rajta. Sd kártyát nem olvassa be ezért hiába másolnák sd-re bármit, hidegen hagyja. Szóval itt valami drasztikusabb megoldás segíthet csak.
Vagy alaplapcsere, de ahogy elnézem wayteqen kívül is még sok alaplap passzolna ebbe a házba. Csak kérdés kinek van eladóba olcsón alaplapja.
ui.:Azért megmondták nekem pna szervizbe hogy fogyasztóvédelemhez lehet fordulni,mert nem javítják meg a készüléket,holott magyarországi forgalomba hozatali engedélyük megvan, ergo 10 év kötelező javítást kell vállalniuk rá. De így is elhajtottak, szóval csak alaplap csere segíthet úgy néz ki.
-
Norby86
őstag
válasz
PLaci58 #5429 üzenetére
Szét van szedve igen. Két szám van rajta, egyik a vonalkódos szám, gondolom nem ez kell, de azért biztos ami biztos leírom neked ezt is. Meg van egy másik szám a panel felső részén. Szóval a vonalkódos szám: 32CV10QXB03A368A01167
A panel tetején pedig ez látható: GPS_Model_32_C_V1 2007-09-20
Sajnos más szám nem látható rajta,mert egyik felét 90%-ban lemez forrasztás borítja. De kinézetre egy az egyben ugyan ilyen mint ezen a képen.Kép -
Norby86
őstag
válasz
PLaci58 #5427 üzenetére
Helló!
A gondom ezzel az, hogy nem olvas be semmit sd kártyáról. Tehát úgy kell elképzelni ezt az egészet hogy mivel windows sem indul el rajta, usb vezérlés sem működik, számítógép fel sem ismeri a készüléket már. A képernyő kikapcsoló gomb sem kapcsolja ki a képernyőt, meg maga a bootolás sem történik meg windowsra, mert csak a gyári tilborg logó jön be és onnantól világít a logó és ki sem lehet kapcsolni a készüléket, csak akkor kapcsol ki ha lemerült. Volt reset, hard resetnek mondott kikapcs gomb+reset egyszerre megnyomás, de semmi. Így mivel sd kártyáról nem lehet semmit beleoperálni hogy helyrehozzam, marad a jtag, de tilborg ezen készülékéhez nem találok jtag megoldást. Ezért szeretnék inkább egy új alaplapot, ami kompatibilis a tilborg házával. Vagy esetleg a felsorolt problémákon túl milyen dolgot lehetne még kipróbálni vele?
-
PLaci58
addikt
válasz
Norby86 #5426 üzenetére
Hali.
Az az alaplap szerintem nincs hazavágva.
Romot kéne rá tenni.
A Miopocket teleírja a registryt, így (mivel a Mio készülékek feltörése a célja) a bekapcsoláskor elinduló programot is.
Még meg kéne próbálni újra telepíteni a Miopocket progit. Hátha.MioPocket is an unlock kit--an installable package of programs, scripts, registry files and skins--to unlock Mio-brand GPS devices
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek olcsón eladóba használt Wayteq N770 alaplapja? Mert van itt egy Tilborg gp-780i készülék amit sajnos hazavágtam a Miopocket programmal.
Nem az enyém hanem haveromé és szeretném neki helyrehozni a hibát, azonban nem lehet szoftver frissíteni mert valamiért annyira haza vágta az alaplapját ez a program hogy csak a gyári logó jelenik meg, tovább nem megy. Voltam sok szervizbe, segíteni sehol sem tudtak. Egyetlen megoldás az alaplap csere. Azonban Tilborg alaplapot találni szinte lehetetlen. Viszont a tilborg házába ugyan ilyen alaplap van ugyan ilyen csatlakozó elhelyezkedésekkel mint ebbe a Wayteq készülékbe. Max 9 ezerig keresnék működő, használt alaplapot. Ha lenne valakinek ilyen kérem jelezze. Köszönöm.
-
x3n0ka
csendes tag
iGo-val tiszta minden felraktam...megcsinaltam...fut
...PDA-m volt eddig...csak azon persze startbol win-es a felulet...ezen meg nemtudom, hogy hogy lehet winbe lepni....
-
x3n0ka
csendes tag
Sziasztok...teljesen uj vagyok ebben a temaban, viszont most kaptam enis egy N770-t es azt szeretnem kerdezni, hogy hogy lehet windows feluletet varazsolni ra...es nem a 6 gombos standard menut hasznalni...?
Elore is koszi a valaszt...
-
bbcsaba
csendes tag
válasz
snowdog #3793 üzenetére
Sziasztok! Én vettem egy pluscom wifi SDIO kártyát, de nem engedte eddig feltelepíteni. Megy a pc-n az activesync, elindítom a telepítőt is, de az activesync mikor telepítené a drivert, mindig azt írja, nem érhető el a tárhely, nem tudja, mennyi a szabad hely a residentflash-ben. Van ötlete valakinek, hol szúrom el? Nem ilyen egyszerű ez.
így szívesen elpasszolom ezt a kártyát 7e-ért, amennyiért vettem.
Köszi! -
Rick4
félisten
válasz
TeTe_01 #5412 üzenetére
Van egy olyan naviszoft, hogy igo multimedia, (8.3.1. 53228) ez azt tudja, hogy elindítasz egy lejátszási listát, majd elindulsz dolgodra. Amikor a navigáció résznek mondanivalója van, lehalkítja a zenét, amikor elmondta, visszahangosítja. Transmitterrel tökéletesen működik.. :-))
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Van beépített játék a 770-ben? Ha igen, akkor skin fejlesztéséhez (Exták) kérném a PONTOS elérési utvonalaikat.
És beépített naptár, jegyzettömb? Ha igen akkor ezekét is. (calendar.exe, note.exe vagy hasonlólat kellene keresni a gépen)
Akár PÜ-ben is jöhet.Köszi!
-
TeTe_01
csendes tag
Sziasztok! Magánban többen is panaszkodtak a navIGáciO alatti MP3 lejátszásra, azaz hogy bármilyen lejátszóval, bármilyen skin-nel nem hozza a köv. számot, csak akkor, mikor megszólal a navigációs hang. Ma véletlen 5lettől vezetve kipróbáltam Szimuláció módban. A jelenség ugyanaz!!!! Szóval arra kérnék minden segítőkész jószándékú fórumtársat, hogy akinek pici ideje van, próbáljon rá, hogy elindít valamilyen számot, majd egy szimulációt (lehetőleg olyan szakasz, ahol nincs mondandója a MohaBának) és figyelje meg, jön-e rögtön a következő szám.
Akinek várakozás nélkül jön, írja már meg lsz. milyen verziójú programot futtat, milyen mp3 lejátszóval, skinből gombbal indítja, vagy SI-ből? Jó lenne már végre pontot tenni ennek a lassan féléves történetnek a végére... Köszi előre is! -
törölt tag
Szijasztok! Én is friss boldog 820 tulajdonos vagyok, tudna nekem segíteni valaki, az istenért nem indul el rajta a navigációs program
Homokórázik és semmi
-
Tomi867
csendes tag
Hali! Itt van a kezemben egy wayteq x820 as készülék, és totál hülye vagyok az egészhez. Szeretnék egy IGO 8 at rátenni hogy menjen. Kérnék kis segítséget... Honnan lehet leszedni és hogyan kell rátenni hogy menjen is... Előre is köszi! A megoldásokat erre az e-mail címre várom: tomi8607@freemail.hu
-
rob30
csendes tag
Sziasztok tud valaki Igo8-hoz tunézia térképet?
Köszi Robi -
Dzsipiesz
csendes tag
Köszi plajos az új skineket!
-
Rick4
félisten
-
Pista66
csendes tag
Üdv! Feljebb láttam valami fogyasztásmérésre alkalmas dolgot, de letölthetőséget nem találok. Tudna valaki forrást ajánlani? Illetve megy rigo8 alatt is? köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest