Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Igen, tudom, hogy kusza az egész univerzum a többszöri újraírások miatt. (ez még úgyis lejön, hogy nem ismerem az eredeti szabályrendszereket, mint te)
És hát igen, az egész teli van ellentmondásokkalA Space Wolfs első omnibusnál csomót vakartam a fejem, mert egyfolytában az az érzésem volt a sztori alapján, hogy Ragnaron és a többieken kb soha nincsen sisak (ha már szóbakerült a sisakrostély
)
Néha úgy írják, hogy rajtuk van, de máskor meg mintha nem is hordaná senkiAmi még zavar ebben a témában, hogy többször elkövetik azt a hibát az írók, hogy a mariksák akkor is látják a felvillanó rúnákat, taktikai infókat, amikor nincs rajtuk a sisak. Tudom hogy apróság, de engem idegesít, mert tudtommal nincsenek ilyen jellegű beültetéseik, kapcsolatban vannak ugyan a páncéllal a feketehámon keresztül, de az csak a motorikus funkciókat intézi, sisak nélkül nincsen HUD-juk.
A HH sorozatnál még nem járok, elég távol van, de én sem halottam róla jókat, kár volt belepiszkálni, számomra az az egyik erénye a világnak, hogy ezek a régi történések, amik az egész jelenét meghatározzák, annyira régen történtek, hogy csak mítosz (volt) az egész, nem lehetett pontos dolgokat tudni róluk.
Amúgy én katonásan kezdtem neki a lore-nak, fogtam ezt listát, és szépen lekezdtem a legelejéről beszerezni mindent könyvet (ahol lehet, értelemszerűen az omnibus kiadásokat szerzem meg)
Brutál mennyiségű cucc van, eltart majd egy darabig, amíg mindent elolvasok.Jelenleg éppen a Soul Drinkers omnibust gyűröm, és azt kell mondjam tetszik
Spoiler!!!
Jól kijön, hogy a hajthatatlan büszkeségük, ami kvázi a vesztüket okozza, egyben a legnagyobb erényük is, mert ezáltal válnak igazán szabaddá, ugye a sztorijuk szerint szembefordulnak a birodalommal, amikor az adeptus mechanikus elviszi az orruk elöl az ereklyéjüket, aztán amikor kiderül, hogy mindez a káosz munkálkodása volt, és egy démon nagyúr felajánlja, hogy szolgálják a káoszt, hiszen más lehetőségük nincs már, a már mutálódott, tehát kvázi káoszgárdista rend, még ehhez is túl csökönyös, inkább nekiesnek a démonnak, és le is győzik, mondván, ők senkinek nem lesznek szolgái, sem a korrupt birodalomnak, sem a káosznak, csakis a császárnak. Badass.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W