Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
"Neki áll egy felkiáltásos-demokratikus páholy-politikát csinálni az egészből. "
Igazán ez az, amit én se értettem. Neki kellett volna azt mondani, hogy pont és kész, elbeszélgetett volna Magnussal a jövőről mi egymásról, és most biztos nem a Planet of the Sorcerers-en tanyázna Magnus
"Nem, letépjük a szarvaikat, majd haza küldjük őket, sőt, még, "szemet" sem hagyok rajtuk, ahogy tették ezt például a Word Bearers-el a Monarchiai letérdeltetés után. Csak mert azért."
Ez azért nem teljesen igaz, mert a Császár hagyott ott "szemeket", nevezetesen egy pár Custodian-t csak ugye nem lett szép vége annak a történetnek sem
"Megszegem az Ő parancsát, és személyesen szólok neki telepátiával."
Igen, ezen én is vakargattam a fejemet, hogy ugyan biztos lett volna más módja ennek. Pl. ha Magnus tudott volna a Káoszról, akkor biztosan nem az Immatériumon keresztül próbált volna kontaktálni a Császárral, mert ugye Tzeentch által tudott kontaktálni vele
"Mi történik mindez után? A Császár odaküldi az Űrfarkasokat és Russ-t magát, hogy hozza elé Magnus-t. Azt a légiót és azt a Primarch-ot küldi, akik pont komoly ellenszenvvel vannak a Thousand Sons-ok iránt."
Azt olvastam, hogy elvileg az Űrfarkasok már jóval a prospero-i konfliktus előtt már harcoltak űrgárdistákkal, így ebből kifolyólag a Császár részéről - "valahol" - jogos volt, hogy őket küldte. Plusz ugye a Császár azt mondta Russnak, hogy élve hozzá vissza Magnus-t, csak aztán Horus volt az, aki azt mondta Russnak, hogy a Császár meggondolta magát, és inkább végezzen Magnussal.
de egyetértek veled, azért sok helyen kicsit torzít a dolog, de ugye ha így meg úgy lett volna, akkor most nem lenne WH40k
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra