- Apple asztali gépek
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Warhammer Games for 2021
Rákerestem 1-2 dátumra.
Ahol nap is megvan adva, az korrekt az eddigiek alapján.
Decemberi a cikk, de valószínűleg frissítik a dátumokat, mert van ami a napokban lett publikus. -
Peace
nagyúr
válasz
Düsseldorf #2046 üzenetére
És tuti a Siege of Terra-val sem ér véget, hanem jön egy 60 kötetes Horus Heresy Aftermatch sorozat!!!
-
Düsseldorf
tag
válasz
Phobion #2002 üzenetére
"
' official Warhammer stories '
pl.: Császár vs. Horus milyen durva lenne "könyvben hamarosan kijön, állítólag Abnett kapta ezt a dicsőséget, hogy ezt megírhatja. Szintén állítólag ez nem a Sige of Terra 8 regényének valamelyikében lesz, hanem olyan köztes kisregényben, mint a Sons of Selenar v. a Fury of Magnus.
-
bandiras2
senior tag
-
Peace
nagyúr
Szerintem is úgy kéne működnie, hogy amíg alacsony szintű vagy, addig dobálhatná a sikerélményeket. Kampányt nem tudok játszani, mert nincs hozzá megfelelő hősöm.
Klánba meg nem tudok jelentkezni, mert egybe jelentkeztem pár napja és nem jeleznek vissza, csak errort dobál......
-
Frod
addikt
Én az elején nem találkoztam ilyennel.
Mármint nyilván vannak, persze, de a játéknak az lenne a dolga, hogy az elején ne sorsoljon össze ilyennel, mert akkor a "vevővel" megutáltatjuk a "terméket".
Valami nagy gáz van akkor, ha csak ezek jönnek.
Én amikor elkezdtem karácsonykor akkor full win szériában voltam sokáig, aztán olyan lv20 fölött már nekem is dobálta ezeket, zsinórban 5 lose után én is besokalltam, és ott pihent is pár napig. Manapság amúgy kb a Free Packokért nyitom meg, ha játszok heti öt meccset lehet sokat mondok. -
Peace
nagyúr
-
Ruszki
senior tag
Ez egy jó hasznos leírás.
Néha én is elő-elő veszem ezt a játékot!
Klánba még nem léptem be.
Egy kis szórakozásnak jó!
Katonai felvonulás -
Matej
tag
https://www.youtube.com/watch?v=8O1xOuDq76o
Hátha lesz valami jó. -
Frod
addikt
Akkor egy kis Combat Cards
Ugye három támadás van: (lényegében a játék egy kő-papír-olló, nagyon leegyszerűsítve)
közelharc - távolsági - pszí.
- az a kettő amivel éppen nem támadsz, az minden kör után bónuszt kap!
- az ellenfél visszatámad, ha rendelkezik a megfelelő támadással (tehát ha neki is van pl közelharci értéke, akkor counter-rel a köröd végén ha melee-vel ütöd)
- ha viszont nincs neki ilyen értéke, akkor a kör végén csak néz bambán, kvázi nem kap "ingyen támadást" ígyÉn eleinte úgy tudtam nagyon haladni, hogy kiesett pár pszí lap a Mariskák közül, és a kezdő hármasom egy only-pszí trió volt. Az ellen sokszor nem hoz ilyet, így kb mint kés a vajon. (ugye sosem counter-eltek így kör végén)
Freeplay és Ranked esetén ugye nem tudod mivel jön az ellen, így csak a jól összerakott paklidra számíthatsz.Viszont van egy Kampány fül is a játék alatt, itt pár naponta indul egy előre generált PvE kampány, ahol fix az ellen, és fix a saját frakciód is. (holnap pl egy Imperium Vs Eldar)
Itt nagyjából előre lehet tudni, hogy mire készülj (pl Eldar többnyire pszí v ranged, így egy erős közelharci paklival jók vagyunk)
És mivel ez PvE, így fokozatosan erősödik: az első harc során az ellennek csak a Lord-ja van, egyedül. Utána már hoz +1 guard-ot is. Szóval a kezdők is tudnak érvényesülni az első pár szinten.Érdemes csinálni a napi challenge-eket, minden egyes szintlépéssel +3-al nő az, hogy mekkora pontértékű paklit vihetünk.
Free Pack: 8 óránként pedig kapunk egy ingyen pakkot, pár kártyával és ingame currency-vel.
Victory Pack: minden sikeres ütközet után, kapunk egy időzáras pakkot, ezekből egyszerre maximum négy helyünk van, 3-8-12-24 órás real-time időzárral (klasszik mobiljáték feature)
Kill Pack: ha egy csata során legyőzünk X lapot, akkor ugyanennyi pontot kapunk a kill pakkra, minden 10. után nyithatunk egyet, ha ezt megtettük, akkor 8 óra után tudunk újra.
(pl. ha a csata során az ellenfélnek 6 lapja volt és nyerünk = 5 megy a Kill Packra (ez még ugye nem elég, hogy nyíljon) + a Lord után kapunk egy Victory-t.)
Nagyjából ez a játék loop-ja.Plusz ha belépsz egy klánba, akkor minden Victory és Kill Pack nyitása során kapsz plusz kártyát 1-2 db-ot, annak megfelelően a klánnál mi van beállítva.
-
Peace
nagyúr
válasz
Phobion #2032 üzenetére
Én is letöröltem, pedig 7végén ráfüggtem. De csak azért, mert zavart, hogy még azt a kis párommal együtt töltött időt is a rohadt telefon nyomkodásával töltöttem. Ez zavart nagyon és ezért is töröltem le. Combat Cards-ot leszedtem, de rohadt béna vagyok. Színtiszta melee pakli öngyilkosság. Valahogy kéne egy frontvonal távolsági fegyverekkel, akiket bedarálnak, de közben felpumpálódik a melee bónusz csík....legalábbis mintha ez történne, nem? Ha lősz az ellenségre, akkor folyamat töltődik a közelharci bónusz csík? Jól vettem le? Csak pár kört mentem tegnap gyorsba.....
-
Frod
addikt
válasz
Phobion #2032 üzenetére
Szerintem előbb-utóbb be fognak hozni ilyen opciót, mert az értékelések között egyelőre mást nem nagyon olvasni, mint azt, hogy a fizetős játékosok szétalázzák a mezőnyt.
(Egyébként most jelent meg, de már 500e+ letöltés, a Combat Cards azért régebbi, de csak 100e+nál jár, nem tudom milyen marketing volt mögötte, de szép eredmény)
-
Frod
addikt
válasz
Phobion #2029 üzenetére
Hát elvileg még az elején könnyebb is, mert ott kicsit vezet a játék.
Bár tény, hogy itt is megvannak azok az arcok, akik szénné fejlesztett paklival exterminálják a könnyed kikapcsolódásra vágyókat.(Tipp: lépj be egy klánba, mert úgy kapsz plusz lapokat a pakkok nyitásakor - attól függően, hogy a klán melyik frakció mellett kötelezte el magát.
Tipp 2: mindig, ha épp kampány van, akár már egyetlen nyert meccsel is kapsz a kampány végeztével egy lapot garantáltan) -
Peace
nagyúr
[link] Jajj, ne ráfüggtem!!!
Folyamat csak nyomkodom!
-
reelc
veterán
Sleeved Issue
Each physical copy of Issue 462 is sleeved, and comes included with the following items.- 1x Steam Voucher – this includes a code (valid until August 31st, 2021) which will unlock 12 Warhammer games for free:
- Warhammer: Vermintide II
- Warhammer 40,000: Space Marine
- Warhammer 40,000: Dawn of War
- Total War: Warhammer
- Warhammer Quest
- Warhammer Quest 2: The End Times
- Warhammer Underworlds Online
- Talisman: Digital Edition
- Adeptus Titanicus: Dominus
- Warhammer 40,000: Sanctus Reach
- Warhammer 40,000: Armageddon – Da Orks
- Warhammer 40,000: Space WolfMegvan már ami érdekel, az Adeptus Titanicus: Dominust leszámítva... mondjuk még szállítási költséggel is olcsóbban jönne ki, mint most Steamen megvéve.
-
reelc
veterán
Most látom, hogy: az Adeptus Titanicus: Dominus Leaving Early Access March 26.
Ezzel együtt durva áremelés lesz. -
Ruszki
senior tag
válasz
Phobion #2016 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, csak ne kapjon 12-es karikát és akkor már jó is lesz.
Inkább kapjon 18+ -os jelzést és akkor ebben a formában is jöhet!
Ha ügyesen játszanak akkor anime-ból is ki lehet hozni egy olyan koncepciót amiben meg tudja nyilvánítani a w40k sajátosságait - brutalitás, sötétség, stb - de ez csak attól függ mennyire merik magukat elengedni.
A képeket nézegetve és a történeten gondolkodva egy kicsit úgy érzem mintha hasonlítana a Sötét Angyalok Trilógia című képregényre.
(Battle Sisters, Inquisition, Librarians, stb.)
Legyünk optimisták! -
Ruszki
senior tag
Hammer and Bolter
Röviden tömören:
w40k animációs sorozat. Az első évad 6 részt fog tartalmazni, a címek megtalálható a a link alatt a képeken, mindegyik kép egy -egy részből van. Több szemszögből mutatja majd be a világot, sztorit. -
reelc
veterán
Egy Warhammer 40K lövölde részletei kerültek elő a Microsoft Store-ból
Necromunda: Hired GunLehet csak elkerült, de azt gondolom naivan, hogy ha kiadnak egy játékot, akkor 3 hónappal (inkább jóval) előtte már van valami reklámkampány.
Képek, trailer stb.
Vagy nem kell az, és lesz mire fogni, hogy bukik a játék mert senkit sem érdekel? Vagy a minőséget sejtik előre és azért ez a módszer? -
Ruszki
senior tag
válasz
Phobion #2000 üzenetére
Hát reméljük überbrutál!
Még ezt akartam belinkelni de már nem tudtam szerkeszteni!
ASTARTES PROJECT
De igazából a lényegi szöveg:
"I'm happy to announce today that I'll be working with Games Workshop to create official
Warhammer stories and continue the Astartes Project!
It's been a dream come true to contribute to the incredible WH40k setting and now
to do so with help from the Warhammer Animations team is super exciting.
A massive thank you to you all for the incredible support and encouragement you've given me
from the very beginning. When I started I never thought this project would take me to where it has
and I don't know if I would have made it without such amazing fans.
Astartes has a new home over on the Warhammer Community website so head over there to watch the videos
and check regularly for more news and updates, as work on this official Warhammer Animation continues..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Fekvő AT Gépház + Tápegység
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest