Hirdetés
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
a link alapján megnéztem én is a mostani gépemet és 230W fölé nem akart sehogy se menni:D
és nekem most 300as táp van:D
persze ha újat vennék tápból akkor a jövőre is gondolnék:D -
b0unCe
aktív tag
-
Gambit
őstag
Mindent kijelöltél??? Összes usb-t, meg winyót, meg mindent? Nagyon furcsállanám, nekem eddig még nem nagyon sikerült semelyik konfiggal sem 300 alá mennem.
Franticfox: a tuningot szerintem próbáld úgy beleszámítani, hogy annyival nagyobb órajelú cuccokat jelölsz ki. Tudod, inkább több, mint kevesebb.
[Szerkesztve] -
Franticfox
tag
Igen, már volt szerencsém ahhoz a honlaphoz, ezek után tettem fel a kérdésem. A tuning plusz Wattjait nem tudom korrektül hozzászámolni, egyébként kb. 300W alapban a felvétel. Egyelőre nincs hozzá Audigy, bár az nem zavar sok vizet. Ehhez még hozzájön, hogy nem Mercury tápról van szó. Ezek után még mindig nem vagyok biztos, hogy 360W elég... Várom a további hozzászólásokat:)
-
Gambit
őstag
válasz
Franticfox
üzenetére
Szerintem nem, de számold ki a megadott linken, persze a tuningnak megfelelően becsüld felül a cuccot.
-
gabesz82
őstag
Nem akarok pénzhajhásznak tűnni, de tényleg kell a 360as táp, és én tudok is adni ilyet 8000Ft-ért, Chieftec HPC-360-ast :D
-
tr00p3r
addikt
válasz
Franticfox
üzenetére
(#2) nézd meg, töltsd ki, alul olvasd le.
-
Franticfox
tag
Véleményetek szerint elég lesz egy Enermax360-as táp a köv konfighoz?: Athlon 64 3200+, MSI K8N Neo-P., 2*512 Corsair mem., Sapphire9800Pro + ATI Silencer3, 80Gb S-ATA + 120Gb Ata133, SB Audigy, Plextor CD/RW, DVD olvasó, 4x80mm rendszerhűtő, huhh...:) Ez még megtoldva erős tuninggal.
-
Ijk
nagyúr
Nekem most egy 300-as chieftek van, és símán viszi a cuccot.
-
-
Gambit
őstag
[L]http://www.jscustompcs.com/power_supply/[/L]
Itt kiválogatod, hogy milyen cuccaid vannak, és megkapod az eredményt. Amit kapsz, az a maximum lesz, amit akkor vesz fel a géped, amikor bekapcsolod. Tehát menet közben jóval kevesebbet fogyaszt.
Ha túl kicsi tápot veszel, kockáztatod az alkatrészeidet, főleg az alaplapot.
Általában igen, de fontos a minőség is. Codegen nem ajánlott hosszú távra szerintem. -
terror
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy honnan lehet azt tudnni (kiszámolni), hogy egy alaplapnak +tartozékoknak mekkora táp-ot kell venni ?
Mi történik akkor ha túl kicsi tápot veszek?
Egy 300Wattos táp elegendő általában?
Aktív témák
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Spórolós topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest